Ryktesaker, uke 16

– Welbeck er viktig, sier Moyes.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler alle ryktene i én og samme sak slik at det blir enklere å følge dem for dere som elsker rykter, og enklere å holde seg unna for alle de som ikke orker dem.

Forrige ukes rykter

Søndag 20. april:

21.57: David Moyes fikk spørsmål om Welbeck-ryktene (se 11.00) på pressekonferansen etter kampen, og svaret lød som følgende:

– Danny Welbeck er veldig viktig for meg og je verdsetter ham høyt. Og som dere vet, det har vært mange forskjellige historier [generelt].

– Jeg kan bare si dere at Danny Welbeck er veldig viktig – for meg og Manchester United.

11.00: I flere år har vi ventet på at Danny Welbeck skal utvikle seg til å bli en spiss i verdensklasse, og til tider har vi sett spor av det de siste to sesongene. Men 23-åringen begynner å bli utålmodig, og i følge The Sun har han bestemt seg for at han ønsker å forlate klubben i sommer. Avisen skriver også at Tottenham skal være klare til å legge 20 millioner pund på bordet, for å sikre seg spissen.

Lørdag 19. april:

13.41: I fjor verserte ryktene om en Cesc Fabregas-overgang i ukesvis, og blant annet den tidligere-United spilleren Denis Irwin uttalte i et intervju at han var skråsikker på at United ville signere han i løpet av sommeren. Spanjolen kom aldri til United, men kanskje dette gir fornyet gnist hos David Moyes? Ifølge Daily Mail skal hele 50 % av Barca-fansen ha svart – på en spørreundersøkelse – at de vil ha spanjolen bort fra Barcelona, som følge av den dårlige formen han har vist i  Barca-trøyen denne sesongen, til tross for mye spilletid. Les hele saken her.

10.10: Listen over spillere United visstnok skal være ute etter, vokser for hver eneste dag. I dag melder Daily Mail at Valencia har tilbudt deres 28 år gamle midtstopper, Adil Rami til United for 10 millioner pund.

08.15: Manchester United er ute etter forsterkninger denne sommeren, og Borussia Dortmunds Marco Reus står høyt på mange ønskelister. Tysklandsekspert, Jan Åge Fjørtoft har flere ganger kommentert Uniteds sjanser hos Dortmund, og han har som regel sagt at klubben ikke ønsker å selge, men på Twitter innrømmer også han at de nok en gang kan bli tvunget til salg, på grunn av klausuler i spillerens kontrakt.

 

Fredag 18.april:

08:53: Manchester Evening News har skrevet en sak om hvilke spillertyper Manchester United bør hente inn, og de mener som mange andre, at det er en Paul Scholes-type som må hentes inn. Du kan lese hele saken her.

Torsdag 17. april:

15.45: United vurderer å legge inn et nytt bud på Athletics Ander Herrera. Den spanske midtbanemannen var som kjent sterkt inne i bildet allerede i fjor sommer, uten at det da ble noen handel. David Moyes vil nå konsultere speiderapparatet sitt før han tar en endelig beslutning i saken, skriver Mail Online. Les mer her. 15.40: David Moyes skal ifølge Goal.com være beredt til å selge Javier Hernandez så snart sommerens overgangsvindu åpner. United-manageren skal allerede ha gitt meksikaneren beskjed om at han vil få oppfylt sitt ønske om mer spilletid, men altså ikke på Old Trafford. Les mer. 08.10: Ifølge Mail Online var David Moyes i går i Portugal, delvis for å overvære semifinalen mellom Benfica og Porto, men mest av alt for å sjekke formen til Porto-duoen Eliaquim Mangalaog Jackson Martinez, samt Benficas innlånte venstreback Guilherme Siqueira. I den forbindelse kan vi trygt si at det gikk heller dårlig for den sistnevnte, ettersom han ble utvist allerede etter 28 minutter. Det hindret likevel ikke Benfica i å gå seirende ut av oppgjøret med 3-1, og dermed 3-2-seier sammenlagt. Hva, eller hvor mye, Moyes fikk ut av sitt besøk, aner vi derimot ingenting om. Les mer her.

Onsdag 16. april:

19:37: Ifølge Sky Sports skal Manchester United være interessert i Simon Kjær, dansken som nå spiller for Lille i Ligue 1. Dansken er også linket til AC Milan, men sier at fokuset hans er helt og holdent på Lille og det å sikre Champions League-spill til neste år. 16:55: The Mirror skriver at tidligere Dortmund-spiller, Mario Götze, har sagt at Marco Reus ville dra til Manchester United når Götze selv var i Dortmund og at han fremdeles ønsker det! Sitatet fra Götze lyder følgende: – Når jeg var i Borussia, ville Marco til Manchester United. Dette har ikke forandret seg. Så får vi se om det kan bli noe av dette. Du kan lese hele saken hos The Mirror her. 

08.00: Manchester United har god tro på at £30 millioner vil være nok til å sikre underskriften til Southampton-backen Luke Shaw. Det er The Telegraph som skriver dette. Avisen legger til at United har rykket forbi Chelsea i kampen om den unge venstrebacken og håper på å ha overgangen klar før fotball-VM blåses igang i juni.
Les mer her.

Tirsdag 15. april:

20.26: Ilkay Gündogan som har vært hyppig linket til United de siste månedene har nå signert en toårskontrakt med Borussia Dortmund.

 

14.35: talkSport gjentar i dag tidligere ryktemeldinger som sier at United har blitt enig med Sporting Lisboa om en overgangssum på £35 millioner for portugisernes 22 år gamle defensive midtbanespiller William Carvalho.
Kilden forstår saken dithen at spilleren har gått med på en femårsavtale, men at det ikke vil foreligge noe offisielt før overgangsvinduet gjenåpner til sommeren.
Les mer her.

12.20: United skal være beredt til å tilby Toni Kroos en ukelønn på småpene £260.000. Det er vanligvis pålitelige The Guardian som skriver dette i dag. Samtidig meldes det at Bayern München har sikret seg Eintracht Frankfurts midtbanespiller Sebastian Rode, noe som gir nytt håp om at den tyske storklubben er i ferd med å legge til rette for et liv uten Kroos. Les saken her.

08.15: Napoli-stjernen Marek Hamsik har flere ganger vært nevnt som et potensielt mål for Manchester United. Og nå er slovaken tilbake i ryktespalten. Soccerlens (blant andre) skriver at David Moyes er interessert i Hamsik, og er ventet å bruke Shinji Kagawa som åte overfor Napoli-ledelsen.
Les mer her.

08.05: Daily Mirror mener å vite at United-ledelsen kommer til å henvende seg til Borussia Dortmund-manager Jürgen Klopp dersom den finner ut at det ikke lenger er verdt å gamble på at David Moyes klarer å få klubben på fote igjen.
Den nederlandske landslagssjefen Louis van Gaal har vært nevnt som en mulig ny erstatter for Moyes, men slik Mirror forstår det, er det Klopp som topper Uniteds liste.
Les saken her.

 

Powered by Labrador CMS