SAO PAULO, BRAZIL - JULY 09: Sergio Romero of Argentina looks on prior to the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between the Netherlands and Argentina at Arena de Sao Paulo on July 9, 2014 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Ronald Martinez/Getty Images)

Storseier for Romero

Argentina vant stort i treningskampen mot Bolivia natt til lørdag.

ARGENTINA – BOLIVIA 7-0:

Natt til lørdag, 02:35 norsk tid, møttes Argentina og Bolivia til treningskamp i Houston, Texas.

Med et stjernegalleri bestående av Sergio Aguero, Ezequiel Lavezzi, Erik Lamela, Nicolas Gaitan og Manchester Uniteds Sergio Romero fra start, forventet alle en seier til Argentina.

Og det ble det, til de grader.

Det tok ikke mer enn fem minutter før Argentina var i ledelsen etter scoring fra Lavezzi. En halvtime senere satte Aguero kampens andre mål, før Lavezzi scoret sitt andre fire minutter før pause.

Argentina gikk til pause med 3-0, men 2.omgangen hadde mer å by på. Aguero scoret femten minutter ut i omgangen, før Argetina plusset på det som allerede var et

PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 25: Marcos Rojo of Argentina looks on during the National Anthem prior to 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Nigeria and Argentina at Estadio Beira-Rio on June 25, 2014 in Porto Alegre, Brazil. (Photo by Ronald Martinez/Getty Images)
BENKET: Marcos Rojo fikk ikke spille mot Bolivia, og måtte se hele kampen fra benken. Her fra VM i 2014.

stjernespekket lag med Lionel Messi. Barcelona-spilleren brukte ikke mer enn to minutter på å komme på scoringslisten og gi Argentina en 5-0-ledelse.

Messi stoppet ikke der, og scoret sitt andre for dagen under ti minutter senere i kjent Messi-stil hvor han spaserte forbi keeper og la ballen i målet. Atleticos Ángel Correa satte prikken over i’en etter fire minutter på banen med en et-touch avslutning fem minutter før slutt.

Kampen endte 7-0 i Argentinas favør. Uniteds sisteskanse Sergio Romero voktet buret hele kampen uten å ha stort å bryde seg på. Bolivia kom til kun tre skudd på mål iløpet av kampen, og Romero kunne plusse til enda en kamp uten å slippe inn mål denne sesongen. Marcos Rojo måtte se hele oppgjøret fra benken.

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.