Casemiro

– Jeg er lykkelig her

Casemiro har brukt kort tid på å finne seg godt til rette i Manchester.

Publisert Sist oppdatert

Casemiro var en av flere viktige sommersigneringer for Manchester United. Den meriterte brasilianeren fikk sin debut mot Southampton og fikk sin første kamp fra start i torsdagens Europa League-oppgjør, mot Real Sociedad. Utenfor banen har Casemiro brukt kort tid på å bli kjent med sine kollegaer på Old Trafford.

I et intervju med manutd.com svarer brasilianeren følgende på hvordan han trives i industribyen:

– Jeg har funnet meg godt til rette. Klubben tar godt vare på meg og jeg føler meg velkommen her. Jeg er veldig fornøyd med lagkameratene mine, de hjelper meg alltid hvis jeg trenger det. Trenerteamet også, de forklarer ting nøye til meg. Jeg er lykkelig her.

Manchester United Training Session
GODE VENNER: Antony & Casemiro har funnet seg godt til rette i Manchester.

Casemiro er ikke den eneste brasilianeren som er kommet inn dørene på drømmenes teater dette sommervinduet. Lynvingen Antony som fikk en eventyrstart på United-karrieren, etter å ha scoret mot Arsenal i debuten, har også entret bygningen. Casemiro er en av mange som føyer seg inn i rekken for å hylle sin landsmann.

– Jeg synes det er veldig viktig å ha slike kvalitetsspillere her. Jeg kjenner han fra landslaget og det er viktig å ha spillere av hans kaliber i klubben. Vi har mange kvalitetsspillere her.

Midtbanegeneralen har allerede fått noen anbefalinger av lagkameratene om hvor han bør bevege seg i Manchester.

– De andre spillerne har fortalt meg mye om byen og hvor de beste restaurantene er, men jeg liker best å være hjemme med familien min og slappe av. Jeg har funnet meg godt til rette her og er veldig glad for det, avslutter brasilianeren.

Casemiro er sammen med Antony og Fred tatt ut i den brasilianske landslagstroppen til de kommende treningskampene mot Ghana og Tunisia.

Powered by Labrador CMS