Ryktesaker, uke 4

Oppdatert 20.55: United vurderer å legge inn bud på Cabaye, Zaha og Fabio på medisinsk test.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktesakene i én sak, slik at dere som elsker rykter lett finner frem, mens alle andre lett kan holde seg unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 26. januar:

20.55: Det har ikke kommet noe nytt om verken Fábio eller Wilfried Zaha til tross for rykter om medisinske tester hos Cardiff City.

20.50: Er Mata kroken på United-døra for Kagawa? Den tyske reporteren Thomas Hennecke skriver at dersom Borussia Dortmund gjør et storkjøp i januar så blir det ikke Shinji Kagawa. Hennecke siterer også Kagawas agent som gjentar at japaneren ikke ønsker å forlate United.

16.18: United skal altså vurdere å legge inn bud på Yohan Cabaye, og ifølge Sky Sports har Newcastle nå avslått et bud på 14 millioner pund fra PSG på franskmannen.

14.48: Sky har tidligere meldt om medisinsk test for Zaha, som vi har nevnt også lenger nede i saken, og de melder nå også at Fabio gjennomfører medisinsk test hos Cardiff.

14.10: United vurderer å legge inn et bud på Yohan Cabaye, melder nå også The Guardian. Moyes ser ifølge avisen ikke på ham som en spiller helt i det øverste sjiktet, men han blir sett på som en spiller som kunne hjulpet United mot en Champions League-plass. 28-åringen har vist at han behersker Premier League, spiller for det franske landslaget, og ville nok utvilsomt forbedret Uniteds midtbane selv om han ikke er en verdensstjerne.

Newcastle verdsetter franskmannen til £25 millioner, noe ikke United gjør, men samtidig er United villige til å betale litt om det er det som skal til, som vist i Mata-avtalen. PSG og Arsenal blir også koblet til Cabaye. Sistnevnte fikk et bud avslått sist sommer, og det budet var så lavt at det ble beskrevet som en fornærmelse. PSG på sin side verdsetter Cabaye til rundt £17 millioner pund, ifølge The Guardian, og det kan bli spennende å se om enten United eller PSG velger å bruke litt mer enn ønsket på å sikre seg Cabayes tjenester.

Samme avis nevner også Toni Kroos-interessen, og tror summen for ham kan bli mellom £20 millioner og £25 millioner et sted, blant annet fordi kontrakten hans går ut neste år. Les mer.

13.30: Ifølge Sky Sports er Wilfried Zaha på St. George’s Park for medisinsk test. Som med Fabio handler det om en avtale med Cardiff. Det er ikke utdypet hvorfor denne angivelige testen blir gjort på England-basen i Burton.

13.24: BBC skriver at Fabio vil gå på lån til Freiburg, som lokalpressa i Wales også skrev tidligere. Tyske Freiburg har også vært koblet til United-backen.

11.20: Portugisiske O Jogo kan fortelle at United igjen har speidet på midtbanetalentet William Carvalho, som har imponert stort for Sporting i år. Det er Sport Witness som videreformidler dette. United har speidet på mange i Portugal denne sesongen, men har stort sett gjort det mens de aktuelle spillerne er på hjemmebane. At William Carvalho nå blir speidet på også på bortebane tolker Sport Witness som at dette ikke nødvendigvis er en forbigående interesse, men noe mer konkret.

Sporting sier de ikke vil selge, men Sport Witness melder videre at det bør være mulig å få til, også allerede i januar. Det gjenstår å se hvor konkret interessen faktisk er. Les mer.

09.30: The Times’ søndagsutgave forteller at Moyes vil få penger til å kjøpe flere storspillere i sin gjenoppbygging av United. Toni Kroos og Mario Mandzukic fra Bayern München, Paul Pogba og Arturo Vidal fra Juventus, Fredy Guarin fra Inter, Fernando fra Porto og Marco Reus på Dortmund blir alle nevnt som mulige kandidater.

I tillegg melder avisen, noe overraskende, at Glen Johnson interesserer United også. Backen får kun fornyet kontrakt med Liverpool om han går med på å gå ned i lønn, noe som kan åpne opp for en overgang. The Times pleier å være pålitelige, men en får ta det med en klype salt likevel til flere melder om det.

Rio Ferdinand, Rafael (som selv tidligere har avkreftet at han skal bort på sin Instagram-konto) og Alexander Büttner blir ellers nevnt som spillere som kanskje vil forsvinne, i tillegg til de som har blitt nevnt lenger nede i saken. Les mer.

09.23: Peter Schmeichels sønn, Kasper Schmeichel, har de siste sesongene gjort en god figur i Leicester City. The Sun kobler nå dansken til Manchester United, for å erstatte landsmannen Anders Lindegaard som andrekeeper. Lindegaard er på vei bort i sommer, hevder tabloidavisen, og Schmeichel kan være en billig løsning siden kontrakten hans går ut etter sesongen. Arsenal, Newcastle og AC Milan er ellers blant klubbene som ser på Schmeichel Jr., som ikke er helt ulik sin far. Les mer.

09.00: Både Fabio og Wilfried Zaha har blitt linket til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff, og ifølge Wales Online er det forventet at førstnevnte er Cardiff-spiller i løpet av søndagen. En eventuell Zaha-avtale kan skje neste uke. Les mer.

08.50: David Moyes har lenge vært en beundrer av tysk fotball, og han er ifølge vanligvis pålitelige Daily Telegraph interessert i å sikre seg Toni Kroos og Marco Reus, i tillegg til at han også er interessert i Ilkay GündoganPatrick Herrmann og Max Kruse. I tillegg er han klar over at Dante ikke er helt komfortabel slik situasjonen er nå, men det står lite konkret om noen Dante-interesse.

Kroos, Reus og Gündogan er de tre han virker mest interessert i av disse, og han forventer selvsagt ikke å få alle tre. De to første har utkjøpsklausuler, og med alle tre er det en noe usikker kontraktssituasjon, noe som kan åpne opp for United. Samtidig er alle tre viktige spillere, så klubbene er neppe spesielt interesserte i å la dem gå uten å by United på tøff konkurranse.

Moyes forventer ikke at det skjer noe enda,  men viser ved sin tilstedeværelse sin interesse for spillerne, og gjør på den måte en jobb for å «selge inn» United til spillerne.

Avisen melder at United har blitt fortalt av Real Madrid at en Fábio Coentrão-deal ikke er aktuelt, og United har (som nevnt av flere) vurdert et bud på Luke Shaw. Men det kan være at dette må vente til sommeren, melder Telegraph. Det blir videre meldt at spillere som Nemanja Vidic, Patrice Evra, Javier Hernández og Nani er blant spillerne som er forventet å forlate United etter hvert. Moyes ønsker å senke gjennomsnittsalderen, og dette er en del av den planen. Les mer her og her.

08.40: Sunday People melder at United er interesserte i stoppertalentet Kurt Zouma. En annen midtstopper Moyes er interessert i er Kyriakos Papadopoulos, melder avisen. Begge de to nevnte kan spille Champions League-fotball i vår om de blir signert. Zouma skal være mest interessert i å gå til Chelsea, men Moyes føler franskmannen har en bedre sjanse til førstelagsfotball i United.

I tillegg melder de at Monaco ønsker å hente Javier Hernández som erstatter for Falcao, som nylig ble stygt skadet.

Som under må det nevnes at journalistene som har skrevet dette ikke nødvendigvis er mest kjent for de store transferscoopene. Men at Chelsea er interessert i Zouma er noe flere har meldt om, så akkurat den delen av saken er nok den som det er mest grunn til å stole på! Så gjenstår det å se om også United kan være interesserte også. Les hele saken.

08.25: Edinson Cavani har allerede blitt nevnt, og Daily Mirror melder at Chelsea i sommer vil prøve å utkonkurrere United om ham, og heller selge Romelu Lukaku. Mourinho uttalte seg positivt om Lukaku i går, og et slikt salg vil være noe overraskende, og det er kanskje verdt å nevne at en del søndagsrykter gjerne må tas med noen klyper salt. Journalisten som har skrevet saken er heller ikke blant de aller mest treffsikre. Les mer her.

08.20: Independent melder at United allerede har lagt inn bud på Luke Shaw, som Daily Mirror gjorde for noen dager siden, og melder også at United har vært i kontakt ang. Juventus’ Arturo Vidal. Andre sentrale midtbanespillere avisen melder at United er interesserte i er Yohan Cabaye, Toni Kroos og Ilkay GündoganLes hele saken.

08.15: Det er ikke så mange nye navn denne søndagen, akkurat, men mer av det samme. Påstandene om at Mata-signeringen bare er starten er sånt som avisene liker, og spekulasjonene er store om hvem som kan komme inn nå i januar om Moyes klarer å sikre seg flere nå, eller hvem som eventuelt kommer inn til sommeren. Sunday Mirror melder at det kan komme inn bud på både Yohan Cabaye og Luke Shaw før fredagens deadline.

Et viktig aspekt av planen i gjenoppbyggingen er også å sikre seg underskriften til Wayne Rooney, melder samme avis, og superlønn og signering av spillere som Juan Mata skal bidra til det. Å ha Rooney i klubben skal så igjen gjøre det lettere å kjøpe andre toppspillere.

Men hvem? Navnene Mirror melder at er av kaliberet United jakter på er Diego Costa, Edinson Cavani, Koke, Paul Pogba, Eliaquim Mangala, Ilkay Gündogan, Marco Reus og Toni KroosLes mer.

Lørdag 25. januar:

19.40: Ikke en storsignering som Mata, men ifølge Edinburgh Evening News ser det ut som om den skotske 14-åringen Ethan Feachen på vei til United. Han spiller for klubben Hutchinson Vale, der Darren Fletcher også spilte. Avisen nevner det i forbifarten i en kamprapport, for en kamp der Feachen scoret to mål, og du kan lese mer her.

16.43: Også Sky Sports melder om at forhandlinger om ny Rooney-kontrakt er i gang. Les mer.

16.40: Vi har fulgt opp David Moyes og hans speidertokt og sett nærmere på hvordan blant andre Toni Kroos gjorde det i fredagens kamp mellom Borussia Mönchengladbach og Bayern München. Les saken her!

16.20: Jesse Lingard har vært på lån til Birmingham, men er for tiden tilbake i United etter at låneavtalen gikk ut. Birmingham-sjef Lee Clark har lyst til å ha ham tilbake.

– Jeg er fortsatt i samtaler med David Moyes og hans støtteapparat om Jesse, røper Clark til Birmingham Mail.

11.30: Også BBC melder nå at Wayne Rooney er i kontraktsmøter med United, og at en avtale kan bli signert til uken.

09.15: Midtstopper Rio Ferdinand har ikke fått mye spilletid under David Moyes, og nå skal 35-åringen tilbys store summer for å spille i amerikanske MLS til sommeren. Daily Mirror er budbringer. Ferdinand, som er inne i en ettårskontrakt på Old Trafford, hadde muligheten til å reise til USA forrige sommer, men valgte da å bli værende.

08.45: Playmaker Shinji Kagawa kan ikke ha sies å ha funnet seg til rette på Old Trafford, og som en konsekvens av kjøpet av Juan Mata forventer nok mange at japaneren vil forlate klubben om kort tid. Kagawas agent, Thomas Kroth, avviser imidlertid overfor Sky Sports at hans klient er på vei bort og karakteriserer alt snakket som rykter.

08.40: Selv om Mata-overgangen gikk i orden fredag kveld, var ikke David Moyes tilstede i Manchester selv. Skotten ble nemlig observert på Borussia-Park hvor han overvar oppgjøret mellom Borussia Mönchengladbach og Bayern München. Det skapte selvfølgelig oppstyr. Ifølge Daily Mail er det Bayern Münchens midtbanespiller Toni Kroos som ble studert, mens andre melder at det kan ha vært motstanderlagets Patrick Herrmann. Bayern-spiss Mario Mandzukic blir også nevnt som et mulig mål. Når det gjelder 24 årige Kroos har Karl-Heinz Rummenigge uttalt at kontraktsforhandlingene med Bayern ikke har ledet frem, noe som gjør at tyskeren kan være tilgjengelig for en pris rundt 25 millioner pund. Bayern vant for øvrig Bundesliga-oppgjøret 2-0 etter scoringer av Mario Götze og Thomas Müller.

08.25: I går kveld sikret David Moyes seg Juan Mata, men flere journalister hevdet etter Mata-bekreftelsen å vite at United ikke har gjort seg ferdig i januarvinduet med det. Like etter at overgangen var et faktum meldte Daily Mirror at Luke Shaw er neste mann på listen. United skal ha høynet Chelseas bud med en kjøpesum på 22,5 millioner pund for 18-åringen som skal være tiltenkt rollen som Patrice Evras arvtaker på venstrebacken.

08.15: Har Wayne Rooney og United blitt enige om en ny femårskontrakt verdt 300,000 pund i uka? Relativt pålitelige Telegraph og deres United-journalist Mark Ogden mener Rooney snart vil skrive under den nye kontrakten som vil knytte 28-åringen til klubben til 2018. Rooneys tidligere kontrakt, som lyder på 250,000 pund i uka, løper ut om 18 måneder. Det har vært knyttet stor spenning til hva som vil skje med spissen etter at han tilsynelatende ønsket seg til Chelsea forrige sommer, men en ny kontrakt vil nok i så fall holde London-klubben samt Arsenal og Real Madrid unna for en stund.

Fredag 24. januar:

22:30: Mike Keegan med gode kontakter i Manchester United, skriver at hvis de rette spillerne er tilgjengelig vil man kjøpe dem i januar.

 

18:26: Ole Gunnar Solskjær fikk tidligere i dag spørsmål om Wilfried Zaha, men nektet å kommentere ryktene. Han håpet derimot å få inn noen nye spillere før overgangsvinduet stenger, og en av disse kan være Zaha på lån.

08.20: Chicharito vil vekk fra United, skriver The Suns United-journalist Neil Custis. Han er lei av for lite spilletid, og håper kjøpet av Juan Mata åpner for en United-exit allerede denne måneden. The Telegraph spekulerer i en bytteavtale med Inter, som sender Chicharito dit og Fredy Guarin til Old Trafford.

07.40: Uniteds kontraktsforhandlinger med Wayne Rooney er i gang. Daily Mail har laget en sak hvor agent Paul Stretford er fotografert i bil, og han skal ha vært på Carrington både onsdag og torsdag. Så får vi se om samtalene kan ende positivt, eller om de bare fastslår at Rooney egentlig vil vekk og at det er uaktuelt å skrive under på ny kontrakt. Den nåværende går ut om halvannet år.

07.35: Ifølge The Times er David Moyes sjokkert over den nye skaden på Michael Carrick, som kan sette ham utenfor i om lag en måned. Det kan føre til ytterligere kjøp, og da på den sentrale midtbanen, selv om Uniteds førstevalg i posisjonen, Gündogan, Pogba, Vidal, Carvalho og Hamsik virker vanskelig å få kloa i nå. Da kan kanskje Fredy Guarin fra Inter Milan være et mer aktuelt alternativ, skriver The Times.

07.30: Ole Gunnar Solskjær og Cardiff kommer til å kjøpe Fabio fra United, skriver Daily Mirror. De er også i ferd med å låne Wilfried Zaha fra United skrivr avisa, men siden Premier League-reglene ikke tillater to lån fra og til samme klubb, så blir det kjøp av Fabio – som tidligere i uka så ut til å være på vei til Freiburg på lån. Les saken her.

Torsdag 23. januar:

12.37: Metro melder om at United skal ut i kontraktsamtaler med Wayne Rooney neste uke. Les saken her.

11.52: JUAN MATA ER PÅ VEI TIL CARRINGTON! Hold deg oppdatert om Mata-overgangen her!

11:00: The Mirror med en sak om ti overganger de tror vil gå i boks før neste uke er over. På listen finner vi blant annet Luis Nani som linkes til Juventus og andre. Listen inneholder også selvfølgelig Juan Mata som nærmer seg United. Se resten av listen her.

07:45: Det meste handler for øyeblikket om Juan Mata, men planlegger Chelsea et sommerbud på Wayne Rooney? Det melder Irish Mirror om – og henviser til en The Times-artikkel.

Onsdag 22. januar:

18.50: Har United endelig lagt inn et bud på Juan Mata? Skal vi tro BBC (og SkySports) så har de nå gjort det.

 

 

17.50: Var det ingen legesjekk likevel? En journalist fra The Independent, sier nå at det hele dreide seg om noe helt annet.

 

 

15.50: Wilfried Zaha ble fotografert da han gikk inn på Bridgewater-sykehuset i dag. Kanskje er det for en legesjekk før et utlån til Cardiff. Se bildene og saken i Daily Mail her.

15.40: Matas representanter skal også ha reist fra Spania til England onsdag, trolig for å ferdigforhandle avtalen.

15.00: Juan Mata skal altså ikke ha vært på Chelsea-trening i dag. Så får dere vurdere selv om det betyr noe…Les saken her.

14.05: Max Kruse og Patrick Herrmann fra Mönchengladbach er koblet til United denne uka, fordi David Moyes trolig ser dem i aksjon mot Bayern fredag. De tror imidlertid ikke spesielt på overgang. – Manchester? nei, det skjer nok ikke, sier Kruse.  – Det er hyggelig å bli nevnt, men dette tenker jeg ikke på. Vi har en fantastisk sesong her, sier Herrmann, ifølge ESPN det også. Les saken her.

14.00: United håper ifølge ESPN å få kloa i Arturo Vidal enten nå eller til sommeren. Håpet ligger i å betale godt, siden årslønna hans i Juventus «bare» ligger på fem millioner euro. Les saken her.

11.30: Det har vært klart, men nå er arbeidstillatelsen til Anderson også er klar. Han presenteres som Fiorentina-spiller fredag, og bør vel da kunne debutere hjemme mot Genoa søndag.

11.00: Er Wilfried Zaha omsider på vei til Solskjær på lån? Kan virke sånn…

 

09.35: The Journal, en lokalavis i Newcastle-land, skriver at United ikke kommer til å by på Yohan Cabaye. I stedet går United kun for det de vurderer som «verdensklasse-spillere». Les saken her.

09.25: Sport Witness kjøper ikke helt den koblingen med at Atletico Madrid skal ha bedt United droppe Mata – for så å gi dem førsteretten til Diego Costa og Filipe Luiz. De påpeker at ingenting av dette står i spansk presse, og det er snodig siden det er journalister med tette bånd til klubben der. Samtidig vil det være snodig om det er United som har lekket denne informasjonen også…

09.20: Spansk fotballekspert svarer på Reals Rooney-interesse, som er omtalt i mange engelske aviser onsdag.

 

08.40: Daily Mirror mener at Mata bare er det første av opp til fire januar-kjøp, og nevner Newcastles Yohan Cabaye, Bayerns Dante og Borussia Mönchengladbachs Patrick Herrmann som neste alternativer. David Moyes ser trolig sistnevnte i aksjon mot Bayern München fredag.

08.20: Ifølge The Suns United-journalist, Neil Custis, vil et kjøp av Juan Mata ikke bringe United noe nærmere ny kontrakt med Wayne Rooney. Rooney vil uansett vente til sommeren, og ifølge The Sun er det mest sannsynlig at han går ut kontraktstiden i United før han da selv kan velge hva han vil videre i karrieren.

08.15: The Times skriver at United IKKE er interessert i å hente Bayern München-stopper Dante – selv om han tirsdag ble sitert på at United er interessert.

08.10: Vi har samlet alt om Mata i en egen sak – siden dette er noe mer enn et vanlig rykte. Les om Mata her – og saken vil også oppdateres der gjennom dagen.

08.00: United og Chelsea er enige om en overgangssum på 40 millioner pund for Juan Mata, skriver The Guardian. Men spilleren selv må nå gå til klubben og si at han vil til United.

07.52: Juventus skal ha kontaktet Nanis representater i et forsøk på å få ham til Italia, skriver Daily Mirror. Italienerne lokker med spilletid før VM-sluttspillet. Sporting Lisboa har tidligere ønsket Nani på lån, men det kommer ikke helt klart frem om Juventus er interessert i et lån eller et kjøp. Les saken her.

07.50: The Telegraph igjen. Tirsdag meldte de først om Mata-interessen. Nå skriver de at det nærmer seg et bud, men at Atletico Madrid ønsker Mata såpass sterkt at de vil gi United førsterett på spiss Diego Costa og back Filipe Luiz om de holder seg unna. Avisa tror imidlertid at United går for Mata – siden de nå tror et bud vil lykkes. Les saken her.

07.45: The Telegraph er på i dag også. Nå skriver de – og The Times – at Real Madrid vil kaste seg inn i kampen om Wayne Rooney til sommeren. De vil teste United med et bud på 25 millioner pund, og mener det er større sjanse til å få Rooney enn Sergio Agüero. Tidligere har de også vært interessert i Falcao og Luis Suarez, men Rooney står nå høyt på lista. Les saken her.

Tirsdag 21. januar:

20:22: Nicolás Gaitán var sterkt linket til United tidligere, og Daily Express skriver at dersom United skal sikre seg midtbanespilleren, må de ‘matche budet’ de fikk på Nemanja Matic av Chelsea. Matic gikk for øvrig for omlag 21 millioner pund. Les mer her.

17:40: Skal vi tro The Guardian, er Moyes villig til å la Fabio da Silva gå på lån til tyske Freiburg. Les saken her.

17:20: I følge journalist Tancredi Palmeri, skal Dante ha uttalt følgende:

 

13.20: The Guardian skriver at det er uaktuelt for United å gjøre en Mata-avtale som innebærer at Wayne Rooney reiser til Chelsea. Les saken her.

11.20: Skadde Nani kobles jevnlig til Italia, og tirsdag nevnes han igjen i forbindelse med Juventus.

09.20: Sportwitness skriver nå at franske L’Equipe tirsdag rapporterer at United ønsket Edinson Cavani nå i januar, og at Moyes så Paris St. Germain forrige uke bare for å få et enda klarere inntrykk av nøyaktig hvordan ville passe inn i United. PSG skal ha sagt foreløpig nei, men forventet at United returnerer – om ikke nå i januar, så til sommeren.  Les saken her.

09.00: The Independent påpeker at det til slutt blir Jose Mourinho som sier ja eller nei til et Mata-salg til United, og foreløpig har han ikke virket veldig interessert i å selge. Et utlån til Atletico Madrid skal være en annen mulighet, men samtidig vil et salg gi Mourinho både handlekraft og plass til en «egen» utenlandsk spiller. Vi får bare se… Les saken her.

08.45: United benekter at de har budt på Mata, men Daily Mirror mener United kan komme til å legge inn budet på Mata i løpet av 48 timer. Les saken her.

07.30: Daily Mail følger opp The Telegraphs sak om Juan Mata. De mener Chelsea har verdsatt Mata til 40 millioner pund, og at de selger ham til United hvis Moyes blar opp den summen. Les saken her.

00.05: I samme Telegraph-sak står det at David Moyes har tenkt seg til Tyskland for å se Borussia Mönchengladbach-spiller Patrick Herrmann (22) i aksjon mot Bayern München i helga siden United har spillefri. Han vil da også vurdere Borussia-spiss Max Kruse (25) og Bayerns midtstopper Dante (30), ifølge avisa. Hermann regnes som en av de nye tyske stjernene.

00.01: Juan Mata kobles nå sterkt til United. Sportsforsiden i The Telegraph hevder at den 25 år gamle spanske midtbanespilleren kan bli Uniteds for om lag 37 millioner pund. Det er avisas United-journalist Mark Ogden og Jason Burt som sitter på informasjonen, og avtalen skal allerede ha blitt diskutert med mellommenn. Mata skal være interessert i et skifte, han trenger spilletid før VM, men United er usikre på hvordan Chelsea vil reagere på et bud – siden United steilt sa nei til London-klubbens forsøk på å sikre seg Wayne Rooney. Les saken her.

Mandag 20. januar

19.20: Manchester United jakter fortsatt midtbanespillere, og Miralem Pjanic har fått med seg ryktene om at de er interesserte i å hente han fra Roma. Selv er han åpen for an overgang, men sier at fremtiden hans ligger i Romas hender.

– Det er morsomt å høre, og jeg er absolutt glad for det. Men jeg har blitt en stor supporter av Roma, og skulle det bli en overgang, måtte det bli noe alle parter er enige om.

De fleste engelske medier melder denne historien ikveld, men hvor utsagnet stammer fra, vites ikke. Vi har plukket saken fra ManchesterEveningNews.

15.45: Oppdatering på Cavani fra Daily Mail.

 

15.25: Sir Alex Ferguson skal ifølge Daily Mail ha ringt Paris St. Germain-manager Laurent Blanc for å forhøre seg om situasjonen til Edinson Cavani. 26 år gamle Cavani spiller fast for PSG, og har scoret 15 mål på lagets 18 siste kamper.

09.00: United speidet på Porto i helga – et Porto-lag som slo Vitoria Setubal 3-0.

 

Powered by Labrador CMS