AT27

Telles om venstrebackkampen: – Det første året var ikke lett for meg

Publisert Sist oppdatert

Alex Telles sier at han er mer fornøyd med denne sesongen enn hva tilfelle var i hans første år i United, foregående sesong.

Den brasilianske venstrebacken har allerede flere Premier League-kamper under beltet denne sesongen enn hva han fikk foregående sesong og har også klart å by Luke Shaw på hardere konkurranse om plassen på laget.

– Det første året var ikke lett for meg, men i år føler jeg meg bedre. Jeg jobber veldig hardt og prøver å hjelpe laget, sier Telles på pressekonferansen før Champions League-møtet med Atlético Madrid.

Denne sesongen har det altså vært mer rift om plassen på venstrebacken til United. Likevel sier Telles at det er god stemning mellom ham og Shaw, som er det eneste spørsmålstegnet i United-troppen, som følge av coronasykdom.

– Jeg har stor respekt for Luke og jeg vet at han har lang historie i Manchester United, sier Telles.

– Det er opp til manageren å bestemme hvem som spiller og hvem som vil gjøre den beste jobben, men jeg har stor respekt for ham og vi kommer godt overens.

VB
KONKURRENTER: Det er gjerne bare en ledig venstrebackplass i et fotballag, så også i United. Den er det Alex Telles og Luke Shaw som kjemper om.

29-åringen har lang erfaring med spill i Champions League fra både Galatasaray, Porto og United.

Likevel har han aldri kommet lenger enn til kvartfinalen i konkurransen, noe heller ikke United har gjort siden Sir Alex Ferguson. Backen håper at dette er året han får løfte pokalen, samtidig som han sier at han ikke har hodet på Stade de France ennå.

– Kampen i morgen er åpenbart avgjørende for skjebnen vår i Champions League denne sesongen. Når vi spiller i denne konkurransen drømmer vi alltid om å komme så langt som mulig. Vi ønsker åpenbart å vinne, men da må vi første spille bra og vinne kampen i morgen.

Skal United få til det, hjelper det å ha hjemmepublikum i ryggen i tirsdagens returoppgjør på Old Trafford.

Ralf Rangnick sier at United-supporterne kan være både lagets 12. og 13. mann og Telles tror også fansen kan være med på å løfte United videre, selv om han mener at det er lagets oppgave å skape god stemning på Drømmenes Teater.

– Spiller vi bra, kommer fansen alltid til å stå bak oss. Vi har veldig fantastiske fans her i United. De er positive og det reagerer vi positivt på. Slik var det mot Spurs og jeg tror det blir det samme mot Atlético. Vi er veldig fornøyde med fansen.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS