THOSE WERE THE DAYS: Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney jubler etter mål mot Derby desember 2007. Kan det bli reunion neste år?

Ryktesaker, uke 34

OPPDATERT 22.05: Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney og Cesc Fabregas er alle blant navnene som blir nevnt i dagens hyperaktive ryktebørs.

Publisert Sist oppdatert

Her samler United.no overgangsrykter i en enkelt sak, slik at alle som elsker dem enkelt kan finne frem, mens alle andre lett kan styre unna.

Forrige ukes rykter

Søndag 25. august:

22.05: Alex Büttner skal være interessert i å gå til Besiktas på lån, og agenten hans skal ha uttalt til Renascenca Radio at han er i forhandlinger med klubben. Büttner skal ha ønsket å spille for klubben i langt tid, men United skal ikke ha hatt ønsker om å sende spilleren på utlån.

22.00: Ifølge The Sunday People skal Burnley være interessert i å hente Uniteds U21-spiller Jesse Lingard på lån for sesongen. Lingard imponerte stort under Manchester Uniteds sommerturné i Asia og Australia tidligere i sommer.

13.45: Chelsea har bekreftet at de er enige med Anzhi og Willian om signeringen av brasilianeren. Bare arbeidstillatelsen gjenstår. Han kan uansett ikke spille mandagens kamp mot United. Eto’o, som det er spekulert i at blir en midlertidig Chelsea-erstatning for Rooney som følge av United sin motvilje til salg, blir ikke nevnt noe om i Chelsea sin annonsering – ikke at det var ventet. Eto’o har også blitt linket til United, om enn i mindre grad.

12.00: Ifølge The Sun er Bébé et transfermål for den portugisiske klubben Pacos de Ferreira, men lønnskravene til 23-åringen kan hindre overgangen.

11.30: Sunday Mirror gjengir påstander fra den Real Madrid-vennlige tabloiden Marca om at Angel Di Maria og Fabio Coentrão kan bli gjort tilgjengelig for salg etter det forestående kjøpet av Gareth Bale. De to har blitt linket mest til henholdsvis Arsenal og Tottenham, men de to Nord-London-lagene kan få konkurranse fra United. Di Maria skal være verdsatt til rundt £34 millioner, mens United må kanskje ut med rundt £17 millioner for å få tilslaget på Coentrão om Moyes er lysten på det – noe det blir rapportert at Moyes kan være om det ikke blir noen Baines-overgang. Det gjenstår foreløpig å se om noen mer pålitelige kilder henger seg på, enn så lenge må nok dette leses med en viss skepsis. (Les hele saken)

11.15: Wayne Rooney kan prøve å kjøpe seg ut av kontrakten med Manchester United for £12 millioner neste sommer, melder Sunday Mirror. Det er den såkalte Webster-dommen som kan sette han i stand til dette. Dette transfersmutthullet kan være en realistisk mulighet for Rooney, som kan tjene inn igjen pengene ved å kreve en heftig signeringsbonus. Det er et omstridt smutthull, og det vil neppe skje uten kamp fra United. (Les mer her)

09.10: Å stole for mye på en tabloid som Daily Mirror sine rykter i søndagsutgaven er nok ikke det lureste en gjør, men de melder i alle fall at United planlegger et siste bud på Cesc Fabregas. Det skal være snakk om et bud på £40 millioner. Neste sommer er det VM, og Fabregas skal stadig føle seg usikker på om han vil få spille i de viktigste kampene for Barcelona, noe som kan gjøre han åpen for et klubbskifte. Etter å ha startet (og storspilt) i serieåpningen mot Levante, ble den tidligere Arsenal-spilleren plassert på benken fra start mot Atletico Madrid i den spanske supercupen. Håpet skal være at usikkerheten hans er stor nok til at han vil vurdere et klubbskifte – selv om det ikke er sannsynlig.

Det blir i samme sak meldt at Luka Modric fortsatt er et alternativ, i tillegg til at Mesut Özil også kan være tilgjengelig om United skulle være interessert. United skal ellers ha forespurt Southampton om venstrebacktalentet Luke Shaw, uten at saken sier noe om hvilken tilbakemelding United fikk fra sørkystklubben. (Les hele saken her)

09.00: United vil ifølge Daily Mail la Wayne Rooney gå i sommer – om han reiser til en utenlandsk klubb. En «seniorkilde» nær Old Trafford insisterer på at United ikke har noen som helst interesse av å selge til Chelsea. Problemet er at ingen av de utenlandske storklubbene skal ha noen interesse av Rooney heller. Bob Cass, journalisten som melder om dette, blir regnet for å være en av journalistene som står nærmest Sir Alex Ferguson. (Les hele saken her)

08.45: Ifølge Daily Telegraph er Samuel Eto’o klar for Chelsea som en del av avtalen som bringer Willian til klubben, noe som vil bli offentliggjort neste uke. Dette skal også gjøre slutt på forsøkene om å hente Wayne Rooney – for denne gang. Eto’o blir nemlig sett på som en midlertidig løsning. Mourinho ønsker ifølge avisen ikke at denne delen av avtalen blir kjent før etter mandagens kamp, siden han håper at de pågående spekulasjonene vil distrahere Rooney. Det er derfor all grunn til å ta alle uttalelser fra Mourinho nå med en svær klype salt.

Rooney skal ha innfunnet seg med å måtte bli i United, og håper heller at en overgang skjer i januar, eller neste sommer.  (Les hele saken)

08.40: José Mourinho er, som meldt tidligere, klar til å legge inn nok et bud på Wayne Rooney etter United-Chelsea mandag. Daily Mail melder at summen vil være på rundt £35 millioner, mens Daily Mirror og The Sun tror mer på en sum på rundt £40 millioner.

– Hva har vi å tape på det? En e-mail? spurte Mourinho filosofisk, ifølge Daily Mirror.

Da han ble spurt om hvordan han ville stille seg til å sende Juan Mata i motsatt retning om United spurte om det, ville ikke portugiseren gi et klart svar.

– Det blir hypotetisk, for de har ikke spurt om det. De to svarene vi har fått fra United er «vi aksepterer ikke budet, vi er ikke interessert i å selge spilleren». Før mandag har vi ikke noe å legge til. Vi vil respektere Manchester United, og respektere fotballen, fastslo Mourinho. Arsenal skal også stadig vurdere et bud på scouseren. (Les hele saken her)

08.05: Vi ønsker Cristiano Ronaldo velkommen tilbake til ryktespalten! Nå blir det skrevet at han har gitt beskjed til United om at han er interessert i å returnere til klubben – en dag. Det er ikke hvem som helst som skriver dette heller: Daniel Taylor i The Guardian er blant journalistene som har best peiling på hva som rører seg i og rundt Manchester United. Men før entusiasmen tar overhånd: Taylor melder også at Ronaldo ikke vil flytte på seg i sommer. Sommeren 2014 skal være mer sannsynlig.

Det United har fått beskjed om er at han kan være interessert i å tilbringe de tre-fire siste årene av karrieren som United-spiller, men klubben er samtidig smertelig klar over at det ikke blir lett å få han bort fra Real Madrid – der han skal være mer fornøyd med tilværelsen etter at Mourinho reiste. I tillegg mistenker man at Ronaldo liker å bli jaktet på, og at ikke det nødvendigvis betyr at man klarer å lokke ham til seg, spesielt siden en slik jakt kan bli brukt av Ronaldo til å styrke sin egen posisjon i Real Madrid.

Sir Alex Fergusons idé om at stadionannonsør Alan Keegan skulle lese opp Ronaldos navn sist før oppgjeret i vår førte til en jubel fra publikum som viste portugiseren hvor elsket han fremdeles er i Manchester – noe som var en del av planen. Det er neppe negativt at United har sterke bånd med agenten Jorge Mendes heller. (Les hele saken her)

Lørdag 24. august:

19.05: De to siste dagene har kommet flere rykter om Mesut Özil, og journalisten Graham Hunter, som har god peiling på spansk fotball, har forklart på Twitter hvordan han oppfatter situasjonen. Özil skal være lite fornøyd med at Real Madrid har hentet Isco, og sannsynligvis henter Gareth Bale, og hans far (som også er hans agent) skal aktivt prøve å få 24-åringen til England. For en uke siden skal United ha blitt tilbudt ham, men interessen skal ha vært lunken – muligens fordi United er mest interesserte i å hente en sentral midtbanemann heller enn en ny spiller til mellomrommet bak spissen. Hunter vet dog ikke om situasjonen har endret seg etter dette.

14.35: Tidligere Juventus-spiller Attilio Lombardo skal ifølge The Daily Star ønske at gamleklubben signerer Nani. Kontrakten til den portugisiske vingen går ut neste sommer, og fremtiden har sett usikker ut etter at David Moyes kom til Old Trafford. Lombardo, som også var en del at trenerteamet under Roberto Mancini i Manchester City, skal ha uttalt at Serie A-mesterne burde gå inn i kampen sammen med Roma om å sikre seg vingen.

14.30: Ifølge Marca skal Real Madrid være villige til å gi slipp på Angel Di Maria, som følge av at Gareth Bale kan havne i klubben. Både Manchester United og Arsenal skal være interessert i å signere Di Maria som skal ha en verdi på 34 millioner pund.

09:30: The Guardian melder at David Moyes ikke skal ha gitt opp Marouane Fellaini og Leighton Baines fra Everton. United-manageren skal ifølge avisen ha uttrykt misnøye over at Roberto Martinez hindrer duoen i å gjøre en overgang til Manchester United.

08.15: Etter at Cesc Fabregas nærmest glapp for David Moyes skal Manchester United nå være interessert i å legge inn et bud på Mesut Özil fra den spanske klubben Real Madrid. Ifølge Touchline Talk vil budet ligge på 38 millioner pund for den offensive midtbanespilleren, som vil få tøff konkurranse i Madrid dersom Gareth Bale skulle ankomme – noe flere rykter de siste dagene tyder på.

Fredag 23. august:

09.05: Bevegelsene på overgangsmarkedet gir ringvirkninger og ifølge TV-programmet «Punto Pelota» skal Mesut Özil nå ha innsett at konkurransen på midtbanen i Madrid blir for tøff dersom Gareth Bale skulle ankomme – noe det siste døgns rykter tyder på at han vil gjøre. Prisen er 45 millioner euro (365 millioner kroner) og United skal være interessert. (Les saken på tysk her)

09.00: Også Daily Mirror hevder at United nå har fått nok av Chelseas jakt på Wayne Rooney. De mener å vite at Ed Woodward har sendt Chelsea-eier Roman Abramovitsj et brev hvor han ber London-klubben gi opp 27-åringen først som sist ettersom United ikke har noen intensjoner om å selge. (Les saken her)

08.40: I forkant av kampen mellom United og Chelsea uttalte Jose Mourinho at han ikke ville gjøre et tredje fremstøtWayne Rooney før etter mandagens kamp. Manchester Evening News skriver nå at United er rasende på portugiseren etter uttalelsene som de mener skaper unødvendig uro før oppgjøret. Rapporter går ut på at United i utgangspunktet var villig til å gå i dialog med Chelsea etter kampen, men at dette nå er helt uaktuelt. (Les saken her)

00.20: Marouane Fellaini vil dra fra Everton til United, skriver Daily Mail. Avisa hevder at han vil gjennomføre overgangen nå, før prisen muligens kan gå i været hvis Fellaini og Belgia gjennomfører et godt VM neste sommer. (Les saken her)

00.15: United har kontaktet Chelsea for å høre om tilgjengeligheten til Juan Mata. Det er ESPN som skriver dette, og de skriver at de har kilder på det fra begge klubber. ESPN vet imidlertid ikke om United er ute etter et direkte kjøp eller om det er snakk om en mulig bytteavtale med Wayne Rooney, som Chelsea jo har vist interesse for. ESPN skriver også at Romelu Lukaku er diskutert som en mulig spiller i bytte hvis Rooney skal ende på Stamford Bridge, selv om sjansene for at sistnevnte ender på Old Trafford skal være små. (Les saken her)

Torsdag 22. august:

13.45: United har ifølge goal.com nå lagt inn et bud på 35 millioner pund for Marouane Fellaini og Leighton Baines. Budet verdsetter Fellaini til 20 millioner og Baines til 15 millioner pund, skriver nettstedet. Goal.com skriver samtidig at United ikke vil gå høyere for Fellaini, men at de kanskje går videre med et separat bud på Baines om tilbudet avslås. (Les saken her)

12.30: Luka Modric skal ha sagt at han er klar til å dra til United, hvis klubbene blir enige. Det er det kroatiske nettstedet Jutarnji.hr som melder dette, og Modric skal ha sagt det til lagkameratene sine på landslaget, skriver nettstedet. De nevner også en pris på om lag 30 millioner pund for den tidligere Tottenham-spilleren. (Les saken her (kroatisk) )

10.40: Ifølge Tuttosport undersøker Roma muligheten for å knytte til seg Javier Hernandez, selv om Chelseas Demba Ba står aller øverst på italienernes ønskeliste. (Les saken her)

10.00: Vil de lese hva Roberto Martinez har sagt om Fellaini og Baines, så kan du gjøre det i Daily Mail. Han roser spillerne for deres profesjonalitet, men innrømmer at interessen fra United har påvirket dem. (Les saken her)

09.40: Everton skriver nå på sin twitter-konto at klubben foreløpig ikke har mottatt ytterligere bud fra United på Fellaini og Baines.

 

09.10: Selv om Daily Express (se 07.35) skriver at Xabi Alonsos skade ødelegger Uniteds jakt på Luka Modric, så mener Manchester Evening News at Reals kjøp av Gareth Bale vil løse floka. Spanjolene vil nemlig selge unna spillere etter kjøpet av Bale (ikke bekreftet), og det vil fortsatt kunne sørge for at Modric (eller Mesut Özil) ender på Old Trafford, skriver lokalavisa. De påpeker imidlertid at Fellaini topper Moyes’ ønskeliste. (Les saken her)

09.00: The Telegraphs United-journalist, Mark Ogden, skriver onsdag at United er klare til å by på nytt for Cesc Fabregas, denne gangen om lag40 millioner pund. De vil også returnere til Everton med et bud på 35  millioner pund for Fellaini og Baines.  Ogden skriver også at Wayne Rooney ikke vurderer å ta en «Cabaye» – det vil si at han ikke er mentalt klar til å spille mot Chelsea. Ogden understreker også at Rooney kommer godt overens med David Moyes, men at det er Alex Ferguson som var og er problemet hans. (Les hele saken her)

07.35: Helt feil fra Mirror eller snuoperasjon fra United? United skal ifølge avisa ha fortalt Chelsea at de ER villig til å gi slipp på Wayne Rooney – om de klarer å finne en erstatning for spissen. Så er spørsmålet hva Chelsea er villig til å betale. Ifølge Mirrors sak er Chelsea ikke lystne på å gå særlig over 30 millioner pund. (Les saken her)

07.30: Xabi Alonso er ute i flere måneder med skade for Real Madrid, noe som trolig setter en stopper for Uniteds jakt på Luka Modric. Dette fordi Real da ikke vil miste enda en midtbanespiller. Det er Daily Express som har denne saken. (Les saken her.)

Onsdag, 21. august:

14.00: Samuel Eto’os agent, Claudio Vigorelli, skal ha fortalt italienske Sportmediaset TV at tre klubber er ute etter spissen, deriblant United. Foruten United skal også Chelsea og Eto’os tidligere klubb, Inter, være et aktuelt stoppested for spilleren som nå er på vei vekk fra russiske Anzhi. Det er imidlertid blitt skrevet at Vigorelli prøver å få Eto’o til Chelsea, skriver ESPN. (Les saken her.)

11.40: Det brasilianske talentet Gabriel Fernando er på vei fra Manchester City til Manchester United. 16-åringen dro fra Sporting Lisboa til City i 2012, men skal nå ha brutt kontrakten med City for å ende opp i United. Daily Mail skriver i alle fall at han har trent med United den siste tiden, og at spilleren selv har skrevet på twitter at han avslo tilbudet om å fortsette i City. Fernando er en offensiv midtbanespiller. (Les saken her.)

08.50: Man bør nok ikke alltid stole på Daily Star, men i og med at vi nevner det meste her så skriver de onsdag at United skal ha hatt litt fremgang i jakten på Luka Modric, men samtidig at Real skal ha avvist et fremstøt mot Mesut Özil. Det skal imidlertid sies at saken er så rotete bygd opp at det heller ikke øker kredibiliteten. (Les saken her)

08.20: The Sun skriver onsdag at Wayne Rooney skal ha fortalt Peter Schmeichel at han ikke vil vekk fra United, men det er bare én stor feil med saken. Sitatene sier noe helt annet. Schmeichel siteres på at Rooney har fortalt ham at han ikke ba om overgang på tampen av forrige sesong, noe alle etter hvert har forstått. Ellers sier Schmeichel kun det samme som alle andre vet – at Rooney fortsatt ikke har uttalt seg om saken. Altså er det ingenting i Schmeichels sitater som gir noe nytt i saken. (Les mer her.)

07.20: Men Daily Express hevder at Baines-jakten er så godt som over, og at United nå har forhørt seg med Southampton om Luke Shaw. Den 18 år gamle venstrebacken regnes som et av Englands aller største talenter, og imponerte da Southampton slo WBA borte i serieåpningen. Avisa skriver imidlertid også at Southampton ikke trenger å selge backen som ifølge dem er verdsatt til rundt 10 millioner pund. (Les mer her)

07.15: Akkurat som the Irish Independent skrev tirsdag (11.00), så skriver også Daily Mirror nå at United vil øke budet på Everton-duoen Marouane Fellaini og Leighton Baines til 35 millioner pund. Avisa skriver at David Moyes vet at Everton må selge for å kunne kjøpe, og håper dette nye budet vil få et raskt ja, slik at Everton selv får tid til å handle inn erstattere før overgangsvinduet stenger. (Les saken her)

Tirsdag, 20. august:

18.05 Sist uke ble det meldt av pålitelige The Guardian at Adnan Januzaj nærmet seg en ny kontrakt med Manchester United, og i dag melder ikke fullt like pålitelige Daily Mail om det samme. Kontrakten til Januzaj går ut etter inneværende sesong, og både Barcelona og Juventus skal ha vist interesse, men tabloiden melder at han er svært nær en ny femårskontrakt. Videre skrives det at Januzaj vil bli gjort tilgjengelig for lån. United ønsker å se han spille Premier League-fotball, men i så fall må klubben bli lovet jevnlig spilletid for den unge belgieren. Det er derfor ventet at det er mer sannsynlig med et utlån til Championship.

17.45 Larnell Cole er en ettertraktet herremann, og en rekke klubber har ifølge Sky Sports forespurt om hans tilgjengelighet. United vurderer å sende midtbanetalentet ut på lån, og det skal være interesse fra både  Tyskland og Nederland i tillegg til den mer ventede interessen fra Championship. I gårsdagens reservelagskamp scoret den Manchester-fødte unggutten mot Liverpool (ikke for første gang), i tillegg til at han hadde en målgivende pasning.

Overfor Sky Sports har spillerens agent, Peter Morrison, bekreftet at United ser på flere henvendelser om Cole. I tillegg blir det gjort klinkende klart at Cole har et mål om en fremtid i Manchester United.
– Larnell er et eksepsjonelt talent, men det er viktig at han, om han går på lån, går til en klubb hvor han ikke bare får spille regelmessig, men kan fortsette sin utvikling under den rette manageren siden målet hans til syvende og sist er å spille for Manchester United.

15.10 Selv om United har avvist muligheten for at Wayne Rooney vil bli solgt, lever Chelsea-manager Jose Mourinho fortsatt i håpet. Ifølge The Metro gir portugiseren uttrykk for at han vil fortsette jakten på United-stjernen, om det så blir til overgangsvinduets siste dag. På spørsmål om han har en Plan B dersom han ikke lykkes med å hente Rooney, skal en tilsynelatende småilter Mourinho ha svart: – Og C!

11.00 Vanligvis pålitelige Irish Independent hevder at United vil øke sitt opprinnelige bud på herrene Baines/Fellaini til £35 millioner. Den som lever, får se.

10.45 Arsenal fikk en stygg sesongstart da laget røk 1-3 mot Aston Villa hjemme på Emirates i helgen. Det fikk klubbens supportere til å kreve nye kjøp, og det med høylydte rop som Arsene Wenger & co. synes å ha oppfattet. Mandag forsøkte klubben seg på Newcastles Yohann Cabaye, og i dag hevder flere medier – deriblant Manchester Evening News – at londonerne har vendt skytset mot Evertons Marouane Fellaini. I så fall har United fått en konkurrent på banen, en konkurrent som ifølge flere kilder skal være villig til å betale rundt £20 millioner for å få det som den vil. Hvor lenge klarer Everton å stå imot?

10.35 Så trekkes den tidligere Barcelona-spissen Samuel Eto’o igjen frem som et aktuelt United-mål. The Metro melder at representanter for kameruneren, som nå befinner seg i russiske Anzhi Makhachkala, vil møte United-ledelsen i dag.
En eventuell overgang vil først og fremst bli aktuell dersom Wayne Rooney skulle forsvinne, skriver kilden.

10.00 Som omtalt i går, fikk United ikke gjennomslag for sitt £28 millionersbud på pakken «Leighton Baines/Marouane Fellaini» (£12 mill. + £16 mill.). Everton avslo budet blankt, og kanskje ikke så rart med tanke på at Fellaini alene, inntil for tre uker siden hadde en utkjøpsklausul i kontrakten sin pålydende £23 millioner.
Likevel, på bakgrunn av at ingen klubber meldte sin interesse innen fristen, er United av den oppfatning at dette beløpet var altfor høyt. Det er trolig også bakgrunnen for at klubben nå forsøkte seg med £16 millioner for belgieren.
The Guardian tror nå at United vil forsøke seg igjen, med separate, og selvsagt da noe høyere, bud på de to spillerne.
I Fellainis hjemland, Belgia, skriver avisen Sport Vereld at en overgang til Old Trafford er forestående, og at han vil bli United-spiller for et beløp på rundt €20 millioner (£17 millioner).

07.25 Mye tyder, ifølge RedMancunian, på at Uniteds 21 år gamle forsvarsspiller Scott Wootton, snart er ferdig i klubben. Det har vært antatt at han ville bli sendt til Leeds på lån, men nå går det i stedet mot en permanent avtale med Championshipklubben fra Elland Road. Den kan kommet til å bli signert allerede i løpet av dagen i dag.
Dermed har vi trolig forklaringen på hvorfor Wootton ikke var i troppen til mandagens U21-kamp mot Liverpool.

Mandag, 19. august:

20.50 United kom mandag formiddag med et bud på til sammen £28 millioner for Leighton Baines og Marouane Fellaini, som ble avslått av Everton. Samme kvelden melder The Guardian at United skal komme med seperate bud for spillerne. I det tidligere budet skal Baines ha blitt verdsatt til £12 millioner og Fellaini til 16, og det er uvisst hva de nye budene vil ligge på.

16.50 Chelsea har langt ifra gitt opp håpet om å signere Wayne Rooney. The Independent melder at Jose Mourinho ikke kommer til å gi opp jakten på en ny spiss før overgangsvinduet stenger i september, og det er trolig at London-klubben kommer med et tredje bud for stjernespilleren.

16.30 Ifølge Click Lancashire skal Wigan Athletic være interessert i unggutten Nick Powell. Owen Coyle, som er klubbens manager, skal ha et ønske om å hente midtbanespilleren på utlån denne sesongen.

15.55 Daily Mail melder at Istanbul-klubben Galatasaray vil stå klar og vifte med sjekkheftet dersom Patrice Evra skulle bli erstattet av Leighton Baines innen overgangsvinduet stenger. Fra før har også Evras tidligere klubb, Monaco, varslet om interesse for å hente ham tilbake til Rivieraen.

14.30 Eduardo Hernandez, agent for den mer kjente Javier «Chicharito» Hernandez, hevder at klienten hans har takket nei til spanske Valencia og muligheten til å erstatte Tottenhams nye spiss, Roberto Soldado, på Estádio Mestalla.
Grunnen til avslaget skal, stadig ifølge agenten, være at Chicharito ønsker å fortsette kampen om en plass i startoppstillingen på Old Trafford.
– Interessen fra Valencia var reell, men jeg gjentar – han ønsker å bli i Manchester United, sier Hernandez til El Universal, ifølge The Independent. Agent Hernandez vedgår samtidig at Chicharito har lyst til å spille mer enn han har gjort det hittil:
– Selvfølgelig ønsker han seg mer spilletid, men det vil han ha på Old Trafford. Han ønsker å være med og forsvare Premier League-tittelen og nå langt i Champions League.

10.20 Ifølge The Guardian skal Everton ha avslått et bud fra United på til sammen £28 millioner for Leighton Baines og Marouane Fellaini. Merseysiderne står fortsatt fast på at ingen av de to er til salgs. I budet skal Baines ha blitt verdsatt til £12 millioner og Fellaini til 16.
Overfor kilden kommenterer en talsmann for Everton budet fra United på denne måten:
– Vi kan bekrefte at det ble lagt inn et bud, og at det uten videre ble avslått.

07.45 Spanske Mundo Deportivo skriver at Manchester United er i ferd med å forberede et dobbeltbud i Madrid. Avisen hevder at David Moyes skal være villig til å legge opptil €55 (£47) millioner på bordet for å sikre seg underskriftene til Real-duoen Mezut Özil og Ricardo Izecson dos Santos Leite – bedre kjent som Kaka.

Powered by Labrador CMS