Erik ten Hag etter Crystal Palace 4-0 Manchester United, 6. mai 2024.

TEN HAGS PRESSEKONFERANSE:

– I dag var det enkelt å slå oss

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag ga tydelig uttrykk for sin skuffelse i TV-intervjuene etter kamp, og også på pressekonferansen var han helt klar på at dette ikke var i nærheten av å være godt nok. 

Han omtalte det også som «det verste tapet» flere ganger, uten at det ble presisert om han mener gjennom hele sin tid som United-manager, eller om han mer konkret sikter til at dette var Uniteds største tap denne sesongen.

– Det er veldig skuffende. Vi underpresterer definitivt. Det er det verste tapet, og vi skulle gjort det bedre.

– Det var en lagprestasjon som ikke var som den skulle, og vi gjorde store feil hvor vi ikke fulgte planen. Vi hadde også individuelle feil, men da skal vi dekke opp for hverandre, men vi sviktet hverandre, og da får en vårt verste tap.

– Vi vet at ikke alle spillerne spiller i sin favorittposisjonen sin på grunn av at vi har store skadeproblemer, men da må vi hjelpe hverandre.

En frustrert Erik ten Hag på sidelinjen under Crystal Palace 4-0 Manchester United, 6. mai 2024.
En frustrert Erik ten Hag på sidelinja.

Erik ten Hag synes Palace fikk det altfor enkelt.

– Det var veldig svakt hvordan vi ga bort målene. Det var veldig skuffende hvor enkelt vi gir det bort, og det skal ikke skje.

– Dette er det fjerde tapet i 2024. Så langt hadde en sett et lag hvor spillerne fulgte manus, og derfor har vi vært vanskelige å slå selv om vi ikke har vunnet mye. I dag var det enkelt å slå oss.

Ten Hag ble spurt om han føler seg trygg på at alle spillerne spiller for ham.

– Ja. Jeg er sikker på at de hadde riktige intensjonene, og de var ivrige fra start, men vi presterte ikke. Individuelle spillere presterte ikke, og vi presterte ikke som lag.

På spørsmål om Jonny Evans så roste United-manageren nordiren for at han stilte opp selv om det ble merkbart at han ikke var klar for dette.

– All respekt til Jonny for at han trådte inn, men han var ikke klar til å komme inn i denne kampen. Han hadde bare to dager med trening. Han spilte likevel i 90 minutter, men han kunne ikke spille på det nivået han vanligvis spiller på.

Jonny Evans & co fortviler etter at Crystal Palace har doblet ledelsen mot United på Selhurst Park, 6. mai 2024.
Jonny Evans hadde en vanskelig dag på jobb.
Powered by Labrador CMS