LESERBREV: Fremtiden til Wayne Rooney

Trygve Amundsen skriver at legendestatusen til Rooney fortsatt kan øke.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til [email protected]. Oppgi fullt navn og helst alder, og fortell gjerne når, hvordan eller hvorfor du ble fan. Vi tar selvsagt også gjerne i mot reisebrev.

 

United har nettopp levert en av sine beste forestillinger på lang lang tid. Og det uten vår levende legende og kaptein Wayne Rooney!

Av: Trygve Amundsen

Rooney har vært under stor press over lengre tid. De fleste er vel enig om at Rooney ikke har levert godt nok til å forsvare en plass i startelleveren. Etter at United nylig tapte 3 kamper på rad, var det spesielt Rooney det gikk mest utover. Til og med på vårt eget forumet har Rooney fått gjennomgå.

Mange ble derfor positivt overrasket i dag når Mourinho valgte å starte uten Rooney. Og det vi fikk se var et lag som var veldig mye bedre uten Rooney på banen.

 Så hva nå?

Wayne Rooney er en levende legende i United. Det kan ingen ta fra han! Han har løpt og jobbet iherdig for United over mange mange år! Han har vært en vesentlig brikke i den suksessen United har hatt de siste 10 årene. Derfor reagerer jeg på noen av de usaklighetene han blir utsatt for av egne supportere den siste tiden. Skjerp dere!!

rooney_avbytare

Men er han ferdig som toppspiller? Kan han igjen bli en spiller som vil være en viktig for United på banen? Dette er helt opp til han selv etter min mening. For jeg er veldig spent på hvordan han reagerer på dagens kamp.

Vi kunne se at Rooney klappet og hyllet laget når United skåret mål i dag. Men selvsagt viste han at alle kameraene ville være rettet mot han på benken hvis United skåret mål. Selvsagt ville han uansett passe på å klappe og feire etter skåringene for å unngå negative omtaler om at han ikke aksepteres å bli benket.

 Men hvordan har Rooney det nå egentlig?

 Det er dette jeg er veldig spent på. For hvordan vil han reagere fremover på å bli vraket og hvordan er det for han å se United levere så bra uten han på banen?

 Nå kan han bli en enda større legende!

Hvis han nå virkelig er den lederen og lagspilleren mange mener han er, vil han nå støtte og inspirere sine medspillere etter denne seieren. At han er med på å bygge ytterligere positivitet i spillergruppen etter dagens seier og hjelpe Mourinho til å bygge videre fra denne kampen. Han må vise de andre at det er laget United som er det viktigste og ikke enkeltindividene. Ønsker Rooney å bevise Mourinho og omgivelsene at han ikke er ferdig som toppspiller, går han nå fremover med stor iver på treningsfeltet for å komme i skikkelig god gammel form der han igjen fortjener å starte kamper. Rooney har ennå ikke fylt 31 ennå, så hvis Rooney virkelig vil og jobber hardt, kan han fortsatt ha flere år foran seg som en viktig spiller i United.

Som kaptein og dermed en lederskikkelse, må Rooney fremover vise at han kommer til å støtte laget og mane sine lagkamerater til innsats, selv om det så måtte være fra benken. Hvis han klarer dette, vil Rooney sin legendestatus bli enda større der han viser at det er laget som er det viktigste og

wr

ikke han selv. For hans nye rolle fremover kan fort bli at han bli sittende mye på benken. En motivert Rooney, selv om han sitter på benken, kan fort bli viktig i kamper der han kommer inn i kamper der det trengs hans klokskap og erfaring som fotballspiller.

Jeg tror derfor at hvis Rooney på ærlig og troverdig vis viser lagkamerater og omgivelsene forøvrig at han ikke har problemer med å sitte på benken, men heller viser at han av hele sitt hjertet ønsker at United skal vinne kamper og trofeer, vil Rooney ha en stor rolle og innflytelse i United i årene som kommer. Slik som Giggs klarte!

Da må de sårene som oppsto når han flørtet med City for noen år tilbake virkelig bli leget for godt og dermed bli en av de aller største legendene i vår kjære klubb!

 Klarer han å legge skuffelsen bak seg?

Rooney har vært en stjerne siden han var 17 år gammel. At han nå plutselig må innfinne seg i å ikke være den store stjernen på laget fremover, må selvsagt være tøft. Dette blir evt en helt ny tilværelse for han. Klarer han ikke å takle dette på en god måte, kan dette spre negativitet og splid i spillergruppen der Rooney har stor innflytelse. La oss virkelig ikke håpe det skjer!!! Da må Rooney vekk fra klubben og heller dra til andre ligaer som i USA eller Kina der han fortsatt vil være en stor stor stjerne.

 De neste månedene og sesongen for øvrig, vil derfor by på masse spenning for oss supportere!

 Glory glory!!

Powered by Labrador CMS