Debuterte med stolpeskudd

Men debuten endte med seier og tabelltopp.

James Wilson skrev torsdag under på en utlånsavtale med Brighton ut sesongen.

Lørdag debuterte han så for sin nye klubb.

Etter Hulls tap mot Derby fredag lå ligaledelse i potten, og Brighton gjorde jobben. De slo Birmingham 2-1, overtok ligaledelsen og er fortsatt ubeseiret denne sesongen.

Wilson gjorde et positivt innhopp, men det ble stolpe ut i stedet for drømmedebut da han fikk en stor sjanse fem minutter før slutt.

Utlånte i aksjon lørdag:

Championship:
Brighton – Birmingham 2-1

Fulham – Preston 1-1
Will Keane kom innpå 16 minutter før full tid, da hans Preston ledet 1-0, men like etter utliknet hjemmelaget. Dermed ble det bare ett poeng for Keane og lagkameratene, og avstanden til nedrykksstreken er fortsatt bare tre poeng.

League One:
Rochdale – Port Vale 2-1
Keeper Joel Pereira stod for hjemmelaget, og kunne smile etter en fin 2-1-seier. Rochdale ligger midt på tabellen i League One.

FA Trophy:
Stockport – Nantwitch 0-2
Keeper O’Hara satt på benken for Stockport som røk ut.

Skotsk Premier League:
Motherwell – Hearts 2-2
Liam Grimshaw spilte hele kampen for hjemmelaget som har slitt så langt i serien. De fikk imidlertid med seg et fint poeng hjemme mot gode Hearts i denne.