cptrioman

«Det er ikke dette en ligamester gjør»

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet en del av reaksjonene og spillerbørsene fra engelske journalister etter 1-1-kampen mot Crystal Palace.

The Times, Henry Winter:

Mål kan bli vurdert etter en rekke ulike kriterier, (…) men dette kom på overtid, i Fergie time, frustrerte United og filleristet både tverrliggeren samt toppen og bunnen av Premier League-tabellen. (…)

Det knuste Uniteds sjanse til å få ti strake seirer, og tok fra dem muligheten til å passere Manchester City på tabellen.

Som den perfeksjonisten han er, så vil nok Erik ten Hag fokusere på hvordan laget tok foten av pedalen etter pausen. De manglet da helt den intensiteten som skapte sjanser og også målet (…) og United vet hvor farlig det kan være å ikke levere for fullt i Premier League. Motstandere kjemper på og gjerne med supportere i ryggen som forventer alt, spesielt mot United.

Betydningen var stor, også for Manchester City, som nok har fått med seg alt pratet om United som mulige gullkandidater, men kan rykke fra United med tre poeng hvis de slår Tottenham torsdag. Samtidig kan Arsenal avslutte helga hele 11 poeng foran United hvis de vinner da lagene møtes søndag.

Les hele saken hos The Times her.

Se høydepunktene fra kampen her:

Daily Telegraph, Jason Burt:

Da United begynte å drømme om at de var tilbake i gullkampen så fikk de en voldsom realitetssjekk etter et vanvittig utlikningsmål. (…) United lot seieren glippe, og en ligamester gjør ikke det.

Nei, de tapte ikke, men de fikk ikke den tiende strake seieren, som det er 14 år siden sist de klarte. Erik ten Hag var tydelig frustrert etterpå. (…)

Han vil lure på hvorfor United ikke kjørte på videre etter at de tok ledelsen. (…)

Nye Wout Weghorst fikk 70 minutter. Ten Hag vil argumentere for at han var effektiv nok, men United trenger mer og det viste seg også til slutt.

Det er kvalifisering til Champions League som er Uniteds hovedmål denne, men United vet at de har en uventet sjanse til også å være med i gullkampen.  De kommer likevel ikke unna at Palace fortjente poenget sitt.

Les hele saken i Telegraph her.

Andy Mittens spillerbørs i The National:

8: De Gea, Wan-Bissaka, Varane, Casemiro
7: Martinez, Shaw, Fernandes
6: Eriksen, Rashford, Weghorst, McTominay, Garnacho,
5: Antony

Les hva han skriver om hver enkelt spiller her.

Manchester Evening News, Tyrone Marshall:

United might benefit from Palace reminder in Ten Hag rebuild

 

I fire dager var United med i gullkampen. Kanskje er de fortsatt også det, men de to poengene de glapp mellom fingrene på Selhurst Park kan bli kostbare.

I stedet for å ligge seks poeng bak Arsenal inn i helga så er de åtte poeng bak. Taper de i helga så vil avstanden være 11, samtidig som Arsenal har en kamp til gode. Det vil vel da garantert være dødsstøtet for alt håp om en usannsynlig ligatittel. (…)

Dette blir dermed læring for et lag som er på vei mot noe.

Kamper er aldri over i Premier League når ledelsen bare er med ett mål, men United spilte som om det var tilfelle i 2. omgang. De hadde knapt et angrep før det var for sent, selv om Casemiro nok lurer på hvordan han ikke satte 2-1 dypt inn i tilleggstiden.

Det var også en påminnelse om at United trenger flere angrepstrusler enn Marcus Rashford, som ikke hadde dagen i sør-London. (…)

woutw
UNITED TRENGER MER: Det er det et par av de engelske journalistene som fokuserer på etter å ha sett debuten til Wout Weghorst.

Kanskje var dette et resultat som kommer til å være bedre for United på lengre sikt – at det blir en påminnelse om å ikke ta av selv om utviklingen har vært stor og rask. (…)

Ten Hag har bare brukt seks måneder på å gjøre drastiske forbedringer, men kvaliteten har vært mer tydelig på Old Trafford enn på bortebane. De har ikke vunnet en bortekamp i Premier League med mer enn ett mål, og før eller senere så kom det til å bli et problem for dem.

Ten Hag står uansett med 21 seirer på 29 kamper, og to av tapene var de to første av alle de kampene. Forvandlingen har vært enorm.

Les hele saken hos Evening News her.

Spillerbørsen i Evening News (Samuel Luckhurst):

8: Wan-Bissaka, Varane
7: De Gea, Martinez, Casemiro, Eriksen, Fernandes
6: Shaw, Weghorst, Fred
5: Antony, Rashford, McTominay, Garnacho

Se hva han skriver om de ulike spillerne her.

Daily Mail, Sami Mokbel:

2. plassen var på skuddhold. Så steg Michael Olise frem. (…), men at kampen endte med smerte må fungere som en lærepenge for Erik ten Hags lag. De hadde kontroll, egentlig full kontroll, men de utnyttet ikke dominansen sin og ble straffet på hardeste vis.

Det er likevel vanskelig å være for streng med United. I størsteparten av oppgjøret var de veldig gode og det soleklart beste laget.

palacejubel180123

Tenk så tilbake på hvor mye som har endret seg siden Erik ten Hag fra tribunen så United møte Crystal Palace her for åtte måneder siden. (…)

Den gangen var United svake og uten kreativitet. (…) Nå er de både oppfinnsomme og resolutte. (…)

Casemiro stod bak alt det som var positivt i starten av kampen, (…) og man lurer på hvordan United skal klare seg uten ham. Det finner vi nå ut på Emirates søndag.

Spillerbørsen i Daily Mail: De Gea 7; Wan-Bissaka 7.5, Varane 6.5, Martinez 6.5, Shaw 7; Casemiro 8, Fernandes 7.5; Antony 6 (Garnacho 70), Eriksen 7.5 (Fred 83), Rashford 7; Weghorst 6 (McTominay 70).

Les hele saken hos Mail her.

The Guardian, Ed Aarons:

Akkurat da det så ut som om United som klubb omsider var tilbake igjen, så fratok Michael Olise dem den tiende strake seieren og 2. plassen i Premier League. (…) Før bortekampen mot Arsenal søndag så ligger United dermed åtte poeng bak Arsenal, og har også spilt en kamp mer. De vet også at den avstanden burde vært mindre, etter at de ga fra seg seieren mot et Crystal Palace-lag som rett og slett nektet å la seg slå. (…)

Denne kampen viste hvorfor United fortsatt ikke er gullkandidater, til tross for all fremgangen under Ten Hag. (…) De klarte nemlig ikke å utnytte overtaket sitt, og de tillot at Palace kom seg tilbake i kampen.

Les hele saken hos The Guardian.

Powered by Labrador CMS