Britiske aviser: – Solskjær kan gå trygt på gaten i Manchester

– Et nytt skritt i riktig retning for Ole Gunnar Solskjær. Slik beskriver de britiske avisene 3-1-seieren mot Brighton, mens flere spillere får rosende omtale.

Publisert Sist oppdatert

Telegraph: – Spilte uten frykt og lenker

– Det virker som ting går riktig vei igjen på Old Trafford, oppsummerer Jim White i Telegraph, samtidig som han minner om konteksten:

– Manchester United ligger på 7. plass i Premier League, ti poeng bak Chelsea. Å kjempe om tittelen eller til og med topp fire er fortsatt bare som et håp å regne.

Manchester United still have huge room for improvement despite encouraging display against Brighton.

White observerer at Ole Gunnar Solskjær til tross for de variable resultatene har full støtte fra Stretford End, og at nordmannen med sitt unge laguttak (yngste i Premier League denne sesongen) igjen viste hvordan han bygger sitt prosjekt på klubbens verdier og tradisjoner.

– Han ville at de unge spillerne skulle legge negativiteten bak seg og spille uten frykt og lenker, skriver White.

ALT OM KAMPEN:

DUO: Marcus Rashford og Anthony Martial har virkelig funnet tonen denne høsten. Mot Brighton ble det én scoring og to målgivende på duoen.

Times: – Smart og energisk Williams

På samme måte konkluderer Paul Hirst med at «the kids are all right» i The Times.

– United går inn i landslagspausen i storform. De har scoret tre mål i to hjemmekamper på rad. Forrige gang de gjorde det var i desember i fjor, da Solskjær-festen akkurat hadde begynt. De spilte med snert, tempo og uten frykt. Det gjorde de også mot Brighton, skriver Hirst, som tror United kan klare topp fire dersom de fortsetter i samme spor.

Young Manchester United sparkle with verve and pace.

Daniel James (8 på børsen) og Anthony Martial (8) får positiv omtale, Fred (8) beskrives som «outstanding», mens journalisten mener Andreas Pereira (8) ikke var like ustabil i prestasjonene som tidligere.

Brandon Williams (8) beskrives med ord som energisk og smart, mens skaden på Scott McTominay trekkes fram som det eneste minuset fra 3-1-seieren.

SEKS MÅL: På sine to siste hjemmekamper har Ole Gunnar Solskjær vunnet 3-0 mot Partizan og 3-1 mot Brighton.

MEN: Fokus på James

I lokalavisen skriver Samuel Luckhurst at Solskjær kan gå trygt på gaten i Manchester eller Molde i landslagspausen, samtidig som journalisten erkjenner at det ikke er mange United-supportere som ville konfrontert nordmannen uansett hvor dårlig det måtte gå.

Dette er første gang Manchester United går inn i en landslagspause med tre poeng siden laget til José Mourinho slo Newcastle i oktober i fjor, skriver Manchester Evening News.

Manchester United see the best of their transfer strategy in Brighton win.

Luckhurst oppsummerer 3-1-seieren med at United er tilbake i progressiv modus og leverte sesongens beste hjemmekamp mot Brighton.

At James gjorde oppgaven vanskelig for sin tidligere Swansea-manager Graham Potter får spalteplass, mens Williams får rosende omtale også i lokalavisen.

På spillerbørsen får James 9 og Fred 8.

STØTTE: I Telegraph konkluderes det med at United-fansen står bak Solskjær.

The Sun: – Verdt nedturene hvis han lykkes

Også Neil Custis hyller Solskjær-fotballen i The Sun – med fokus på Marcus Rashford.

– Han står nå med fem mål på seks kamper. Seks på sju hvis du tar med landslagsmålet mot Bulgaria. Han skulle hatt mer enn én scoring mot Brighton, men hadde uansett en fantastisk kamp og fikk stående applaus da han ble byttet ut i tilleggstiden.

Rashford, Pereira and Propper own goal move Solskjaer’s side within one point of Arsenal.

Som i flere av de andre avisene konkluderes det med at dette var et lite, nytt skritt i riktig retning for Solskjær.

– Det er et ambisiøst prosjekt ettersom det brukes milliarder i overgangsvinduene. Men det er et prosjekt Solskjær og styret er dedikerte til etter å ha brukt masse penger på store flopper tidligere. Det vil gå opp og ned, men hvis Solskjær lykkes vil det være verdt det.

ALT OM KAMPEN:

Powered by Labrador CMS