– Selger ikke, uansett pris

Manchester United skal ha gitt Chelsea klar og utvetydig beskjed om at de bare kan skrinlegge håpet om å få løse ut Wayne Rooney.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge The Guardians velansette fotballjournalist Daniel Taylor, har United-ledelsen bestemt seg for ikke å selge Rooney, samme hvor mye Chelsea måtte finne på å by for ham, og selv om det vil bety at klubben må hanskes med en spiller som ikke ønsker å bli.

Jose Mourinho - neppe helt fornøyd med utviklingen.
Jose Mourinho – neppe helt fornøyd med utviklingen.

Chelsea har som kjent fått avslått to bud på Rooney allerede. Ifølge Taylor lød disse på henholdsvis £23 millioner (16. juli) og deretter £25 millioner (4. august). Men avslagene til tross skal Jose Mourinho & co. ha vært overbevist om at det bare har vært et tidsspørsmål før United ville gi etter.

Det kan de altså bare glemme, ifølge Taylor. Han mener å vite at Glazer-familien står steilt på at United skal vise muskler i denne saken, i den grad at ethvert eventuelt nytt bud fra londonerne skal avvises blankt av prinsippielle grunner.

Oppfatningen er at det ville vært ekstremt veikt å gi etter overfor en spiller som er under kontrakt, enten han leverer inn en formell overgangssøknad eller går offentlig ut og forlanger å bli solgt.

Isteden vil Rooney bli forsikret om at han fortsatt har en høy stjerne som spiller i klubben, og fortalt at han – spesielt med tanke på at vi nå går inn i et VM-år, må konsentere seg om å finne tilbake til sin beste form.

Taylor skriver også at David Moyes i løpet av de kommende ukene vil gå offentlig ut og oppfordre United-supportere til å anerkjenne Rooneys bidrag for United gjennom ni år, og samtidig be dem avstå fra å bekjentgjøre sin misnøye når han gjeninntar sin plass på laget.

Her kan du lese hele Daniel Taylors artikkel i The Guardian

 

Powered by Labrador CMS