Antony ny sak

Raser mot Antony

Ajax-manager Alfred Schreuder er nådeløs over Antony etter at brasilianeren fikk viljen sin og signerte for Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

I hele sommer har Antony vært koblet til Manchester United, og denne uka kunne klubben annonsere at 22-åringen verdt drøye 84 millioner pund kommer til Old Trafford.

Det falt ikke i god jord i Amsterdam.

Ifølge rapportene forsøkte Antony å presse fram en overgang. Brasilianeren la inn transfersøknad og stilte ikke opp på trening. Til slutt uttrykte han sin frustrasjon med klubben i et intervju med Fabrizio Romano.

– Det var en skam at det skjedde. Det var ikke bra, og jeg synes det var rart. Det adresserte jeg overfor ham, er Schreuder sitert på i engelske medier.

– Jeg er forbannet. Jeg tenker at du er bare en j****a spiller. Bare gjør det du skal gjøre. Jeg forstår at man kan være skuffet i en dag eller to, men du skal være profesjonell. 

Schreuder svarte også at han ønsker å bøtelegge Antony for oppførselen.

– Absolutt. Vi kan ikke ha det sånn.

Foregående fredag pratet en desperat Antony ut med Fabrizio Romano for å forklare sin side av saken.

– I februar tok agentene mine kontakt med Ajax. De fortalte at jeg ville forlate klubben. I juni avbrøt jeg også ferien min for å fortelle at jeg ville dra. De kontret med et kontraktsforslag, men jeg vil ikke forlenge. Jeg ville dra.

– Fredag gjentok jeg ønsket mitt om få dra fra klubben i et møte med ledelsen. Denne gangen var det også et betydelig bud på bordet.

– Ajax har imidlertid sagt nei, fordi det bare er fem dager igjen til å erstatte meg.

– Jeg ber ikke Ajax om å frigi meg. Jeg ber dem om å selge meg for et bud som ville vært det høyeste noensinne for en klubb i æresdivisjonen.

– Jeg har varslet klubben om dette siden februar så klubben skulle få tid. La meg få følge drømmen min, som er å komme meg videre til en annen klubb, het det i sitatene Romano gjenga.

Powered by Labrador CMS