Seier for reservene

Hat-trick fra Tom Lawrence var høydepunktet da United XI vant 4-2 mot Ramsbottom.

Et lag sammensatt av reserve- og U21-laget spilte torsdag kveld mot Ramsbottom. Lagoppstilling viste at det var duket for Guillermo Varelas første minutter i United-trøya, men det var Tom Lawrence som viste seg mest frem av United-spillerne med tre scoringer.

Ramsbottom tok ledelsen 2-0 ganske så tidlig, etter to fine scoringer, men United kom seg inn i kampen igjen da Tom Lawrence falt i feltet, fikk straffe, og scoret på den selv. Etter 34 minutter var han frempå igjen, og sørget for 2-2, som også var pauseresultatet.

I andre omgang tok United over ledelsen da Lawrence fullførte sin hat-trick, og da Jack Barmby også tegnet seg på scoringslisten var seieren sikret.

Kampen var også den første for Guillermo Varela, som spilte fra start. Uruguyaneren gjorde det helt greit i den timen han var på banen.

_______________________________________________________________

Ramsbottom Utd – Manchester Utd XI 2-4 (2-2)

Sted: Riverside Stadium
United: O’Hara; Varela (Love 64), McNair, Grimshaw, Rowley; Barmby (Rudge 64), Pearson, Rothwell, Lawrence, Weir; Byrne (Adarabioyo 70)

2. min: 1-0 Philip Dean
15. min: 2-0 Tom Brookes
22. min: 2-1 Tom Lawrence (straffe)
34. min: 2-2 Lawrence
58. min: 2-3 Lawrence
63. min: 2-4 Jack Barmby

Under ser du listen over spillerne som startet for United XI, og et bilde Andy Mitten la ut på Twitter fra sidelinjen under første omgang.