– Burde scoret hat-trick!

Chris Smalling noterte seg for et sjeldent mål mot Kitchee FC, og føler seg bra etter å ha gjennomført Uniteds sommerturné.

Publisert Sist oppdatert

Chris Smalling fikk 90 minutter i heten i Hongkong mandag, og noterte seg også på scoringslisten i 5-2-seieren over Kitchee FC på Hong Kong Stadium. Forsvarsspilleren innrømmet etter kampslutt at det tar på å spille i slike forhold som United har måttet gjøre på sommerturneen.

– Det var vanskelig, sier Smalling til MUTV. – Alle kampene har vært vanskelige i denne heten, men det vil forhåpentlig betale seg tilbake i løpet av sesongen.

For å finne forrige gang Chris Smalling scoret mål for Manchester Uniteds førstelag må vi helt tilbake til 18. september 2011, da han scoret 1-0-målet i 3-1-seieren over Chelsea. Han scoret riktignok et mål for reservelaget 22. april 2012, men det tilhører uansett sjeldenhetene at den høyreiste 23-åringen noterer seg for mål. Til tross for scoringen mot Kitchee FC, greide ikke Smalling å glemme de to andre mulighetene han brant i løpet av kampen.

– Det var morsomt å få et mål også. Men jeg burde vel egentlig ha scoret hat-trick. Forhåpentligvis kan jeg få flere slike sjanser.

– Jeg har ventet på det målet. Det var på tide, for jeg scoret ikke akkurat veldig mange forrige sesong. Forhåpentligvis kan jeg få noen flere den kommende sesongen, og bidra litt mer på den fronten.

– Føler meg bra

Smalling mistet hele sesongoppkjøringen i fjor på grunn av skade, og var ikke tilbake på banen før Champions League-kampen mot Braga 7. november. Til tross for den sene sesongstarten fikk den anvendelige forsvareren 22 kamper for United i løpet av 2012/13-sesongen. Han er uansett glad for å få muligheten til å komme i gang fortere denne gangen.

– Forrige sesong var veldig frustrerende for meg, så det er fint å få en full oppkjøring, noe jeg ikke fikk forrige gang. Og jeg føler meg bra. Jo flere kamper, jo bedre, avslutter Smalling.

Powered by Labrador CMS