pochc

United kan trekke Pochettinos PSG

Publisert Sist oppdatert

Mauricio Pochettino kobles sterkt til den ledige jobben som United-manager, men de siste ryktene handler om at det tidligst kommer til å skje til sommeren.

LES OGSÅ: Signerte United-drakt, men først ledig til sommeren?

Selv var argentineren opptatt med sitt PSG borte mot Manchester City onsdag kveld, og det endte med 2-1-tap på Etihad, etter at Kylian Mbappé hadde gitt franskmennene ledelsen.

PSG fikk også kjørt seg i kampen, og det var merkbart hvor oppdelt PSGs lag fremstod. Det var en enhet på åtte mann, og så var det Neymar, Mbappé og Messi lengst framme.

Det var vanskelig å kjenne igjen Pochettino-stilen fra sitt beste i Tottenham.

Seieren betyr at PSG er sikret 2. plass i sin gruppe, og tirsdag ble det jp klart at United vant sin Champions League-gruppe. Det betyr at Paris Saint-Germain blir ett av de sju lagene som United kan trekke når 8. delsfinalene skal trekkes 13. desember.

Det er nemlig slik at gruppevinnerne skal møte gruppetoerne, men United kan som alltid ikke trekke andre engelske lag i 8. delsfinalen eller Villarreal eller Atalanta – avhengig av hvilket annet lag som avanserer fra Uniteds gruppe.

Dette er Uniteds mulige motstandere, de som kan bli nummer 2 i sin Champions League-gruppe, med én kamp igjen av de ulike gruppene:

Gruppe A: Paris Saint-Germain (Sikkert)
Gruppe B: Porto 5p, Atletico Madrid 4p, AC Milan 4p
Gruppe C: Sporting Lisboa 9p (Sikkert)
Gruppe D: Real Madrid 12p, Inter 10p
Gruppe E: Barcelona 7p, Benfica 5p
Gruppe G: Lille 8p, RB Salzburg 7p, Sevilla 6p, Wolfsburg 5p
Gruppe H: Chelsea 12p, Juventus 12p

2021-22_burnley_sak_1200x650
Powered by Labrador CMS