Manchester United v Wrexham - Pre-Season Friendly

«Ten Hags tilstedeværelse viser hvilken type manager han er»

Publisert Sist oppdatert

Her er en gjennomgang av hva noen av de engelske journalistene skriver etter ungguttas tomålstap mot Wrexham.

Chris Wheeler, Daily Mail

Erik ten Hag lar spillerne gjennomgå et høyt tempo i sesongoppkjøringen. Selv er United-manageren heller ikke tilbøyelig til å gi seg selv mye pause.

Det hadde vært enkelt for nederlenderen å la medlemmer av akademiets trenerteam lede et ungt lag mot Wrexham, men det er ikke slik Ten Hag er. Dette er en mann som liker å ha kontroll på alt som skjer av fotball i United.

LES OGSÅ: – Vi er skuffet over oss selv

Så mens førstelaget ble fløyet til Houston tirsdag for å forberede seg til lampen mot Real Madrid på NRG Stadium onsdag kveld, ble Ten Hag værende i San Diego for å bivåne Wrexham-kampen fra benken. Travis Binnion, leder for akademiets spillerutvikling, ga de fleste instruksjonene fra sidelinja.

Ten Hag kommer til å fly videre til Texas onsdag for å lede førstelaget i det som blir hans andre kamp i teknisk sone på under 24 timer. Han får lite tid til å oppleve mye av Houston under sitt korte opphold.

Samuel Luckhurst, Manchester Evening News

Erik ten Hag sa på pressekonferansen at han ikke har sett noe av Welcome to Wrexham og han kommer garantert ikke til å se episoden hvor United tapte mot dem.

Med Ten Hag på benken som observatør fikk han se fire av sine turné-spillere fra start og én utvist. Det er lite sannsynlig at noen av dem kommer til å bli involvert mot Real Madrid eller Dortmund.

Jonny Evans’ førsteomgang ga en påminnelse om de siste fem årene av hans første opphold i klubben. Han må ha blitt lettet for at Mullins kamp endte så tidlig. (…) Med Evans i det samme draktnummeret som Alex Telles og Wout Weghorst, så fortsetter forbannelsen med dette nummeret.

Manchester United v Wrexham - Pre-Season Friendly

United kunne trøste seg med et mål fra back til back da Alvaro Fernandez leverte et innlegg til Marc Jurado. Ten Hag har sagt at United ønsker en «rød tråd» i klubben, noe som betyr de samme prinsippene og reglene fra førstelaget og nedover i systemet. Jurado og Fernandez forstår det.

Ten Hag vil nok gjerne se dem i aksjon igjen.

Spillerbørsen:

6: Marc Jurado, Alvaro Fernandez, Hannibal Mejbri, Radek Vitek, Maxi Oyedele,

5: Dan Gore, Toby Collyer, Sonny Aljofree, Charlie McNeill, Mateo Mejia, Willy Kambwala

4: Jonny Evans, Will Fish, Shola Shoretire, Isak Hansen-Aarøen, Joe Hugill

2: Nathan Bishop

James Ducker, Telegraph

Manchester United måtte tåle et skarpt angrep fra Wrexham-manager Phil Parkinson etter det han så på som en sjokkerende takling på Paul Mullin og gjorde at stjernespissen havnet på sykehuset med en punktert lunge.

Parkinsons kommentarer er ikke blitt tatt godt i mot av United som føler at Wrexham-manageren unødvendig oppildner en allerede vanskelig situasjon. United er bekymret for at Parkinsons kommentarer vil føre til overgrep over nettet mot Bishop. Bishop selv har vært raskt ute for å be om unnskyldning.

LES OGSÅ: Unnskylder seg til Wrexham-spissen

United fikk midtbanespiller Dan Gore utvist tidlig i andre omgang etter at han og Wrexhams Andy Cannon var i kamp om ballen. Det så ut som en hard avgjørelse og Parkinson mener at dommeren kan ha prøvd å gjøre opp for sin avgjørelse om ikke å vise ut Bishop.

Manchester United v Wrexham - Pre-Season Friendly

Ten Hag var ikke spesielt imponert over det han fikk se av det unge United-laget, men uttalte at dette nok var viktig læring for de unge guttene og at dette ikke er en utfordring de får i aldersbestemt fotball.

– Dette er det man ikke møter i ungdomsfotball. Dette er voksenfotball og det er en god erfaring. Det er negativt, men du lærer av det. Som Manchester United-spiller må du leve med presset fra publikum, og til og med i mindre gode øyeblikk så er det læring.

Neil Custis, The Sun

I det som var ment å være en vennskapskamp i oppkjøringen til en ny sesong, fikk United sin kaptein Dan Gore utvist etter en uforsvarlig takling på Andy Cannon to minutter ut i andre omgang.

Dette var ikke en kveld hvor Manchester United som varemerke begeistret San Diego. Det kom tydelig frem da 34248 tilskuere, som er rekord på Snapdragon Stadium, fikk høre hvilket lag United stilte med. (…)

Det faktum at Jonny Evans fikk den største applausen forteller det meste om lagoppstillingen. De resterende måtte tilskuerne søke opp på Wikipedia.

Da kampen ble annonsert i mars ble kampen raskt utsolgt, for med priser opp mot 150 dollar for en billett hadde fansen håp om å få se helter som Marcus Rashford og Bruno Fernandes. Senere ble kampen mot Real Madrid annonsert i mai og satt opp dagen etter i Houston.

Publikum stod bak laget fra League Two fra det øyeblikket Bishops utrustning kun resulterte i gult kort, og de jublet da de rødkledde tok ledelsen etter 29 minutter (…)

Manchester United v Wrexham - Pre-Season Friendly
Powered by Labrador CMS