aty

Fortsatt ingen Antony på United-trening

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-spillerne trente onsdag formiddag på Carrington, før de så flyr til Spania senere onsdag for kamp mot Real Sociedad torsdag.

Erik ten Hag gjennomfører sin pressekonferanse sammen med Casemiro i Spania klokka 19.15 skandinavisk tid onsdag kveld.

United.no var ikke til stede på onsdagens trening selv, men Manchester Evening News rapporterte at verken Antony eller Jadon Sancho var å se på treningen.

Like etterpå bekreftet United selv også dette.

Antony var ute med skade søndag, var heller ikke å se på treningsbildene fra mandagens trening og det vil vel dermed overraske om han er aktuell til torsdagen.

Victor Lindelöf, som var syk mot West Ham, var imidlertid tilbake på treningsfeltet.

Så skal det sies at pressen kun har tilgang til treningene i et visst antall minutter, og at det kan hende at spillere slutter seg til fellesøkten etter det.

Skulle verken Sancho eller Antony være klare så betyr vel det fort at United stiller med samme offensive firer som mot West Ham – Elanga, Fernandes, Rashford og Ronaldo. Alternativet til de fire er eventuelt Alejandro Garnacho, som var god mot Sheriff for en uke siden.

Tidligere denne uka ble det kjent at Anthony Martial var tilbake på fellesøktene med resten av førstelaget, og han trente også onsdag. Han kan dermed også være en joker til både førsteelleveren og troppen torsdag.

Shola Shoretire, som er registrert som Europa League-spiller, var også en del av førstelagsgjengen på onsdagens trening. Høyreback Aaron Wan-Bissaka var også med.

TIPP LAGET, VINN DRAKT: Fristen for Sociedad-kampen er 12.00 torsdag

Scott McTominay virket forresten ikke særlig imponert av Alejandros Garnacos valg av lue til en trening i 12 grader og litt vind…

Se McTominay med Garnacho her:

 

Powered by Labrador CMS