– Situasjonen hans er vanskelig

Publisert Sist oppdatert

Presnel Kimpembe ble syndebukken for PSG da han handset helt på tampen av kampen mot United i 2019. United fikk straffespark, og tok seg videre til kvartfinalen i Champions League det året.

Kimpembe sier til The Times at det tok lang tid å komme seg over den situasjonen:

– Det tapet mot Manchester United var vondt. Det tok åtte måneder å komme over det, sier Kimpembe til avisen. 

Kimpembe spiller med Paul Pogba på det franske landslaget. Forsvarskjempen har fått med seg situasjonen til landsmannen på klubblaget, og mener at Pogba er i en vanskelig situasjon:

– Hvis det var opp til meg ville han ha spilt, men det er trenerens valg, og jeg tror han respekterer det. Situasjonen hans er vanskelig, men han har kommet tilbake etter flere måneder med skade.

– Jeg kjenner gutten, og han er en kriger og et konkurransemennesket som kommer til å gjøre sitt beste for å kjempe seg inn på laget igjen.

VONDT: Denne situasjonen brukte Presnel Kimpembe lang tid på å fordøye.
VONDT: Denne situasjonen brukte Presnel Kimpembe lang tid på å fordøye.

United og PSG har møtt hverandre noen ganger de siste årene. Kimpembe mener laget hans kjenner United godt nå, men erkjenner at de må gjøre en god kamp for å vinne på Old Trafford onsdag kveld.

– Vi kjenner Manchester United veldig godt. De er et bra lag og vi er nødt til å spille bra om vi skal slå dem, sier han. 

Powered by Labrador CMS