Ryktesaker, uke 26

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukers rykter

Søndag 30. juni:

17.43: Ifølge Sevilla-avisen La Colina de Nervion har Manchester United oppnådd enighet med Wissam Ben Yedder, og en overgang er nesten garantert hvis Romelu Lukaku forlater United. Hvis Lukaku ikke drar, så er sjansen litt mindre, men det er ikke utenkelig, ifølge avisa. PSG og Barcelona nevnes også, men det sies å være nesten sikkert at det er England han havner i.

I 2018/19-sesongen hadde Ben Yedder 41 målpoeng (30 mål, 11 målgivende) på 53 kamper, ifølge Sport Witness, som tidligere har gitt uttrykk for at de ikke kjenner så godt til avisas treffsikkerhet.

Spillerens utkjøpsklausul skal være på relativt lave €40 millioner (£35,85 millioner i dagens kurs).

Det er ikke så mange andre som kobler Ben Yedder til United, så vi tar det med en klype salt foreløpig.

14.49: James Robson i Evening Standard skriver at Matteo Darmian har fått beskjed om at han kan få forlate klubben. United vil også lytte til bud på Marcos Rojo.

Evening Standard skrev først at det var Diogo Dalot som hadde fått beskjed om at han kunne forlate klubben, men hadde nok rett og slett bare skrevet feil. Rapportene om portugiseren kan en dermed rett og slett overse.

I saken nevnes ellers:

  • Det må sannsynligvis £150 millioner til for at United skal selge Paul Pogba.
  • Youri Tielemans, Christian Eriksen og James Maddison nevnes som mulige Pogba-erstattere.
  • Tielemans nærmer seg Leicester, United forventer at Eriksen vil være tilgjengelig for £70-80 millioner, mens det må i overkant av £60 millioner til for å få Leicester til å selge Maddison.

14.34: Portugisiske Record (her gjengitt av Sport Witness) skriver at United har uttrykkt at de nå ønsker å få fart for å få i stand en overgang for Bruno Fernandes, og at det kan komme nyheter om den målfarlige midtbanespillerens Sporting-avskjed neste uke. Ingen andre klubber nevnes som mulige destinasjoner.

12.58: Svenske på vei inn:

10.21: Ajax-målvakt André Onana er en av de som har blitt nevnt som en mulig David de Gea-erstatter hvis spanjolen skulle forlate klubben, men i et intervju med Voetbal International gir den kamerunske burvokteren uttrykk for at ønsker å bli i Ajax for å kjempe om suksess.

09.29: The Sun er en avis en kan si mye rart om, men de er i alle fall de desidert ivrigeste på overgangsrykter relatert til United akkurat i dag. De melder at Dortmunds Jacob Bruun Larsen er av interesse for United, Liverpool og Arsenal. Den 20 år gamle venstrevingen gjorde det nettopp godt i U21-EM for Danmark, men artikkelen handler egentlig mest om interesse fra Liverpool og Arsenal, og i kyniske øyeblikk kan en jo fort begynne å tenke at dette handler om at en sak blir mye bedre lest med en gang United nevnes.

09.24: Alan Nixon pleier å ha god kontroll på de mindre klubbene, men vi er ofte litt mer skeptiske når han skriver om de større klubbene. Han skriver uansett nå i The Sun at United er interesserte i Aston Villas John McGinn. Den hardtarbeidende skotske midtbanespilleren var en svært viktig brikke i Aston Villas opprykk, og problemet her (om ryktet stemmer) er jo at Villa er lite interesserte i å selge. Nixon mener Villa vil kreve £50 millioner – en sum som virker lite sannsynlig at United vil bruke på en spiller som McGinn uansett.

McGinn scoret det viktige 2-0-målet i Villas opprykksfinaletriumf mot Frank Lampard og Derby.

09.09: Paul Pogba skal den kommende uka sette seg ned med Ole Gunnar Solskjær for å personlig uttrykke sitt ønske om å få dra, ifølge The Sun. Woodward har gitt beskjed til Pogba og agent Mino Raiola at han ikke kommer til å selge, men Pogba håper at Solskjær kan overtale Woodward. Ifølge artikkelen vil United ikke selge for mindre enn £120 millioner, mens Real Madrid ikke vil gå over £90 millioner, og det nevnes også at Isco kan bli en del av en eventuell avtale.

Vi ville tatt ryktet med en klype salt, siden den ikke er skrevet av en av journalistene som er særlig tett på klubben.

Lørdag 29. juni:

16:54: Troverdige James Ducker skriver at Daily Telegraph har fått tilgang til en intern e-post hvor Ed Woodward skriver om Uniteds arbeid med å få inn nye forsterkninger. I e-posten, som ble sendt rett før Wan-Bissaka-bekreftelsen, skriver Woodward blant annet følgende:

– Til tross for inflasjonen i overgangsmarkedet, og de konstante spekulasjonene og historiene – som kan være villedende – så jobber rekrutteringsteamet, sammen med manageren, rolig bak kulissene med å hente inn flere spennende spillere som passer deres langtidsvisjon for klubben.

Solskjær skal ifølge Ducker fortsatt være interessert i å hente to midtbanespillere, en midtstopper og muligens en høyreving.

16.13: Marcus Rashford nærmer seg å signere ny kontrakt etter god progresjon i nylige samtaler.

12.14: Spanske SPORT skriver at Solskjær har bedt om å få inn Ivan Rakitic som erstatter for Paul Pogba, og at United nå igjen har banket på Barcelonas dør for å kunne få i stand en overgang. United skal ifølge avisa ha kontaktet Barcelona om Rakitic og Samuel Umtiti for tre uker siden, men så ble det stille fra United. Nå skal kontakten kun handle om Rakitic. United skal først ha lagt inn et bud på €35 millioner (£31,3 millioner i dagens kurs), men Barcelona nekter å akseptere mindre enn €50 millioner (£44,8 millioner).

Det slår oss ikke som en overgang som nødvendigvis passer helt inn i det vi hører om Solskjærs planer, og engelsk presse virker ikke å ha særlig tro på dette, så vi ser foreløpig på det hele med en sunn skepsis.

11.41: Mer Inter/Romelu Lukaku: Inter håper å få inn £40 millioner ved å selge João Mário og Dalbert. Begge kan være på vei til Monaco, men Lyon skal også være interesserte i Dalbert. Dette kan i så fall selvsagt hjelpe Inter nærmere å få råd til å overbevise United om å selge Lukaku.

10.26: Sport Witness skriver om Romelu Lukaku-oppdateringer fra italienske aviser, og det er ikke så mye nytt der. Det mye omtalte låneforslaget er selvsagt nevnt, men det skrives i Corriere dello Sport at mye arbeid gjenstår før Inter kan få en slik overgang i boks, siden United heller ønsket pengene nå. Gazzetta dello Sport er tydelige på at det vil bli umulig for Inter å hente Lukaku uten at de kvitter seg med Ivan Perisic, Radja Nainggolan eller Mauro Icardi først.

08.27: En rolig start på ryktedagen, så det viktigste akkurat nå er bare infoen som har dukket opp om Aaron Wan-Bissaka, som kanskje kan forklare utsettelsen av annonseringen. Les mer om det her.

Fredag 28. juni:

23.03: Det ser ikke ut til at det blir noen Aaron Wan-Bissaka-annonsering i kveld heller, selv om vi aldri kan vite. Heldigvis tyder alt på at overgangen skal gå i boks uansett. Mens vi venter, så kan dere jo for eksempel lese litt om Wan-Bissaka ved å se her eller her.

21.58: Vi skal vel være noe forsiktige med å legge for mye i det, men Inter-spiller Radja Nainggolan skrev «Tot snel» (og en emoji av det lattermilde slaget) som kommentar på et bilde Romelu Lukaku la ut på Instagram, og Lukaku likte kommentaren. «Tot snel» betyr «ser deg snart» direkte oversatt.

17.09: Daily Mirror har en sak om at Real Madrid må betale £150 millioner for å få kjøpt Paul Pogba, men saken er skrevet av James Nursey, som vanligvis fremstår såpass lite treffsikker at vi ikke ville brukt mer tid på denne artikkelen enn å registrere at den er publisert. Nursey er heller ikke blant journalistene som er tett på klubben.

17.03: Her er det Newcastle-journalist Mark Douglas skriver om Sean Longstaff-ryktene nevnt i 16.57-oppdateringen (mer en kommentar enn noe informativt):

16.57: Etter at Wan-Bissaka nå etter alle solemerker er i boks, så flyttes Uniteds oppmerksomhet videre til midtbanen, melder både ESPN og Evening Standard, i artikler skrevet av de tidligere Manchester Evening News-journalistene Rob Dawson og James Robson.

ESPN skriver at Bruno Fernandes og Sean Longstaff skal være blant hovedmålene, og Saúl Ñíguez og Youri Tielemans skal også interessere Solskjær, og forventningen er at minst én ny midtbanespiller kommer inn før sesongen. City, Spurs og Liverpool skal ha distansert seg fra en Fernandes-avtale, og den portugisiske landslagsspilleren vil sannsynligvis koste £65 millioner, skriver Dawson, mens Longstaff sannsynligvis vil koste rundt £25 millioner.

Evening Standards Robson skriver at United går for tre flere signeringer før de flyr til Perth, og de skal ha tro på at de vil kunne sikre seg Longstaff og Fernandes. Videre meldes det at hvis Pogba reiser, så er Youri Tielemans, James Maddison og Christian Eriksen potensielle erstattere. Idrissa Gueye nevnes ellers som en spiller som lenge skal ha vært vurdert som en Herrera-erstatter.

I tillegg ønsker United en midtstopper, med Harry Maguire som det foretrukne alternativet, men denne artikkelen handler mer om midtbaneplassen.

15:32: Inter Milan ønsker å signere Romelu Lukaku på lån i to år, før de forplikter seg til å kjøpe belgieren etter det. Budet for avtalen skal ligge på 62.8 mill. pund. Ca. 12 mindre enn det United angivelig skal ønske for spissen. Det er Sky Sports som melder dette. Inter vil gi 9 mill. for avtalen, og så gi de resterende 54 millionene når låneperioden er over.

14:05: Her om dagen skrev vi en sak om at over 100 000 stemte mot Paul Pogba til Real Madrid (fordi de heller ville ha Donny van de Beek fra Ajax). Selv om ikke alle Madrid-supporterne har Uniteds rekordkjøp øverst på ønskelisten, har de en fransk manager som trolig har det.

Spanske Marca (gjengitt av Sport Witness) skriver at Pogba vil ha et møte med Ole Gunnar Solskjær når spillerne returnerer til Carrington, for å utdype sitt ønske om å forlate Manchester United. Avisen hevder at Pogba håper at klubben ser på et salg som den beste løsningen. Om det ikke skulle bli tilfellet, og Pogba blir værende, vil den spanske hovedstadsklubben trolig gå for nevnte Van de Beek.

08:29: Her er det fullt lov til å hente frem en klype salt eller to. Mulig vi må frem med en tredje òg. Italienske Tuttosport skriver at Manchester United ser på Pierre-Emerick Aubameyang som den ideelle erstatteren til Romelu Lukaku om han forsvinner i sommer. Arsenal-spilleren, som har bikket 30, skal ifølge italienerne ha sagt «ja» til tanken om å spiller for Manchester United. Sammen med Mohamed Salah og Sadio Mané vant han «gullstøvelen» i Premier League 18/19 for flest scoringer. Det endte med 22 på ham.

Torsdag 27. juni:

21.57: Bouhafsi er vanligvis til å stole på, og han sier at Youri Tielemans er på Uniteds ønskeliste, men at han ikke er et navn som blir prioritert – i alle fall ikke foreløpig.

17.09: Mer Bruno Fernandes-stoff: Sport Witness har en sak hvor de oppsummerer hva noen av de portugisiske avisene skriver om Sporting-kapteinen. Jornal de Notícias skriver at Liverpool har gjort et nytt forsøk, og at det kan presse United og Tottenham til handling.

Liverpool matcher ikke Sportings krav om €70 millioner (£62,7 millioner i dagens kurs), så United og Spurs har fortsatt en sjanse til å tilfredsstille spillerens klubb, meldes det.

A Bola skriver at en overgang til Premier League kan være i boks veldig snart. Både United og Tottenham skal ha tilbudt €55 millioner (£49,2 mill.), uten å vise vilje til å øke budet. LIkevel skal prosessen ha tatt lange steg, og alt skal angivelig avgjøres denne uka.

Det vil jo vise seg. Per nå er det litt vanskelig å ta det altfor seriøst siden portugisiske aviser ofte virker noe, tja, overivrige.

16.38: Sporting-manager Marcel Keizer siteres på følgende av Record (vår oversettelse er basert på Manchester Evening News‘ sitering av Keizer):

– Jeg ønsker at Bruno Fernandes skal bli, men alle kjenner den nåværende situasjonen, det kommer til å bli vanskelig å hindre ham i å dra. Han er på ferie, og vi får se hva som skjer.

13:48: United skal ha takket nei til et lånetilbud på Romelu Lukaku verdt 63 millioner pund, ifølge Daily Mail. United signerte Lukaku for 75 millioner pund, men avtalen endte med å komme nærmere 90 millioner pund. Inter har vært på jakt etter belgieren hele sommeren, men United vil fortsatt ha de 75 millionene de selv betalte for han to år tilbake i tid.

13:16: For et par måneder siden skrev Sport Witness at United var interessert i å hente 17-åringen Isaac Lihadji fra Marseille. Sammen med Barcelona, Juventus, Milan og Inter, skal United fortsatt være interessert i Lihadji, som kun har litt over ett år igjen av kontrakten. Marseille har enda ikke kommet opp med et tilbud til unggutten, noe som gjør at United følger situasjonen tett.

12:59: Franske L’Équipe skriver at Ander Herrera (29) nærmer seg den franske storklubben Paris Saint-Germain. Avisen tror Herrera og hans landsmann Pablo Sarabia (27) vil bli klare for PSG allerede neste uke.

12:37: Kan United faktisk ende opp med og ikke signere en midtstopper denne sommeren? Ifølge MEN skal United ta en avgjørelse på hvorvidt det kommer inn en midtstopper eller ikke i løpet av uka.

11.20: Dette er ikke nytt, men BBCs Simon Stone skriver torsdag at United ønsker å forsterke med Newcastle-spiller Sean Longstaff. Stone gjentar også det at United ønsker yngre spillere, men med ett unntak: De søker samtidig en mer rutinert stopper.

United.no forsøkte å finne ut av hvorfor United virkelig er interessert i Longstaff, som kun har spilt ni Premier League-kamper i en alder av 21. Her kan du lese hva vi kom frem til.

08.40: Spanske Mundo Deportivo skriver at United igjen skal ha forhørt seg med Barcelona om stopper Samuel Umtiti (25). Den franske landslagsspilleren skal være et alternativ nå som Matthijs de Ligt (se 21.30 og 23.30 onsdag) ikke skal være interessert i en overgang til United, men utfordringen er at katalanerne egentlig ikke vil selge. Det er akkurat det samme som United sa til Barcelona, da de spurte om Victor Lindelöf (se 08.32 onsdag). Så spørs det om noe kan endre seg – siden Umtiti hadde sine utfordringer med blant annet et trøblete kne.

07.40: Juventus skal visstnok be sponsor adidas om hjelp til å få kloa i Paul Pogba. Det skriver Corriere dello Sport.

07.35: United skal ha trukket seg fra kampen om Leicesters Harry Maguire, etter at de ble fortalt at overgangen ville koste 100 millioner pund. Det skriver Jeremy Cross for Daily Mirror. United skal ha verdsatt spilleren til cirka 60 millioner.

07.30: Den belgiske journalisten Kristof Terreur, som følger landets Premier League-stjerner tett, påpeker at Uniteds utgangspunkt for et Romelu Lukaku-salg hele tiden har vært at de skal få igjen de 75 millionene de betalte selv for spilleren pluss de fem millionene Everton også skal ha. Dette etter nattens melding (se 00.01) fra Gianluca Di Marzio. United ønsker heller ingen bytteavtale med italienske Inter.

00.01: Inter står klare til å tilby United følgende: 10 millioner euro for et utlån i to år – og så en klausul om at de så må betale 60 millioner euro for ham da – slik at totalen blir 70 millioner euro, men at betalingen blir spredt utover tre år for italienerne. Det melder Gianluca Di Marzio. United skal ikke være uvillige til å samtale med det som utgangspunkt.

Onsdag 26. juni:

23.30: Angående Matthijs de Ligt. Skal være klar til å akseptere et tilbud fra Juventus.

21.30: United.no har ikke sett dette selv, men det rapporteres fra BBCs David Ornstein, mannen som tidligere onsdag breaket Wan-Bissaka-enigheten, at det eneste tilbudet Matthijs de Ligt nå har er fra United, men at han ikke vil reise til Old Trafford. Ornstein skal ha sagt dette under en BBC-sending, selv om han skal ha lagt til at hans informasjon var at Uniteds tilbud var det eneste skriftlige.

19.30: Romelu Lukakus agent, Federico Pastorello, skal også onsdag ha vært i lange møter med Inter om en mulig overgang. Dette ifølge nettsiden Calciomercato.com.

17.10: Manchester Evening News mener imidlertid at United skal være villig til å forhandle om Lukaku-prisen. Samuel Luckhurst skrev saken.

Så kan dere huske det når vi eventuelt har fasiten – om hvem som er best av Robons og Luckhurst…(i alle fall i denne saken)

16.15: James Robson i Evening Standard skriver at United kommer til å beholde Romelu Lukaku hvis Inter ikke møter prisen på 80 millioner pund. Dette også fordi klubben ikke tror at Lukaku kommer til å lage trøbbel om han faktisk spiller for United i 2019/20-sesongen. United har sagt nei til ulike tilbud av penger pluss henholdsvis Mauro Icardi og Radja Nainggolan fordi de ønsker pengene – for å bruke dem på andre nye spillere.

15.19: I helga ble det meldt at spanske Mateo Mejia blir United-spiller, før det dukket opp en kontrabeskjed fra Zaragoza om at de ikke var enige med United om noen overgang. Samtidig meldes det nå fra Spania at dette var et forsøk fra Zaragoza om å redde ansikt, og at United rett og slett ikke trenger å oppnå enighet med Zaragoza på grunn av et kontraktssmutthull. Det rapporteres også at spilleren kan bli billigere enn først antatt. Sport Witness har oppsummert hva de spanske mediene skriver om dette.

13.51: United vurderer Bruno Fernandes, men ingen overgang skal være nært forestående, ifølge Manchester Evening News. City skal ha droppet interessen for den målfarlige midtbanespilleren i mai.

Portugisisk presse har generelt vært vesentlig ivrigere enn den engelske pressen når det gjelder Fernandes, noe vi også kjenner igjen fra tidligere overgangssaker vedrørende portugisiske spillere.

Sean Longstaff nevnes også som en spiller som United følger med på.

12.54: United og Palace har nå blitt enige om en overgang for Aaron Wan-Bissaka, meldes det fra flere, mens det også tas noen forbehold. En medisinsk test blir uansett organisert, virker det som. Vi har en egen sak om det hele her.

12.33: Manchester Evening News har kanskje ikke så veldig mye nytt om Romelu Lukaku-utviklingen, men de skriver i alle fall at United er villige til til å forhandle frem en avtale om belgieren, og at det kan bli en avtale hvor det til slutt blir £75 millioner hvis en del bonuser oppnås – så lenge bonusene er realistiske.

Lukakus agent har for øvrig uttalt seg om situasjonen, noe vi omtalte i en egen sak her.

11:50: Forhandlingene mellom Sporting Lisboa og United for Bruno Fernandes går nå raskere, ifølge den portugisiske avisen A Bola. Tottenham skal også være interesserte i den målfarlige midtbanespilleren. Begge de engelske klubbene skal være villige til å betale 55 millioner euro, mens laget fra Lisboa krever 70 millioner euro.

11:29: Manchester United-korrespondent Rob Dawson i ESPN skriver at klubben er på utkikk etter talentspeidere som skal skal følge med på verdensklasse-spillere i Spania og Frankrike. Ed Woodward har lyst til å forandre måten United rekrutterer spillere på.

09:10: I vårt 16:51-rykte i går skrev vi at United er interesserte i å hente Sevilla-spiss Wissam Ben Yedder som erstatter for Romelu Lukaku, hvis han forsvinner i sommer. Nå melder lokalavisen ABC de Sevilla at United er villig til å betale utkjøpsklausulen til franskmannen på 35.8 millioner pund. Ben Yedder har  tidligere sagt at han er åpen for å bytte ut La Liga med Premier League.

08:32: Barcelona skal flere ganger ha forhørt seg om mulighetene for å hente svenske Victor Lindelöf. Matthijs de Ligt skal nemlig være på vei til Juventus og katalanerne har pekt ut Lindelöf som et mulig alternativ, ifølge Mundo Derpotivo. Midtstopperen skal ha imponert Barcelona-trener Ernesto Valverde over de to Champions League-kampene i april. United skal ha takket nei til de foreløpige tilbudene, men Barcelona skal fortsatt være interessert i å hente svensken.

08:14: Tanguy Ndombele er en mann som har blitt koblet til United denne sommeren. Nå ser det imidlertid ut til at franskmannen nærmer seg Tottenham ifølge The Sun. Det skal være snakk om en avtale vært 60 millioner pund, noe som i så fall vil være klubbrekord.

Tirsdag 25. juni:

22:29: Evening standard skriver i dag at Manchester United vil presse gjennom overganger for Aaron Wan-Bissaka for å få rekke å handle det de skal ha i sommer. Etter at høyrebacken er i boks skal fokuset rettes mot to midtbanespillere og en midtstopper.

22:23: Manchester United skal ønske å signere det neste store franske fotballtalentet, Mathis Rayan Cherki, melder troverdige Telegraph. 15-åringen spiller til daglig i Lyon og skal være på notatblokka til alle de store europeiske klubbene. I august fyller unggutten 16 og kan signeres av en klubb utenfor Frankrike.

19:44: Journalist Simon Peach hevder at møtet Pastorello (se 18:29) er på hovedsakelig omhandler en annen klient. Det er snakk om Edoardo Vergani.

18:29: Det skjer ting i Milano. Romelu Lukakus agent Federico Pastorello har blitt filmet på veg inn i Inter Milans lokaler. Det kan selvfølgelig være flere grunner til det, men det er mulig å spekulere i om det er Manchester Uniteds belgiske spiss som er årsaken til besøket.

16:51: Franske france football (gjengitt av Daily Mirror) skriver at Manchester United vurderer å kjøpe Wissam Ben Yedder som erstatter for Romelu Lukaku, som trolig forsvinner i sommer. Prisen på Sevilla-spissen skal ligge på 36 millioner pund. Barcelona skal også ha vist interesse for 28-åringen som har scoret 38 ganger på 91 kamper i La Liga.

13.17: En James Ducker-oppdatering om Romelu Lukaku, der det virker å være en litt fastlåst situasjon:

13.16: Ikke United-relatert (direkte), men Derby har gitt Chelsea tillatelse til å snakke med Frank Lampard om den ledige managerjobben.

12.53: The Sun har publisert en sak om United-interesse for Erling Braut Haaland, og om at Uniteds speidere tidligere har blitt imponerte av ham, men saken ser ut til å være fullstendig blottet for ny informasjon, og det er ingen indikasjon der på at noe bud skal være nært forestående, selv om de skriver at Braut Haaland snart kan få sjansen i Premier League.

12.41: Ikke egentlig et overgangsrykte, men vi nevner likevel kjapt at tidligere United-junior Floribert Ngalula har blitt en del av Vincent Kompanys trenerstab i Anderlecht. Dette skriver Manchester Evening News. De to var sammen i Anderlechts akademi, og har beholdt kontakten gjennom karrieren.

11.07: The Times skriver at United har tro på at det skal oppnås enighet om en overgang for Aaron Wan-Bissaka denne uka. Ellers stemmer informasjonen ganske bra med det som har blitt meldt tidligere: Palace ønsker gjerne å få Zaha-videresalgsklausulen fjernet, og de ønsker at United skal betale en større del av summen (£50 millioner) med én gang.

Hvis en vil lære mer om Wan-Bissaka som spiller, så anbefaler vi for øvrig denne Opta-gjennomgangen av Crystal Palace-backen.

10.46: The Sun tar vi gjerne med en klype salt, spesielt når det ikke er saker som har blitt skrevet av en av de journalistene som er tettest på klubben, men uansett: de skriver at det ligger an til en medisinsk test for Aaron Wan-Bissaka i løpet av uka. 21-åringen flyr tilbake fra Italia etter et skuffende U21-VM for England, og hjemme i England skal han fullføre overgangen.

09.34: Apropos France Football: Sport Witness videreformidler også en sak hvor det hevdes at United og Arsenal har bedt om informasjon vedrørende situasjonen til PSG-stopper Presnel Kimpembe – for oss best kjent som mannen som kanskje burde vært utvist for PSG i den første åttendedelsfinalekampen på Old Trafford, før han handset i Paris og ga Marcus Rashford muligheten fra ellevemeteren like før slutt. Kimpembe skal ikke være så lysten på en overgang akkurat nå, selv om Premier League er en del av karriereplanen til 23-åringen, men kanskje får han mer hastverk om Matthijs de Ligt skulle ende opp i PSG.

09.31: En Nicolas Pépé-rapport vi ikke fikk med oss i går:

09.23: France Football skriver at sjansene for at United signerer West Hams Issa Diop, som imponerte i debutsesongen i Premier League, har økt veldig, blant annet fordi at andre stoppere virker vanskelig å få tak i.

West Ham ønsker seg ifølge artikkelen €84 millioner (£75 millioner i dagens kurs), men det skal være mer sannsynlig at det ender på rundt €65 millioner (rundt £58 millioner).

Det har blitt nevnt en mulig byttehandel, og Matteo Darmian og Marcos Rojo nevnes begge som mulige spillere som kan inngå en avtale.

Sport Witness‘ vurdering er at France Football-saken fremstår som spekulasjoner uten kildehenvisninger heller enn som egen informasjon.

08.59: United skal ha samtaler med Axel Tuanzebe om fremtiden, ifølge ikke alltid like pålitelige The Sun. Han imponerte for Villa på lån sist sesong (våre medlemmer kan lese vår vurdering av Tuanzebe og de andre utlånte i denne saken), og Villa vil gjerne ha ham tilbake for å spille i Premier League for dem, mens Tuanzebe selv har mest lyst til å kjempe for plassen i United. Solskjær skal også være lysten på å gi den unge stopperen en sjanse, ifølge avisa.

Det har tidligere blitt rapportert at Villa helst ønsker å kjøpe, ikke låne, men United har ingen planer om å selge spilleren, i alle fall så lenge det ikke dukker opp et bud en umulig kan si nei til.

08.16: La Gazzetta dello Sport (her gjengitt av Sport Witness) tror at dette kan bli uka hvor Inters første offisielle Romelu Lukaku-tilnærming kommer. Det har foreløpig vært indirekte kontakt mellom klubbene, hvor Inter har funnet ut at United er lite interessert i Ivan Perisic/Mauro Icardi i en byttehandel, og at det må minst €60 millioner (cirka £53,7 millioner i dagens kurs) for at United skal selge.

Glazer-familien ønsker nemlig å unngå et altfor stort tap på belgieren, og ønsket i utgangspunktet den summen han ble kjøpt for, men prisen skal ha gått ned fordi det ikke dukket opp noen tilbud. Nå jobber Inter med å få i stand en overgangspakke som ikke vil påvirke deres andre overgangsplaner for mye, men som samtidig vil tilfredsstille United.

Inter vil gjerne ha Lukaku innen 7. juli, som er datoen laget møtes igjen til pre-season-trening.

Mandag 24. juni:

23.15: Real Zaragoza har avvist at de er enige med United om en overgang for 16-åringen Mateo Mejia. Les saken her.

19.15: Sport Witness skriver at United nevnes av både Kicker og milannews24 som en mulig klubb for tyrkiske Ozan Kabak. Den 19 år gamle tyrkeren har A-kamper for både Galatasaray og Stuttgart, men sistnevnte rykket ned denne sesongen og utkjøpsklausulen er på bare 15 millioner euro.

17.30: The Telegraphs James Ducker er også på Wan-Bissaka-saken. Han skriver at United håper å få fullført overgangen i løpet av uka. En av tingene som er med i sluttforhandlingene er om United er villig til å si fra seg klausulen som gir dem penger ved et eventuelt senere salg av Wilfried Zaha. Godtar United det skal det kunne være verdt 10 millioner pund i sluttavtalen.

Goal.coms Kris Voakes skrev tidligere mandag at Wan-Bissaka er ventet å reise rett til Carrington for å gjennomføre legesjekken med United etter U21-EM som avsluttes for Englands del mandag kveld.

17.00: The Independents Miguel Delaney, som vi ikke vurderer som veldig treffsikker, skriver at Ed Woodward avslo en PSG-henvendelse om en direkte bytteavtale mellom Neymar og Paul Pogba. Årsaken skal være at Neymar ville blitt en for dyr avtale, selv for United. Og at United ikke ønsker å miste Pogba. Neymar skal koste om lag 900.000 pund i ukelønn, altså mer enn dobbelt av det Alexis Sánchez nå er på.

16.13: Kaveh Solhekol i Sky Sports om Aaron Wan-Bissaka:

16.00: Miguel Delaney i The Independent igjen: Crystal Palace skal stå på at de skal ha 50 millioner i grunnpris og en totalpakke på 70 millioner pund for Aaron Wan-Bissaka. Det er vanskelig å være bombastisk, men legg merke til at Delaney veldig ofte liker å fremstå som godt informert om så godt som alle aktuelle United-saker, uten at han nødvendigvis er blant journalistene som er tettest på klubben. Så får du selv vurdere informasjonen hans med det utgangspunktet. Har han kilder? Hvor mange ganger har Delaney vært først på ting som faktisk har blitt gjennomført? You decide…

14.00: Troverdige Simon Stone i BBC, kanalens United-journalist, rapporterer at United  håper å få kloa i Aaron Wan-Bissaka.

13:09: Vanligvis troverdige The Guardian skriver at Manchester United og Crystal Palace skal møtes i dag til forhandlinger om Aaron Wan-Bissaka. Hovedstadsklubben skal ønske mer for høyrebacken sin enn det United har tilbudt. Summen skal ligge på 50 millioner pund. I tillegg skal de være svært lystne på å fjerne videresalgsklausulen United har på Wilfried Zaha. Det spekuleres i om den kan ende opp med å være verdt nesten 15 millioner pund.

Det skrives også at Wan-Bissaka og Manchester United har blitt enige om en kontrakt til en verdi av 80 000 pund i uka for 21-åringen.

11:32: Daily Star skriver at Real Madrid har satt en prislapp på stjernestopperen Raphaël Varane. Prisen? Jo, den er på hele 430 millioner euro (nesten 390 millioner pund). Vi kan vel trygt si at det ikke kommer til å skje.

11:27: Det later til at Harry Maguire skal bli den dyreste forsvarsspilleren noen sinne om han forlater Leicester denne sommeren. 26-åringen, som vil gå for rundt 80 millioner pund, skal ha takket nei til Manchester United, og ønsker en overgang til byrival Manchester City. Det er Daily Mirror som melder dette.

09:30: Spanske Marca melder at venstreback Junior Firpo skal være ønsket av både Manchester United og Liverpool. 22-åringen spiller for tiden for Real Betis i La Liga. Uniteds venstreback, Luke Shaw, var en av de beste United-spillerne forrige sesong, så det er nok ikke den posisjonen som er mest prekær for Solskjær og klubben.

08:31: Manchester United vil, i følge The Sun, utløse klausulen i kontrakten til Marcus Rashford som binder ham til klubben i nye 12 måneder. Spissen har ikke signert ny kontrakt og vil ikke gjøre det før han får 350 000 pund i uka. For øyeblikket tjener han i følge avisen 180 000 pund ukentlig. Kontrakten, uten forlengelsen, strekker seg frem til juni 2020.

08:10: The Sun får æren av å åpne ukas ryktespalte med et rykte om en viss franskmann. Etter alle spekulasjonene om Paul Pogba den siste tiden, skal de andre spillerne i klubben ønske ham vekk for å gi Ole Gunnar Solskjær den beste starten på sin første hele sesong som manager for klubben. Journalisten, Ken Lawrence, skriver at Pogba ikke er upopulær blant sine medspillere, men at de ikke ønsker å spille med noen om han har tankene sine andre steder.

Powered by Labrador CMS