– Egoistisk, naiv og sløsende

Manchester Evening News ikke imponert av Paul Pogba. Les hva avisene skriver her.

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet noen av de viktigste reaksjonene fra engelske journalister etter torsdagens kamp.

Samuel Luckhurst, Manchester Evening News:

United kom til Hull med 17 kamper uten tap, men prestasjonene i januar har ikke liknet altfor mye på det de leverte i desember.

Fellaini sørget for at den første kampen mot Hull ble ekstra bra, United tapte den taktiske kampen mot Liverpool og Stoke-keeper Lee Grant hadde ikke så mye å gjøre i den kampen før dette tapet mot Hull – en kamp som kanskje var sesongverste. (…) Likevel så kan man telle telle de virkelig dårlige prestasjonene denne sesongen på bare en hånd. (…)

Eric Bailly kommer imidlertid tilbake på rett tidspunkt. (…) Chris Smallings blotte nærvær i midtforsvaret gjør nemlig United mer sårbare der, og slik har Smalling sett ut siden oktober. (…)

Frem til Paul Pogba tuppet ballen i mål så liknet denne prestasjonen hans mye på den elendige kampen han hadde mot Liverpool tidligere i måneden. Egoistisk, naiv og sløsende så var han alt det Mourinho ikke ønsker fra en midtbanespiller. Det er ganger hvor det virker som Pogba er mer opptatt av å leke som på løkka enn å spille en ordentlig fotball-kamp. (…) Han må bli mindre egoistisk og mer disiplinert – og et steg på veien kan være å fjerne den emojien.

phull2
VARIERENDE: Og Manchester Evening News legger ingenting imellom i sin kommentar.

Steve Bates, Daily Mirror:

Han har emojier, spesielle frisyrer og den arrogante selvtilliten, men noen ganger sørger Paul Pogba for at fansen – og lagkameratene – ønsker mer da det virkelig gjelder. (…) Denne gangen svarte han imidlertid med sitt 7. mål for sesongen – noe som sikret Wembley-turen. (…)

Akkurat da dommerne kommer stadig mer i søkelyset for å ikke holde en fast linje så ga dommer Jon Moss en straffe da Rojo skal ha dyttet Harry Maguire, men unnlot å gjøre det samme da Huddlestone dyttet Chris Smalling. Forstå det den som kan…

Paul Hirst, The Times:

Mourinho vraket Anthony Martial fra troppen sin for å gi Marcus Rashford sjansen til å imponere (…), og 19-åringen gjorde det såpass bra at han bør ha en god sjanse til å beholde plassen også i søndagens kamp mot Wigan.

rash
VILLIG: Marcus Rashford forsøkte å utfordre hver gang han fikk ballen torsdag kveld.

Chris Wheeler, Daily Mail:

Nok en bursdag og enda en ligacupfinale – en gave som fortsetter å komme Jose Mourinhos vei. Det var bare så synd at jubelen ikke stod i stil torsdag. Dette ble ukomfortabelt for United (…), og Mourinho skalv nede på sidelinjen mens han sikkert angret på at han hadde klippet alt håret. (…) Før kampen spøkte han med oss pressefolk om at «jeg kan gjøre dette. Det er ikke alle dere som får håret tilbake igjen», men torsdag kveld var det vi journalister i ulltøy på pressetribunen som lo best og sist. (…)

Wayne Rooney fikk imidlertid ikke starte kampen hvor United ledet 2-0 mot et av ligaens svakeste lag. Dette skjedde også i en uke hvor han burde være høyt oppe mentalt, etter å ha tatt scoringsrekorden. Rooney liker seg også i Hull, etter to mål og tre målgivende på de fire siste kampene før denne, men uten at Mourinho brydde seg noe om det.

Spillerbørsen i Daily Mail: De Gea 6; Darmian 6, Jones 6, Smalling 6.5, Rojo 5.5; Herrera 6, Carrick 5.5; Lingard 6 (Rooney 79 6), Pogba 6.5, Rashford 7 (Fellaini 90); Ibrahimovic 6

James McGrath, The Independent:

Mourinho sa at i denne kampen hadde de sammenlagt-seieren hele veien i lomma og kontroll, men den vurderingen blir urettferdig overfor Hull.

The Tigers, på 19. plass i Premier League, var uheldige som tapte 2-0 i den første kampen, og var fortjente seierherrer i denne kampen, til tross for at United stilte med toppet lag.

joseh
VIKTIG: En ligacupseier vil bety noe, skriver en journalist.

James Riach, The Guardian:

Mourinho vant ligacupen tre ganger med Chelsea, og to av de gangene fortsatte de med å ta ligagull senere på våren. Det blir vel umulig å kopiere nå, men likevel vil en ligacupseier bety noe: Første mulighet til å vinne et trofé = første tittel vunnet. Southampton vil selvsagt ha noe å si i finalen, men hvis Mourinhos lag vinner så styrker det bare følelsen av den forbedrede selvtilliten både i laget og hos manageren selv. (…)

Mourinho er uten tvil en mann som er på full fart mot å ha den samme autoriteten som han var kjent for.

Neil Custis, The Sun:

Hadde The Special One hatt noe hår igjen så ville han revet det ut etter å ha sett laget sitt prestere i torsdagens 1. omgang. (…)

For å være rettferdig så var det imidlertid godt gjort av dommer Jon Moss å se holdingen til Marcos Rojo som endte med straffe. (…) United hadde imidlertid alle grunner til å klage da de selv ikke fikk straffe da Huddlestone dyttet Chris Smalling i 53. minutt.

Powered by Labrador CMS