– Vakkert om Paul vender tilbake

– Vi har ennå ikke sett det beste av Paul, sier franskmannens gamletrener i Le Havre, Mohamed Chacha.

Publisert Sist oppdatert

Chacha trente Pogba i Le Havre før den talentfule midtbanespilleren valgte å forlate Le Havre for å bli en del av United akademi.

Fokuserer på fremtiden

Det førte til bitre beskyldninger fra Le Havre både mot Pogba og familien, men også mot United som den franske klubben mente hadde opptrådt uredelig.

Men om overgangen fra Le Havre til United ble kontroversiell, er det lite mot det som ble skrevet og sagt da Pogba forlot Old Trafford til fordel for Torino og Juventus.

Le Havre-treneren Chacha mener det er på tide å fokusere på fremtiden og han mener det rett og slett vil bli vakkert å se Pogba tilbake i United.

Mer i vente

2011
GJENFORENING: Ryan Tunnicliffe og Ravel Morrison er borte, men Jesse Lingard er fremdeles i United og kan gjenforenes med Paul Pogba.

– Det vil bli vakkert for Paul å returene til United for Paul. Da han var der sist fikk han ikke muligheten til å slå gjennom på førstelaget, men nå kan han komme tilbake og vise sine kvaliteter, sier Chacha til den italienske avisen Gazzetta.

Han tror det er mye mer i vente fra Pogba.

– Han er bare 23 år gammel og vil fremdeles utvikle seg. Å trene med glimrende spillere og jobbe under en strålende trener vil gjøre han bedre. Vi har ennå ikke sett det beste av Paul, sier han. 

 

Powered by Labrador CMS