eriksenar

«United kan ha gjort sommerens beste signering»

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet en del av de viktigste poengene som det skrives om i engelske aviser etter 3-1-seieren mot Arsenal.

The Times, Henry Winter:

I samme øyeblikk som Antony, brasilianeren verdt 85 millioner pund, om og om igjen ristet foten sin frem og tilbake over ballen for å håne Arsenal, så hadde United-supporterne en ny yndling.

De elsker spillere med litt X-faktor, men Antony kommer med så mye mer. Han kommer også med tro (…) og søndag var han som en enmanns-adrenalinesprøye for United.

Målet hans, 1-0-scoringen i det som ble et fullstendig engasjerende oppgjør, bekreftet at United er på vei tilbake, spesielt når de får spille på overgangene mot lag som Arsenal, som er så opptatt av ballbesittelse og å stå høyt. (…)

Så handler mye av Uniteds fremgang også om det som skjedde før Antony kom. Marcus Rashford (…), Diogo Dalot (…) mens Lisandro Martinez så fornærmet ut, nesten sint, bare ved synet av at motstanderne fant på å nærme seg hans defensive område. (…)

Erik ten Hag har tatt noen store avgjørelser, vraket Cristiano Ronaldo og Harry Maguire og United har umiddelbart sett skarpere ut. Nå har han også fått Antony – og et klart spillemønster.

Les hele saken hos The Times.

Spillerbørsen i The Times:

9: Rashford
8: Antony, Martinez, Eriksen, Fernandes
7: De Gea, Dalot, Varane
6: McTominay,
5: Malacia, Sancho

Se målene fra kampen her.

Manchester Evening News, Tyrone Marshall

United might have made the signing of the season after win vs Arsenal

 

Blant dyrkjøpte brasilianere og argentinere så kommer ikke Christian Eriksen med samme glamour som noen av de andre nysigneringene, men ingen av Uniteds sommersigneringer har spilt flere minutter enn dansken har det denne sesongen.

Han har kun mistet åtte minutter av Uniteds seks første Premier League-kamper, og på en midtbane som er konkurransedyktig så begynner han nå å fremstå som umulig å vrake.

30-åringen var en smart signering i sommer, men man trodde at det handlet mest om å gi konkurranse og bredde mer enn at han kom til å bli en nøkkelbrikke i Ten Hags maskin.

Intelligensens hans og kvaliteten med ball har imidlertid vist seg avgjørende når United skulle tilpasse seg sin nye manager. Eriksen er en klassespiller som åpenbart storkoser seg med fortsatt å kunne levere på de aller største scenene.

Statistikken vil kun vise én målgivende søndag, men han spilte en nøkkelrolle i alle Uniteds scoringer. Selv med Casemiro på vei inn og en Fred som gir alt for å returnere så fremstår nå Eriksens plass på laget sikker.

Les hele saken i Evening News her.

Spillerbørsen i Evening News:

8: McTominay, Eriksen, Rashford
7: De Gea, Dalot, Martinez, Antony, Fernandes
6: Varane, Malacia
5: Sancho,

Les hele børsen her.

Daily Mail, Chris Wheeler

United er i ferd med å reise seg etter en tidlig krise. Med fire strake seirer så er det pustet nytt liv inn i laget og håp rundt hele Old Trafford.

Den forrige hjemmekampen ga en overbevisende seier mot Liverpool. Her ble ligaleder Arsenal slått. (…)

Plutselig blir alt Ten Hag tar i til gull.

Nye Antony scoret i debuten sin. Marcus Rashford fremstår som en helt ny mann og scoret to ganger i løpet av ti minutter. (…)

tena

Det er så mye å være positiv til i United nå. Ja, de har brukt 229 millioner pund i overgangsmarkedet, men Ten Hag gir sjefene sine en umiddelbar gevinst på pengene som er brukt. Fortsatt har heller ikke Casemiro startet en eneste kamp. (…)

Alt ser nå veldig imponerende ut på papiret, og Ten Hag har også fått gutta til å levere ute på banen. Hvem som var best søndag? Velg selv blant Eriksen, Fernandes, Martinez eller Rashford.

Det er en krigervilje i denne United-gjengen også, noe som har vært så sårt savnet tidligere. Så er det en tvilsom pris å ha for det følgende, men ingen lag kan matche Uniteds 20 gule kort denne sesongen.(…)

Ten Hag vet imidlertid at det er en vei å gå.

Ingen snur en så stor klubb som United over natta, det vil komme humper i veien, men snuoperasjonen har vært ganske så enestående etter åpningsdagene av ligaen, da kaos truet med å ødelegge for den nye manageren.

Les hele saken hos Daily Mail her.

Spillerbørsen hos Mail:

8: Eriksen
7,5: Fernandes, Rashford
7: Dalot, Martinez, McTominay, Antony
6,5: De Gea, Varane, Malacia, Ronaldo, Fred
6: Sancho

The Telegraph, Jason Burt

Kanskje har United sin nye stjernespiss? Jo, Antony (…) scoret i debuten sin (…), men til slutt handlet denne muligens betydningsfulle seieren egentlig bare om Marcus Rashford.

marcusrr

Jo da, det handlet også litt om kombinasjonene mellom Fernandes og Eriksen, Arsenals sjansesløseri – og følelse av urettferdighet da VAR tok bort det som kunne vært et viktig 1-0-mål – men det handlet mest om Rashford. (…)

Hvor har denne Rashford vært hen? Med to mål og en målgivende og en kamp med aggressivitet og positive løp så føltes dette som en Rashford-kamp fra flere sesonger tilbake. (…)

Rashford selv vil påpeke at dette er første gang på to eller kanskje tre år at han er skadefri, og han fremstår også friere, noe Erik ten Hag høster fruktene av.

Les hele saken hos The Telegraph her.

KOMMENTARER:

HOLTH:– Antony, mer enn finter og målpoeng ¦ SVENSK STEMME: – Tre ting var eksepsjonelt

Powered by Labrador CMS