Xavi til United?

Med Owen Hargreaves skadet resten av sesongen og frykten for at karrieren hans er over, går ryktene om erstatter allerede. Telegraph.co.uk melder i dag at Xavi (til venstre på bildet) kan være på vei.

Publisert Sist oppdatert

Xavi har gitt uttrykk for at han vil forlate Barcelona for å spille i utlandet. Mange klubber, deriblant flere engelske, skal være interesserte i spanjolen, men United ligger i følge avisen best an. Rapportene melder at et bud på £20 millioner er nok til at Barcelona vil selge.

Xavi er ikke fornøyd med kontraktforslaget på £80 000 i uka, som er lavere enn det de best tjente spillerne Lionel Messi og Samuel Eto`o tjener.

"Vi har ikke klart å løse situasjonen i Barcelona, på tross av noen måneder med forhandlinger. Vi burde bli tilbudt en avtale som reflekterer prestasjonene hans på banen", sier Xavis agent, Ivan Corretja.

"Alle i Barcelona vet at det er noen store europeiske klubber, spesielt i England, som er interesserte i Xavi og vi vil ikke la dette (kontraktsforhandlingene) fortsette for alltid" fortsetter han.

Xavi ble Europa-mester med Spania i sommerens EM, og han ble også kåret til turneringens beste spiller. 28-åringen har kontrakt med Barcelona frem til 2010.

Powered by Labrador CMS