- Ønsker ingen United-retur

Publisert Sist oppdatert

Jadon Sancho har funnet tilbake til formen som en gang gjorde at United hentet ham til klubben for å være en nøkkelbrikke i kampen mot Manchester City under Ole Gunnar Solskjær.

Tilbake på utlån i Dortmund, som var klubben United hentet ham fra har engelskmannen levert en god vår og har hjulpet det tyske laget helt til semifinalen i Champions League, hvor laget etter 1-0-seier over PSG i den første kampen også har mulighet til å ta seg til finalen.

Utlånet ble i all hovedsak satt i stand fordi United ville øke markedsverdien etter at Sancho har havnet på kant med manager Erik ten Hag hvor bakgrunn til konflikten ligger i et innlegg på sosiale medier hvor Sancho går til angrep på sin manager, noe han senere ikke har ønsket å beklage.

Erik ten Hags fremtid på Old Trafford har vært usikker gjennom store deler av 2024, og en skulle tro at dersom Ten Hag skulle forsvinne ville det åpnet opp døren for en Sancho-retur, men ifølge tysk media skal ikke det være veldig aktuelt for spilleren selv.

Tyske Sky Sport melder nemlig at Sancho ikke ønsker en retur til United og det uavhengig om det er Erik ten Hag som er manager eller om det er noen andre som kommer inn og skal styre skuta. Han ser ikke noen fremtid i klubben og Sky skriver samtidig at United også planlegger å selge kantspilleren uten at det er satt noe prisforlangende på nåværende tidspunkt. 

Dortmund på sin side ønsker å beholde Sancho, men vil ikke gjøre 24-åringen til sin dyreste signering gjennom tidene. Den tyske klubben ser heller for seg et lån med et opsjon på kjøp eller muligens et lån hvor det i slutten av låneperioden blir et obligatorisk kjøp.

Powered by Labrador CMS