– Brügge har et godt lag

Louis van Gaal ser frem til kvalikmøtene med belgierne.

Publisert Sist oppdatert

Fredagens trekning UEFA-trekning ga altså som resultat at Manchester United skal møte Club Brügge i dobbeltoppgjør for å avgjøre hvem av dem som skal få plass i høstens gruppespill til Champions League.

Det var en trekning United-fans synes å være godt fornøyd med, ikke minst med tanke på at utfallet kunne blitt en – på papiret i alle fall – atskillig vanskeligere motstander.

Her kan du kjøpe billetter til hjemmekampen

– Jeg debuterte mot dem

Også Louis van Gaal sier seg tilfreds med trekningen, ikke minst fordi han selv har gode minner fra møter med den belgiske toppklubben.

– Jeg debuterte faktisk mot Club Brügge da jeg spilte for Antwerpen, og da jeg var manager for Barcelona møtte vi dem i gruppespillet, sier han til ManUtd.com i en kommentar til trekningen.

– En utfordring, men vi skal videre

Han har fått med seg at det blir første gang de to klubbene møtes i obligatorisk sammenheng, men han er samtidig klar over at Brügge ikke er et lag å spøke med:

– Nei, for Brügge har et godt lag, fastslår han.

– De nådde kvartfinalen i Europa League forrige sesong, og endte på andreplass i den belgiske ligaen, minner han om og legger til at det jo ikke er ideelt å måtte gå gjennom en kvalifisering, samme hvem som er motstander.

– Men vi ser frem til utfordringen, sier United-manageren, og beroliger med at han har stor tro på avansement:

– Over to kamper må vi kunne være optimister mot hvem som helst, og vi er fast bestemt på å gå videre, sier han.

P.S.: United har hjemmekamp først, tirsdag 18. august, mens returkampen i Belgia skal spilles påfølgende uke, onsdag 26. august.

Her kan du kjøpe billetter til hjemmekampen

Powered by Labrador CMS