U18 slo West Brom

OPPDATERT: Akademiet vant sin siste kamp i 2016.

I det som kan kalles generalprøven før kveldens kamp mot West Brom, gikk ungguttene våre seirende ut av den siste seriekampen for U18 i 2016.

Hvis vi skal tro rapportene, var det en velfortjent 3-2-seier for Kieran McKennas gutter, i det som skal ha vært en meget underholdende kamp.

Angel Gomes sendte United i ledelsen fra straffemerket, etter at Tahith Chong ble revet ned innenfor sekstenmeteren, men West Brom slo hardt tilbake med to kjappe mål. Til pause sto det 2-2 etter et mål fra Ethan Hamilton. Angel Gomes bommet også på et straffespark rett før pause.

Hamilton var frempå igjen etter pause, med et skudd fra avstand som keeper ikke kunne gjøre noe med. Akademiet avsluttet altså 2016 i god stil, og beviser igjen at fremtiden er lys sett med røde øyne.

West Bromwich 2-3 (2-2) United

U18 Premier League
WBA Development Centre
17. des. 2016 klokken 12.30

10. min.: 0-1 Gomes (str.)
14. min.: 1-1 Forss
29. min.: 2-1 Tulloch
31. min.: 2-2 Hamilton
58. min.: 2-3 Hamilton

United: Ilias Moutha-Sebtaoui, George Tanner, Tyrrell Warren, Lee O’Connor, Jake Kenyon; Ethan Hamilton, Callum Whelan; Tahith Chong, Angel Gomes (DJ McIntosh-Buffonge, 76,), Indy Boonen (Aidan Barlow, 87.); Josh Bohui (Nishan Burkart, 68.).
Uben.innb.: Alex Fojtíček, Max Dunne.