Ten hag

«Kritikken mot Ten Hags bytter er berettiget, men de viste også noe annet»

Publisert Sist oppdatert

Les hva engelske aviser og journalister skriver etter 2-2-kampen mot Tottenham.

Tyrone Marshall, Manchester Evening News:

Erik ten Hag så til benken og gjorde et dobbeltbytte ved to anledninger, men det de hadde til felles var at de gjorde United verre.

Den første avgjørelsen om å ta ut en livlig Jadon Sancho og en Christian Eriksen som kontrollerte den første omgangen, så tvilsom ut. Den kom på et tidspunkt hvor Tottenham satte opp tempoet i kampen, men det tok Fred og Anthony Martial for lang tid å få opp dampen.

Med United som hadde noe å klamre seg til, så snudde Ten Hag seg deretter til Malacia og Wout Weghorst for å erstatte Aaron Wan-Bissaka og Antony. Malacias innhopp ledet til en endring i begge backposisjonene, og han var ute å kjøre igjen ved utligningsmålet.

Ten Hags bytter har vanligvis vært strålende denne sesongen, men de funket ikke nå. De klarte ikke å demme opp for denne kampen i den andre omgangen.

Kritikken mot Ten Hags bytter er berettiget, men det var også et eksempel på noe annet: at denne troppen fortsatt ikke er god nok. Nedgangen i kvalitet var betydelig og det må endre seg denne sommeren. En spiss er prioriteten, men det er også andre områder i laget som ikke kan overses.

Les hele saken i Evening News her.

Se høydepunktene fra kampen:

Samuel Luckhurst sin spillerbørs:

8: Shaw
7: De Gea, Lindelöf, Eriksen, Fernandes, Sancho, Rashford
6: Wan-Bissaka, Dalot, Casemiro, Antony
5: Fred, Weghorst
4: Martial, Malacia

Henry Winter, The Times:

United vil være bitre over å ha kastet vekk en tomålsledelse, som gjenspeiler lagets tidligere reiser mot topp motstandere tidligere denne sesongen.

De lå foran halvveis, løp nærmest over Spurs, og Christian Eriksen skinte i sin retur til gamleklubben. Å bytte ham ut etter en time var en overraskende avgjørelse av Erik Ten Hag.

Midtbanespilleren var kanskje sliten etter skade, men han virket å ha en positiv innflytelse på laget. United slet med å holde på ballen etter det og Spurs kom tilbake. (…)

Nå må United holde nervene i sjakk og prøve å beholde Champions League-plassen. Med Carabao Cup allerede vunnet, og en kommende finale i FA-cupen, så er dette en god sesong for Ten Hag.

Men han trenger å kurere deres reisesyke mot de beste lagene.

Les hele saken i The Times her.

Andy Mittens spillerbørs i The National:

8: Wan-Bissaka, Fernandes
7: De Gea, Lindelöf, Shaw, Antony, Sancho, Rashford, Weghorst
6: Dalot, Casemiro, Eriksen
5: Fred, Malacia
4: Martial

Les hva han skriver om hver enkelt spiller her.

Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League
SVAKT INNHOPP: Anthony Martial får 4 på børsen av både Samuel Luckhurst og Andy Mitten.

James Olley, ESPN:

Med tanke på at det har vært en lang sesong for United og at de spilte 120 minutter mot Brighton i søndagens FA-cupsemifinale, kan man finne flere mulige faktorer, men det var en sint Erik ten Hag som så at de ikke klarte å hale i land denne seieren.

De hadde kontroll på kampen og misbrukte sjanser til å drepe kampen før pausen, og igjen på 2-1 da Bruno Fernandes på en eller annen måte traff tverrliggeren da det virket lettere å score.

United har ikke slått noen av de nåværende topp ni-lagene på bortebane i ligaen denne sesongen. De har kun vunnet to av sine siste sju bortekamper – mot Real Betis i Europa League og Nottingham Forest i Premier League – og mens dette resultatet var nok til å opprettholde en avstand ned til de utenfor topp fire, så er det uansett et åpenbart forbedringspotensial for United neste sesong.

Les hele saken i ESPN her.

GettyImages-1485847254
NÆR 3-1: Kamputfallet kunne fort blitt annerledes hvis avslutningen til Bruno Fernandes på stillingen 2-1 ikke hadde gått i tverrliggeren.

David Hytner, The Guardian:

Det var tider i løpet av den første omgangen da det føltes som at Manchester United lekte med Tottenham.

Men deres 2-0-ledelse til pause var en dårlig gjenspeiling av en kamp som hovedsakelig føltes å handle om hvordan hjemmelaget ville reagere på det som skjedde mot Newcastle på søndag. (…)

Det vil uansett være feil å underspille omfanget av Uniteds andreomgang-kollaps. Det var ikke første gang under Erik ten Hag at de har mistet det, til tross for et første signal om mulig trøbbel. Det var mye av det samme som da de spilte 2-2 mot Sevilla i i det første oppgjøret i Europa League-kvartfinalen.

Det så ut som at tretthet var et problem her, sammen med manglende kvalitet på benk. Alle spillerne Ten Hag byttet inn slet, spesielt Anthony Martial.

Les hele saken i The Guardian her.

Powered by Labrador CMS