Slår tilbake mot Van Gaal og tror Pogba blir

Publisert Sist oppdatert

Det så lovende ut for Adnan Januzaj en liten stund i United, etter flere scoringer og spennende kantspill da David Moyes ledet laget i 2013/14-sesongen.

Med Louis van Gaal på plass ble det imidlertid færre sjanser etter hvert – og nå har de to kranglet litt i media.

Først sa Van Gaal at Januzaj fikk «så mange muligheter i så mange posisjoner», men at han rett og slett ikke bidro.

Nå har Januzaj blitt intervjuet av Het Nieuwsblad i Nederland, og der forsøker han å slå tilbake.

– Jeg burde egentlig ikke trenge å forsvare meg mot ham. Statistikken sier jo alt. Hver gang jeg utgjorde en forskjell med et mål eller en målgivende så ble jeg flyttet rett ut på benken igjen etterpå. Hvis han sier at han ga oss nok sjanser (red.anm: Januzaj og Memphis) så forteller han rett og slett ikke sannheten. Så enkelt er det.

DEN SISTE SCORINGEN: Adnan Januzaj etter det avgjørende 1-0-målet borte mot Aston Villa i 2015.

Avisen gir imidlertid poeng til Louis van Gaal i denne krangelen, siden de påpeker at Januzaj i løpet av 28 kamper bare leverte ett målpoeng under Louis van Gaal. Det målpoenget kom borte mot Aston Villa i andre ligakamp i 2015/16-sesongen, og sannheten er også at han da fikk starte de tre neste United-kampene etter det.

25 år gamle Januzaj hevder i samme sak at det nå går mot at Paul Pogba blir i United.

– Paul og jeg er fortsatt nære venner. Vi haradnan kjent hverandre siden vi var barn og på United-akademiet. Familiene våre er også venner og holder kontakten. Det vil aldri endre seg.

– Jeg tror han kommer til å bli.

Januzaj spiller nå sammen med Martin Ødegaard i Real Sociedad. Så langt har det blitt 17 ligakamper, ni av dem fra start og to mål denne sesongen for den tidligere United-spilleren.

Powered by Labrador CMS