Avviser alle beskyldninger

OPPDATERT 14.00: Metropolitan Police vil etterforske dommer Mark Clattenburg som på sin side benekter at han har kommet med rasistiske uttalelser.

Publisert Sist oppdatert
Metropolitan Police vil bestemt seg for at de vil etterforske dommer Mark Clattenburg på bakgrunn av rasismeanklagene som har blitt rettet mot ham fra Chelsea. Clattenburg selv har, i følge Sky Sports, gjort det kaende klart at han avviser alle anklager og at de resterende medlemmene av dommerteamet på Stamford Bridge vil støtte ham ett hundre prosent.
Dette kommer i tillegg til FA sin egen etterforskning som allerede er i gang.

Clattenburg som ga Chelsea to røde kort og godkjente en United-scoring til en offsideplassert Chicharito, skal ifølge Chelsea ha kommet rasistiske bemerkninger til Chelseas John Obi Mikel og Juan Mata.

Etter kampen skal temperaturen i dommergarderoben ha blitt så høy at en Chelsea-representant skal ha truet med å brekke beina til dommer Clattenburg i følge Daily Mirror.
Om dette var en spiller, en ansatt eller en i trenerteamet er imidlertid ikke bekreftet av avisen, og følgelig har United.no korrigert setningen om at det var en Chelsea-spiller som fremsatte truslene.

Avisen navngir ikke hvilken spiller det er snakk om, men Daily Mail skriver at Mikel måtte holdes fysisk tilbake av andre Chelsea-spillere etter en hissig diskusjon med Clattenburg.

Den betente rasismesaken som kom i kjølvannet av oppgjøret mellom Chelsea og Manchester United, har det siste døgnet fullstendig overskygget Uniteds første seier i ligaen på Stamford Bridge på ti år.

Manchester Evening News skriver i dag at flere United-spilllere trolig vil bli bedt om å vitne i saken. Flere av dem skal ha vært nær dommer Clattenburg da de påståtte ukvemsordene ble fremført.

Powered by Labrador CMS