LIVE: Ny stygg smell i London

Det ble en kamp å glemme på White Hart Lane. Slik var kampen minutt for minutt.

United gjorde en endring på laget til bortekampen mot Tottenham. Timothy Fosu-Mensah kom inn, og så lenge han var på banen var det også 0-0. Midtveis i 2. omgang måtte han imidlertid gi seg med en skade, og like etter scoret Tottenham tre mål på seks minutter.

Da var det game over.

Dermed endte bortekampen i London med en stygg smell for Uniteds Champions League-håp.

SPURS – UNITED 3-0 (fra 17.30):

94: SLUTT. Klart tap. Fortjent tapt. United fikk en stor sjanse på 0-0, men keeper reddet. Da Tottenham så scoret så rant det kjapt inn to til, og hjemmelaget vant til slutt en meget fortjent seier. Dessverre.
93: Mason inn. Alli ut for Spurs.
92: GULT Alli. Prøver å filme seg til straffe.
92:
Stor Spurs-sjanse, men De Geas beinparade redder United.
91:
Fire minutter tillegg.
89: Kane ut. Son inn for hjemmelaget.
88:
Kort corner, Memphis rykker fra sin oppasser, men innlegget blir blokkert.
88:
Martial vinner en corner i duell med Walker.
86: Lamela ut. Chadli inn for hjemmelaget.
86:
Spurs avblåses for offside i det de skaper nok en stor sjanse.
84: GULT til Young, sent inn i en dull med Rose.
83: GULT til både Memphis og Walker.
82: Memphis og Kyle Walker i håndgemeng, og de andre spillerne kaster seg inn for å skille kamphanene.
81:
Lamela avanserer mot United-forsvaret, finter, men skyter heldigvis utenfor.
79:
Corneren slås inn av Eriksen, heades mot mål, men De Gea får slått den ut…kaos nå. Sjanser hele tiden.
79:
Lamela slår frispark inn i feltet, Kane header, men De Gea slår over til corner.
78:
Trist. Hjemmefansen synger og laget deres dominerer nå. Handler det bare om å fullføre uten at dette blir ordentlig stygt.
77: Memphis Depay inn. Juan Mata ut for United. Uniteds siste bytte.
76: MÅL SPURS. Rose slår inn fra kanten, og Lamela scorer på direkten fra 11-12 meter. Game over, i den grad det ikke allerede var det.
74: MÅL SPURS. Frisparket etter det gule kortet slås inn i feltet, Alderweireld stiger til værs, slår alle og header kontant i hjørnet bak en sjanseløs De Gea.
73: GULT Darmian. For sent inn i en takling av Kane.
73:
Matas innlegg heades ut.
72:
United får frispark ute på høyresiden.
70: MÅL SPURS. Dele Alli scorer og det føles UNØDVENDIG DE LUXE. Masse klabb og babb midt på banen, Blind og Smalling i duell med hverandre, ballen detter ned, Spurs får den ut på kanten, United er på etterskudd, Eriksens innlegg kommer i boks og der er Alli alene med De Gea. Dessverre gjør han ingen feil.
68:
Halvveis i 2. omgang. United med en stor sjanse, men selv om det er ganske jevnt er dessverre følelsen litt at hjemmelaget er hakket vassere. Så spørs det hvem som avslutter best.
68: Fosu-Mensah ut. Matteo Darmian inn. Uniteds andre bytte.
67: Fosu nede for telling igjen nå.
67:
Like etter Walker til innlegg fra høyre, i Uniteds felt, men treffer dårlig og Eriksen skyter returen langt utenfor.
66:
Rose legger inn fra venstre, veldig åpent, men skuddet treffer en United-spiller og beines så ut av De Gea. Halvsjanse.
64:
Fosu-Mensah er klar igjen.
63:
Samtidig får Fosu behandling. Skadet seg da han vant en duell akkurat.
62: STOR UNITED-SJANSE: Martial dribler bort to mann, inn i feltet, og knallskudd fra 10 meter, men rett på Lloris….Oi, oi, oi…
62:
Fosu-Mensah har vært meget god. Vinner nesten alle dueller.
60:
Kort corner ender med Mata til Blind i feltet, men innlegget blokkeres.
60:
Rojo får plass på venstre, legger inn, Spurs gir bort en corner. Vi er bra med igjen nå.
59: Nestensjanse. Kastes til Martial som flikker til Lingard i 16-meteren, men hans skudd fra skrått hold fyker en del meter utenfor. Det nærmeste United har vært. Sier sitt.
58:
Martial mot Young, og Spurs gir bort innkast ved eget hjørneflagg.
57:
Blind med stygt balltap på midten, men løper opp (!!) Dier og vinner den tilbake.
56:
Kort corner fra Morgan, ender med innlegg, men Spurs header enkelt unna og overtar.
55:
 Martial vinner en corner for United.
54:
Kane skyter fra 25 meter, men rett på De Gea. Spurs styrer nå.
52:
United angriper nå egentlig kun på venstresiden, men har fått til svært lite etter 20. minutt.
51:
Dier med skudd som forandrer retning, men De Gea redder. Der «eksploderte» det plutselig, ja… Dessverre ikke for oss.
51:
Eriksen med knallhardt skudd, rett på De Gea som redder.
50:
Rotete start. Mange dueller, allmist og gjenvinning.
48:
De første minuttene har foregått litt inn på hjemmelagets halvdel…
46:
Young tar faktisk plass på topp nå i starten.
46. 2. omgang er i gang.
Husk også at du kan se LIVE statistikk på spillerne underveis i kampen her.
Ashley Young kommer inn for Marcus Rashford før 2. omgang.

1.omgang:

46. PAUSE: United styrte de første 20, men uten å skape noe. Tottenham med tre kjappe sjanser rett før halvtimen i ti gode minutter, men jevnt de siste ti minuttene igjen før pause. United har ikke skapt en eneste målsjanse de første 45. Ikke en avslutning på mål til nå fra noen av lagene.
45: Ett minutts tillegg.
45:
Eriksen slår et frispark inn i feltet, men går rett gjennom og til De Gea-utspill.
43:
Spurs angriper, men mot et godt organisert United-forsvar sliter de heldigvis nå.
41:
Rojo med en god jobb nede ved egen dødlinje, forhindrer corner, men sikrer utspill.
39:
Blind langt mot Rashford i bakrom, men for langt…
38:
Noen rolige minutter nå, uten hendelser…
37:
United har hatt ballen 63 prosent av tiden til nå…
36:
Martial til dødlinja, legger inn, men ballen slår i han igjen og ut til utspill fra keeper.
35:
Ti minutter nå hvor United har vært nest best, uten noe offensivt, men har i alle fall utliknet banespillet igjen de siste par minuttene.
33:
Fosu med god inngripen mot Lamela, og skaffer utspill fra De Gea.
32: United har egentlig styrt spillet, men som ofte så slites det med å skape sjanser. Spurs så med tre kjappe, hvor en svært stor, for et par minutter siden.
30:
Rashford skaffer United et innkast ved Tottenhams hjørneflagg på Uniteds venstreside, mens Dembele har fått seg en smell.
29: Ny sjanse for Spurs. Kyle Walker runder Rojo, går inn i feltet, skyter, men det blokkeres i farlig posisjon.
28: STOR SJANSE til Spurs. Eriksen finner Lamela, men alene med De Gea header han heldigvis utenfor.
27: Spurs med kampens første sjanse. Innlegg, De Gea sjanser i feltet, halvmisser, men United får klarert da ballen er fri og De Gea er ute av spill.
26:
Eriksen skyter fra 30 meter, men De Gea ser at den går et par meter utenfor. Ufarlig. Det skjedde like etter at Rashford gikk seg fast på motsatt side.
24:
Spurs på en kontring, Rose legger inn, men rett til De Gea som plukker lett.
23:
Blinds corner veldig lang, United får den inn igjen, men får ikke kontroll i feltet.
23:
Fosu til dødlinja, legger inn, treffer Rose og vinner en ny United-corner.
22:
Tette dueller midt på banen de siste par minuttene.
19:
Rose skyter svakt utenfor, men Spurs med i kampen de siste par minuttene.
17:
De Gea med en herlig redning, så det ut som, men reprisene viste at Kane var i klar offside og det ble korrekt avblåst.
17:
Rose legger inn, via Smalling og til corner for Tottenham, etter at de overtok etter et svakt Rojo-innlegg på motsatt side.
15: Ingen sjanser, men United har vært best så langt. Fullstendig kontroll til nå.
14:
Rojo avblåst for feilkast inne på hjemmelagets halvdel. Irriterende unødvendig.
14:
United med noen herlige gjenvinninger i tette dueller midt på banen, blant annet Lingard.
13:
Blind kort til Mata og tilbake til Blind, det blir lagt inn, men Spurs får klarert.
12:
Blinds corner på beinet til Smalling, som hardt presset skyter over, men United får ny corner.
11:
Fosu på raid, går innover og skyter via en spiller og til corner. Bra initiativ.
10:
Spurs med et innkast og et frispark på Uniteds halvdel, men uten å være i nærheten av å skape noe.
8:
Mata inn til Martial på bakre som legger tversover, men hjemmelaget får klarert.
7:
United får frispark skrått ute på venstrekanten, like utenfor 16-meteren.
6:
Martial med nestensjanse, men stoppes på 16-meteren. Lingard fyrer løs på returen, men skuddet treffer en United-spiller og går ut over dødlinja.
5:
Rojo med langpasning mot Martial, men for langt. Igjen. United med full kontroll første fem…
3:
Fosu-Mensah avanserer forbi to-tre mann med ball, men løper seg opp i problemer og mister den.
2:
Blind søker Martial i bakrom, men upresist.
2:
Mata plukker opp ballen med mye rom midt på banen, men blir umiddelbart løpt opp.
1:
Begge lag med et par ballmist i starten, sentralt på banen.
17.30: United sparker kampen i gang.
17.28:
Lagene står klare. 14 år og 329 dager siden United sist tapte på White Hart Lane. Kan det holde enda en gang?
17.26:
Lagene kommer ut på banen.

Uniteds 11: De Gea – Fosu-Mensah, Smalling, Blind, Rojo – Schneiderlin, Carrick – Mata, Lingard, Martial – Rashford
Benk: Romero, Darmian, Valencia, Young, Fellaini, Herrera, Memphis

Tottenhams 11: Lloris, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Dier, Dembele; Lamela, Eriksen, Alli; Kane
Benk: Vorm, Son, Mason, Trippier, Chadli, Wimmer, Carroll

• Merk: Kampen er utsatt til klokka 17.30 fordi Uniteds spillerbuss satt fast i trafikken på vei til stadion.
  • Van Gaal da United ankom stadion: – Vi har ikke fått de beste forberedelsene til denne kampen. Det har ikke vært vår dag, men om det har noe å si vet vi først senere. Alt må imidlertid endres siden vi ikke har tid til de normale forberedelsene.
  • Erik Thorstvedt på TV2: – Tottenham stiller med det absolutt beste laget de kan stille med.
  • Jesse Lingard: – Vi satt på bussen i mer enn to timer før vi kom til stadion…, men det er ikke er unnskyldning for det som nå skal skje. (red.anm: Høres dessverre ikke ut som en optimal opplading)