Bruno: – Vil bli fantastisk å spille med Paul

– Paul er blant verdens beste spillere, og du vil alltid spille med de beste, sier Bruno Fernandes

Publisert Sist oppdatert

Når ligaen starter igjen om knappe to uker, kan portugiseren og Pogba utgjøre en av de mest fryktinngytende midtbaneduoene i verden.

SE OGSÅ: Bildene fra den siste United-treningen

Bruno Fernandes var Uniteds store formspiller da fotballen ble avbrutt, mens Paul Pogba har vært langtidsskadet og franskmannen har ikke vært i aksjon siden 2. juledag.

– Gode spillere kan alltid spille sammen

Sjansene er imidlertid store for at både Bruno Fernandes og Paul Pogba blir å finne i startoppstillingen til United når Premier League starter opp igjen om ca to uker.

LES OGSÅ: Ingen har startet bedre enn Bruno

KLAR: Bruno Fernandes og de andre United-spillerne har trent godt på Carrington de siste ukene.

I mai ble Solskjær spurt av Sky Sports om Pogba og Fernandes kunne spille sammen og United-manageren var krystallklar: 

– Gode spillere kan alltid spiller sammen, så ja, det kan de. Det er et stort ja fra meg, sa Solskjær.

Bruno Fernandes er også overbevist om at han og Pogba vil finne tonen.

– Vil alltid spille sammen med de beste

– Paul er en av de beste spillerne i verden. Han har vært mye skadet, men det vil bli en fantastisk mulighet å spille sammen med ham for du vil alltid spille med de beste rundt deg, ser han i en Instagram Live-seanse med den tidligere midtbanespilleren Mario Djurovski.

SATTE FYR PÅ UNITED: Anthony Martial takker Bruno Fernandes for den geniale pasningen før scoringen mot Manchester City tidligere i år. Portugiseren har utgjort en enorm forskjell etter at han kom fra Sporting Lisboa i januar.

Manchester United hadde funnet storformen med Bruno Fernandes på laget og var ubeseiret på de ni kampene portugiseren spilte.

Det er imidlertid ikke bare Paul Pogba som er tilbake for fullt. Også Marcus Rashford er ventet å være klar når fotballen starter igjen, og Ole Gunnar Solskjær vil ha et aldri så lite luksusproblem når han kan velge fra en skadefri tropp. 

Powered by Labrador CMS