Klubben bekrefter: 12 spillere forlater klubben

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har i dag offentliggjort listen over hvilke spillere som forlater klubben når deres kontrakter utløper i månedsskiftet juni/juli.

Det har lenge vært kjent hvilke spillere som forlater førstelaget. Edinson Cavani, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic og Paul Pogba har alle tatt farvel med klubben og må på klubbjakt de neste ukene og månedene.

Lee Grant forlater også klubben, men han har allerede funnet seg ny arbeidsgiver og går inn i trenerteamet til Kieran McKenna i Ipswich

Vender vi blikket nedover i systemet til akademiet er det ytterligere seks spillere som må se seg om etter andre klubber å spille for når neste sesong tiltar.

Martin Svidersky fikk tilbudet om ny kontrakt, men offentliggjorde for noen dager siden via sin Instagram-profil at han forlater klubben. Det er ventet at han signerer for en klubb i Spania.

Ellers ble det nå klart at ungguttene D’Mani Mellor, Reece Devine og Connor Stanley forlater klubben. Mellor ble med det stående med én tellende kamp på seniornivå, innhoppet mot Astana i 2019. Devine og Stanley fikk aldri kamper for A-laget. 

mellor180322
FERDIG: D’Mani Mellor er en av tre unggutter som ikke får ny kontrakt. Han blir med det stående med én tellende kamp for klubben.

To spillere legger også opp nå som kontraktene utløper. Paul Woolston offentliggjorde tilbake i mars at han var blitt tvunget til å legge opp. Dette på grunn av utfordringer med helsa og endeløse skadeproblemer.

Paul McShane har også vært en del av akademiet, etter han ble hentet tilbake til klubben i fjor sommer. Veteranen legger nå skoene på hylla, men blir i klubben i som trener de yngre delene av akademiet.

Dylan Levitt var også på utgående kontrakt, men klubben har benyttet seg av en forlengende klausul som gjør at waliseren blir i klubben i minst ett år til.

 

Powered by Labrador CMS