– Resultatet kan få noen til å tro at det var en enkel kamp, men det var det ikke

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes viste igjen hvor viktig han er for Manchester United, og leverte to nye mål i bortekampen mot Real Sociedad.

United vant til slutt 4-0, og etter kampen ble portugiseren spurt av MUTV om dette var perfekt.

– Det er perfekt når resultatet er som det er. 4-0 er veldig bra for oss, men det er fortsatt enda en kamp å spille. Vi vet at Real Sociedad er veldig gode, de har kvalitet.

– Resultatet kan få noen til å tro at det var en enkel kamp, men det var det ikke. De spilte godt, sa Fernandes, som mente at United var mer effektive selv om også Solskjærs lag bommet på en del sjanser.

TOMÅLSSCORER: Bruno Fernandes.

På forhånd var Real Sociedad ansett som et av de verste lagene United kunne møtt i første utslagsrunde, og det mener Fernandes også.

– Det var et av de verste lagene vi kunne møtt – «verst» på en god måte. De har kvaliteter både individuelt og som lag. Heldigvis for oss var mentaliteten i dag på topp, og vi gjorde de riktige tingene.

– Nå er neste steg å holde på denne selvtilliten, og levere som dette videre – å fortsette å gjøre de riktige tingene i de neste kampene.

Fernandes står nå med 21 mål allerede denne sesongen, og ble spurt om hva han føler om egen form.

– Jeg føler meg bra, men det viktigste for meg er troféene på slutten av sesongen! Jeg vet alle er litt lei av å høre meg si det, men jeg vil foretrekke om det ikke kommer et eneste mål til fra meg resten av sesongen, og at vi ender med troféer [heller enn mange mål og ingen troféer]. Jeg vil selvsagt score i hver kamp, og ha målgivende i hver kamp, og vinne hver kamp, men når alt kommer til alt handler alt om troféer. Vi vet at vi må vinne troféer for denne klubben, for det er ikke godt nok å være med i turneringene uten å vinne.

Ole Gunnar Solskjær sa seg for øvrig enig i det på sin pressekonferanse, og sa at United ikke fikk noe ut av sin gode rekke resultater i turneringen frem til det sa stopp mot Sevilla – bortsett fra at han tror erfaringene fra fjorårets Europa League-sesong nok har hjulpet spillergruppa.

– Semifinaletapet i fjor er fortsatt i våre bakhoder, det gjør vondt. Vi spilte mot et veldig godt Sevilla-lag, men vi følte at vi burde gått hele veien.

AMBISIØS: Bruno Fernandes.
Powered by Labrador CMS