3eriksencc

– Gir vi bort mål som dette så taper vi overalt

Publisert Sist oppdatert

Drømmen om en en ny Europa League-tittel gikk ordentlig på trynet da United møtte Sevilla borte torsdag.

I et dobbeltoppgjør som United ledet 2-0 frem til tampen av første kamp, så endte man til slutt i stedet med å tape 5-2 sammenlagt, etter å ha forært spanjolene to av de tre målene torsdag.

– Vi kom aldri inn i denne kampen. Vi forsøkte, men i dag ga vi dem så mange muligheter til å ta oss, begynte Christian Eriksen.

– Vi hadde ikke ro i det oppbyggende spillet, og klarte ikke å håndtere det høye presset deres. Vi gjorde også flere feil enn vi pleier å gjøre.

– Så gjør alle fotballspillere feil, men dette ble feil som de straffet oss for med en gang. Det må vi luke bort.

Se målene fra kampen her:

 

– Jeg tror ikke det handlet om atmosfæren her. Uansett hvor vi spiller – hvis vi gir bort mål som vi ga bort så vil vi tape. Det handlet mest om at kvaliteten i vårt eget spill rett og slett ikke var sterk nok. Sånn kan skje i fotball, at noen ganger har man gode dager, noen ganger har du ikke det og dette var en av de dårlige dagene.

– Vi forsøkte å unngå det, men noen ganger klarer man ikke det. Heldigvis har vi en ny kamp om noen få dager, slik at vi kan revansjere oss.

– Til slutt handler jo også om hvordan man reagerer etter feilene, men i dag var vi ikke sterke nok til å slå tilbake.

– Søndag er det imidlertid en helt annerledes motstander og en helt annerledes stil. Jeg tror alle fotballspillere har hatt en dårlig dag, men så kommer det en ny dag og alt endrer seg, sa Eriksen.

Powered by Labrador CMS