– Vi er allerede fokuserte på Crystal Palace

Ander Herrera og Victor Lindelöf etter kampslutt.

Publisert Sist oppdatert

Med en samlet børskarakter på åtte, sier det seg selv at Ander Herrera og Victor Lindelöf har hatt bedre dager på jobben.

Herrera klarte aldri å få tak i David Silva, og gjorde flere (uvante) personlige feil.

Lindelöf kom kanskje best ut av de to, men må fortsatt ta sin del av skylden for Citys andre mål.

– Alt kan skje i disse kampene

Det nytter dog ikke å gråte over spilt melk, og fokuset til United er allerede vendt mot Crystal Palace-kampen etter landslagspausen, skal vi tro Herrera.

– Manchester City var det beste laget. De drepte kampen med det andre målet sitt, selv om vi reduserte på et tidspunkt. Vi kan ta med oss gode ting fra denne kampen, og nå handler det om å reise seg etter landslagspausen. Vi må vinne våre neste kamper.

– Alt kan skje i disse derbyene. Det er ikke tid for å gråte, vi er allerede fokusert på Crystal Palace og Southampton.

Det er nå to uker til vi igjen ser United i aksjon. Landslagsoppdrag venter for de utvalgte United-spillerne, og skal vi tro Herrera og Lindelöf kunne ikke dette avbrekket kommet på et dårligere tidspunkt.

– Hvis vi kunne valgt selv, ville vi spilt igjen om tre dager. Dessverre venter landslagspausen, og det gir oss tid til å analysere hva som gikk galt i dag.

Tatt store steg de siste ukene

Victor Lindelöf mener United burde presset bedre på etter reduseringen i andre omgang.

– Vi startet kampen dårlig, og de hadde ballen mye i den første omgangen. Vi begynte først å spille etter målet deres, og vi skulle nok vært mer aggressive etter målet til Martial.

United har denne sesongen blitt kjent for å starte kampene sine svakt, og søndagens derby var intet unntak. City gikk ut i hundre, og det tok bare tolv minutter før det første målet var et faktum.

Minutter ut i kampens andre omgang skjedde det igjen. 

– Du ønsker jo naturligvis å starte kampen bra, og da er det et ordentlig slag når de scorer to mål tidlig i begge omgangene. City så nervøse ut etter målet vårt, og det føltes som vi i det minste kunne utlignet. Dessverre gikk målet andre veien, men sånn er fotball.

– De siste ukene har vi forbedret oss veldig mye, og derfor er det ekstra kjedelig at landslagspausen kommer nå, sa en oppgitt svensk midtstopper.

Powered by Labrador CMS