Januzaj scoret et fantastisk mål mot Bolton.

Ryktesaker, uke 37

Mange håper at Januzaj kan bli en ny Cristiano Ronaldo eller George Best, men City vil i stedet gjøre ham til en ny Paul Pogba eller Ravel Morrison.

Publisert Sist oppdatert

Her samler United.no overgangsrykter i en enkelt sak, slik at alle som elsker dem enkelt kan finne frem, mens alle andre lett kan styre unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 15. september

22.00: Doncasterfreepress skriver at Macheda var på plass under Doncasters 0-0 kamp mot Huddersfield Town. Det skal være snakk om en låneavtale, og hvis alt går i boks kan italieneren debutere mot Watford på mandag.

17.34: David De Gea hadde en fantastisk fjorårsesong og da er det naturlig med interesse fra andre storklubber. Barcelona vil at De Gea skal erstatte Victor Valdez når karrieren til landslagspilleren er over. Det skal visstnok stå mellom spanjolen og Chelseas Peter Chech. United kommer neppe til å selge keeperen, og hvert fall ikke billig.

16.15: Daily Mail skriver at Wenger vil prøve seg på Wayne Rooney når januravinduet åpner. Arsenal håper kjøpet av Özil skal friste Rooney til en overgang.

08.30: Det er ikke unaturlig at Ross Barkley kobles til Manchester United. Midtbanespilleren har imponert denne sesongen, og med sin forrige manager, David Moyes, i sjefsstolen på Old Trafford, ligger mye til rette for at Barkley skal ende opp i United. Barkley har gitt mange Rooney-vibber – en lokal, hardtarbeidende Everton-spiller som har blitt skrytt opp i skyene i tidlig alder.

Ifølge ikke verdens mest troverdige kilde, Sunday Express, vil Chelsea gi Manchester United kamp til døra om Barkley. Ifølge avisen vil et bud på 20 millioner pund utløse en budkrig, og det gjenstår å se om midtbanespilleren finner veien til enten Old Trafford eller Stamford Bridge.

07.45: Lørdag fikk Adnan Januzaj sin Premier League-debut for Manchester United, og assosiasjonene har vært mange etter den imponerende debuten. Mens mange sammenligner belgierens talent med både George Best og Cristiano Ronaldo, frykter andre at unggutten skal bli en ny Pogba-historie, og at United må legge en ny kontrakt på bordet så snart som mulig.

For å skremme United-fansen utover arrene fra Pogba-saken i minnet, skriver The People at Manchester City vil forsøke å snappe Januzaj fra Manchester United. Samtidig skriver de at United ikke vil miste vidunderbarnet, og at en ny kontrakt skal være nært forestående.

16:15: Daily Mail skriver at Wenger vil prøve seg på Wayne Rooney når Januravinduet åpner. Arsenal håper kjøpet av Øzil skal friste Rooney til en overgang.

17:34: David De Gea hadde en fantastisk fjorårsesong og da er det naturlig med interesse fra andre storklubber. Barcelona vil at De Gea skal erstatte Victor Valed, når karrireren til landslagspilleren er over. Det skal visstnok stå mellom spanjolen og Chelseas Peter Chech. United kommer neppe til å selge keeperen, og hvert fall ikke billig.

Lørdag 14. september

17.30: Lørdag formiddag hevdet L’Equipe at United kastet seg inn i kampen om Gareth Bale rett før overgangen til Real Madrid gikk gjennom. Ifølge den franske avisen kom United med et bud på hele 125 millioner pund, men det er egentlig ingen som ser ut til å tro på den avisens skriverier. Etter kampen ble David Moyes konfrontert med ryktene, men skotten ville ikke kommentere overgangsrykter utenfor vinduet. Samtidig la han til:

– Men jeg har sagt det mange ganger; Manchester United vil alltid by på de beste spillerne.

12.00: Også i dag er det rykter om at United vil prøve og hente Barcelonas midtbanemann Alex Song.

10.55: Det ble en hektisk siste dag av overgangsvinduet og Ander Herrera glapp for Manchester United. Nå meldes det at United på nytt vil prøve og signere midtbanespilleren når januarvinduet åpner

Fredag 13. september

09.00: Crystal Palace-manageren innrømmer at han forhørte seg med Manchester United-manager David Moyes på transfervinduets siste dag angående et lån for Zaha. Palace hadde Zaha på lån i Championship ¨siste halvdel av fjorårssesongen, men denne gangen var svaret fra United kategorisk nei.

09.15: Tidligere Manchester United-spiller Paul Pogba fikk sitt definitive gjennombrudd etter overgangen til Juventus. Nå røper den unge midtbanespilleren at han takket nei til tilbud både fra Chelsea og Arsenal denne sommeren for å bli i Juventus.

19.30: United kan komme til å legge inn bud på tidligere Arsenal-spiller Alex Song. Song startet kun 17 kamper for Barcelona i forrige sesong og har ikke funnet seg til rette i Spania. Samtidig har Arsene Wenger gjort det klart at det ikke er aktuelt å hente spillerer tilbake til Emirates nå.

Torsdag 12. september

19.10: Daily Star, som på ingen måte er kjent for å være den tabloiden som treffer oftest, linker Will Hughes til United og Liverpool. Hughes, som tidligere har blitt oftest koblet til Liverpool, har imponert voldsomt på Derby-midtbanen de siste sesongene. Hughes er 18 år, men spiller som om han har langt mer rutine enn alderen tilsier. Det er manutd.com som gjengir dette ryktet, det ligger ikke på nettutgaven av avisen.

18.55: Iker Casillas er misfornøyd med å slite benken i Real Madrid, og den spanske TV-kanalen Cuatro melder at spanjolen vil be om å få gå til United i januar om han ikke vinner tilbake plassen sin på laget. Casillas skal ha snakket med Ferguson tre ganger om en sjokkovergang til United tidligere, og Fergusons tilstedeværelse i United-styret blir brukt som et argument for at dette skal skje. Med tanke på at David de Gea er i klubben må nok dette tas med en klype salt eller to.

18.45: Den brasilianske nettsiden Sambafoot melder at United vurderer å melde seg på i kampen om Kenedy, en angrepsspiller som spiller for Fluminense. 17-åringen har også blitt linket til blant annet Real Madrid og Monaco. (Les hele saken her)

Onsdag 11. september:

14.45: Twentyfoursevenfootball.com melder at italienske Juventus sikter seg inn på Adnan Januzaj. Den 18 år gamle midtbanespilleren imponerte stort under årets sommerturné, noe også italienerne synes å ha fått med seg. Torino-klubben har allerede fått mye igjen for å hente ett tidligere United-talent (Paul Pogba), og øyner nå håp om å sikre seg ett til.

10.20: Manchester United skal ha kastet sine øyne på Sheffield United-stopperen, Harry Maguire. 20-åringen, som er født og oppvokst i stålbyen, anses som en fremtidig erstatter for Rio Ferdinand eller Nemanja Vidic.
Ifølge flere nyhetsmedier, deriblant The Sun, skal interessen for Maguire ha oppstått allerede forrige sesong, under Sir Alex Fergusons regime. Prisen på den 193 centimeter høye midtstopperen antas å ligge på rundt £4 millioner, men dette beløpet kan fort komme til å stige dersom United ikke slår til raskt.
Til tross for sin lave alder, er Maguire allerede inne i sin tredje sesong for Sheffield-klubbens førstelag.

Tirsdag 10. september:

10.10: David Moyes er klar til å snu opp ned på Uniteds speidernettverk, ifølge Daily Mirror. United-manageren hevdes å være lamslått av kritikken over bare å ha sikret seg Marouane Fellaini i løpet av overgangsvinduet, og mener at klubben har mye å oppnå ved en overhaling på speidersiden. Han vil derfor hente inn en rekke med nye folk; speidere han kjenner fra før og stoler på.
Moyes ønsker seg et system der speidernes fremste oppgave ikke bare blir å avdekke talenter. De skal også kunne fortelle nøyaktig hva som skal til for å sikre dem for Manchester United.

Mandag 9. september:

07.25: Daily Mirror skriver at David Moyes ønsker Christian Benteke som Uniteds nye 9er. Moyes er ifølge avisa en stor fan av den sterke Aston Villa-spissen, og vet at han kan miste Wayne Rooney når kontrakten hans utløper etter hvert. Samtidig kan ikke Robin van Persie fortsette i evighet, all den tid han er 30 år allerede. Moyes så derfor Benteke i aksjon fredag kveld, da Fellaini og Bentekes  Belgia slo Skottland 2-0 på bortebane. Benteke skrev under på en ny femårskontrakt med Villa i sommer, og tjener 60.000 pund i uka der. Han scoret 19 seriemål i Premier League i fjor, og har allerede scoret tre mål denne sesongen. (Les saken her)

Powered by Labrador CMS