Zaha må være tålmodig

David Moyes mener det er umulig å gi alle spillerne en sjanse samtidig.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har en stor stall, og vil til enhver tid ha noen spillere som føler at de kanskje burde få spille litt mer. Wilfried Zaha har ikke vært på banen siden Community Shield, og er kanskje en som akkurat nå føler det litt slik.

– Wilfried Zaha har ikke spilt siden vi ikke føler vi har hatt muligheten. Jeg ønsker at Wilf blir vant til hvordan ting foregår her. Konkurransen er hard, og det er umulig å la alle disse spillerne samtidig – vi kan bare spille med elleve mann, forklarer Zahas nye manager, David Moyes, til Manutd.com. Det var en stund snakk om at Zaha ville bli sendt på lån igjen, og uttalelsen over forklarer nok delvis Moyes’ tankesett da en valgte å beholde Zaha i klubben denne høsten. Moyes utdyper:

– Jeg synes det er viktig at Wilf får se nivået på treningene, nivået på spillerne og kvalitetene de har. Wilf blir bedre, noe vi er fornøyd med.

Wilfried Zaha imponerte i sesongoppkjøringen.
Wilfried Zaha imponerte i sesongoppkjøringen.

Kanskje er det naturlig at Adnan Januzaj blir prioritert nå i starten, siden United prøver å få 18-åringen til å signere en ny kontrakt (se link til venstre). Zaha håper nok likevel på å snart få vist frem noe av det han kan i Premier League.

Kanskje kommer sjansen mot West Bromwich.

Powered by Labrador CMS