Taklet seg til topps for andre gang

Aaron Wan-Bissaka og Scott McTominay har begge storspilt i oktober, men kun en av dem kan stikke av med æresbevisningen «Månedens spiller» i oktober.

Publisert Sist oppdatert

Wan-Bissaka, kjent for sine fryktinngytende taklinger og sitt oppofrende backspill, stikker av med seieren for oktober etter at united.no-børsen og leserbørsen er slått sammen.

Nykommeren fra Crystal Palace tar dermed sin andre seier etter også å ha gått helt til topps i august.

Axel Tuanzebe vant den samme kåringen i september.

For Wan-Bissaka kommer oktober-kåringen som en bekreftelse på at united.no plasserte ham på 1. plass på den ferskeste utgaven av formtoppen.

Topp 6 i oktober:

  1. Aaron Wan-Bissaka 6,99
  2. Anthony Martial 6,65
  3. Brandon Williams 6,57
  4. Harry Maguire 6,35
  5. Andreas Pereira 6,27
  6. David de Gea 6,26
STORSPILL: Aaron Wan-Bissaka har hatt en strålende start i United-trøyen og kåret til månedens spiller for andre gang denne sesongen.
STORSPILL: Aaron Wan-Bissaka har hatt en strålende start i United-trøyen og kåret til månedens spiller for andre gang denne sesongen.

Aaron Wan-Bissaka har vært bunnsolid på høyrebacken etter overgangen fra Crystal Palace i sommer og Ole Gunnar Solskjær sin iver etter å hente den unge forsvareren er ikke vanskelig å forstå.

Her kan du se hvem som har blitt kåret til månedens spiller tidligere.

Wan-Bissaka leverte en strålende fjorårssesong for London-klubben etter å ha fått sjansen av Palace-manager Roy Hodgson og har ikke sett seg tilbake.

Paul Parker har tidligere sagt til united.no at han rangerer Wan-Bissaka som den beste høyrebacken i Premier League.

Her kan du lese historien om Wan-Bissaka og veien til United. 

Powered by Labrador CMS