US222

Nå kan du lese nytt US digitalt

Publisert Sist oppdatert

Sesongens andre utgave av medlemsmagasinet United-Supporteren skal nå ha ankommet deg som er Premium-medlem, og kan nå også leses digitalt – enten på .pdf eller i app.

IKKE MEDLEM? For bare 29 kroner i måneden får du full tilgang til united.no og dette 116 sider store magasinet levert til postkassa di. Vi ettersender selvsagt til nye abonnenter.

INNHOLD I US2:

  • CASEMIRO: Andy Mitten var den aller første som intervjuet brassen etter at han kom til United. Mitten har også gode kontakter i spanske klubber, og vi ba ham gi oss mer innsikt i hvem Casemiro virkelig er.
  • ARNOLD MÜHREN: Eksklusivt intervju med den tidligere United-spilleren, som også kjenner Ajax og Erik ten Hag godt.
  • LUKE CHADWICK: Hvor er de nå – og inngående om den dagen Roy Keane grisetaklet Alfie Haaland.
  • ANTONY: Uniteds nye storkjøp
  • ROYAL ANTWERP: Hva skjedde egentlig med Uniteds tidligere samarbeidsklubb?
  • RENE MEULENSTEEN: Skriver i sin spalte om landsmannen Erik ten Hag
  • UNITED WOMEN: Hvor lang er veien tilbake for de to norske?
  • Og mye mye mer…

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så «min side» fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På «min side» velger du «United Supporteren». Så velger du riktig sesong (2022/23) og nummer 2 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp «United-Supporteren» og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Hvis du vil lese gamle utgaver på appen så må du sveipe til høyre, slik at du får opp menyen for dette til venstre i appen.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) for 12 måneder her.

Powered by Labrador CMS