russoladd270322

– Hvor vakkert er det ikke at en enorm United-fan scorer fremfor Stretford End?

Publisert Sist oppdatert

– Vi fant ikke helt ut av det raskt nok i førsteomgangen, sa United-hovedtrener Marc Skinner til MUTV etter United-kvinnenes første kamp på Old Trafford med tilskuere, men han var likevel veldig glad etter å ha sett United vinne 3-1 til slutt.

– Det kunne ikke ha betydd mer å gjøre dette fremfor fansen vår i dag. Jeg viser litt følelser nå, for det der var en vidunderlig følelse, sa sjefen.

Skinner mener at det å spille på Old Trafford var en veldig god erfaring for spillerne å ta med seg videre, spesielt om det skulle bli Champions League-spill etter hvert.

– Everton ga alt, og var gode, men vi visste at vi visste at vi hadde nok til å vinne når vi hevet oss.

malfeiring270322
SLO TILBAKE: United-jubel etter å ha tatt ledelsen for første gang i kampen.

To av målene ble scoret av Alessia Russo, som i fjor ikke fikk være med på kampen på Old Trafford på grunn av en langtidsskade.

Nå headet hun inn både 1-1 og 3-1.

– Hvor vakkert er det ikke at en enorm United-fan scorer fremfor Stretford End? For meg er det romantiske aspekter ved dette som vi ikke kunne tillate oss å føle på før kampen, fordi vi hadde en jobb å gjøre, men nå er det absolutt riktig å kjenne på de følelsene.

Skinner håper nå på at så mange som mulig av de over 20 000 tilskuerne vil komme til neste hjemmekamp, mot Brighton neste helg, selv om den kampen (som de aller fleste av Uniteds hjemmekamper) spilles i Leigh, et godt stykke utenfor sentrum av Manchester.

– Kom og se oss i Leigh, og så kan vi forhåpentligvis komme tilbake igjen hit i fremtiden, oppfordret United-manageren.

marcskinner090222k
FORNØYD: United-hovedtrener Marc Skinner.
Powered by Labrador CMS