Mangler opptil ni spillere mot United

Sheffield United er langt ifra favoritter når de møter ligaleder Manchester United onsdag kveld. Da hjelper det ikke at laget opplever et aldri så lite skademareritt.

Publisert Sist oppdatert

Sheffield United har mildt sagt trøblet i første halvdel av Premier League-sesongen 2020/21. Laget fra stålbyen ligger desidert sist på tabellen, med fem poeng etter 19 kamper, og 12 poeng opp til trygg grunn.

Holder «the Blades» samme poengsnitt ut sesongen, vil det medføre rekord for lavest poengfangst av noe lag i Premier League-historien.

– Ville forventet komfortabel United-seier som nøytral tilskuer

Med andre ord er det Ole Gunnar Solskjærs menn som nok er som favoritter å regne før onsdagens oppgjør.

Det erkjenner også Sheffield Uniteds trener, Chris Wilder.

– Oddsen kommer til å være i deres favør, og hvis jeg var nøytral, ville jeg forventet en komfortabel kveld for dem, sier 53-åringen på sin pressekonferanse før kampen, ifølge Sheffield Star.

SKUFFELSE: Sheffield United overrasket positivt forrige sesong. Denne sesongen har det gått vesentlig tråere for Ethan Ampadu og lagkameratene.

«Blades»-treneren understreker likevel at laget hans ikke har noe å tape, og at de to lagene har spilt tette kamper tidligere.

– Vi må gjøre vårt beste for å gjøre det til en så ukomfortabel kveld for dem som mulig.

Det har onsdagens gjester klart tidligere. Oppgjøret på Bramall Lane foregående sesong endte til slutt med 3-3. Den gangen snudde gjestene fra Manchester kampen til 3-2, etter å ha ligget under med to mål. Til slutt ble det likevel poengdeling, etter Oliver McBurnies sene utlikning.

Opptil ni mann ute

Noe som ikke akkurat øker sannsynligheten for et overraskende resultat denne gangen, er skademarerittet Sheffield-klubben sliter med for tiden.

Wilder forteller nemlig at nevnte McBurnie er utilgjengelig før kampen, sammen med opptil åtte andre spillere.

MANGLER: Oliver McBurnie scoret utlikningen mot United på Bramall Lane i 2019. Onsdag er han ute med skade.

United-kampen kommer for tidlig for både skotten og midtbanemann Ben Osborn. En naturlig erstatter for førstnevnte ville vært Lys Mousset, men også franskmannen er tvilsom til kampen, ifølge Wilder.

– Vi må vente å se med Mousset, men de to andre vil ikke være involverte. Med dem mangler vi ni spillere på onsdag.

Fra før av er det også klart at stopperkjempe John Egan mister kampen. Iren er ute med suspensjon. Jack Robinson er ute, mens Sander Berge og Jack O’Connell begge er langtidsskadde.

I tillegg er altså to andre spillere ute, uten at det er helt klart hvem dette gjelder.

Powered by Labrador CMS