Overgangen vi alle ventet på: Wesley Sneijder.

– Ville aldri forlate Inter

OPPDATERT Mens Wesley Sneijders venner hevder han fortsatt snakker om United, sier hovedpersonen selv han aldri ønsket å forlate Inter.

Publisert Sist oppdatert

Det er bare fire dager siden overgangsvinduet stengte, men ryktene om Sneijder er allerede tilbake. Sunday Mirror hevder at United trakk seg fra avtalen med nederlenderen tidligere, ettersom Sneijder ikke bare krevde en absurd lønn, men fordi han også ba United om å skaffe han en privatjet samt å kjøpe huset hans i Italia. Det ville ikke Sir Alex Ferguson gå med på, og dermed ble det intet sommerkjøp.

Men nå skal Sneijder ha fortalt venner at det kun er et spørsmål om tid før 27-åringen blir Rød.

– Wesley ønsket å dra til United og var i forhandlinger med dem inntil ganske nylig. De klarte ikke bli enige om betingelsene, men han sier fortsatt at han kommer til å ende opp i United, sier en kilde.

Det stemmer lite overens med kommentarer Sneijder samtidig har gitt til Gazetto dello Sport. Til den italienske sportsavisa sier nemlig playmakeren at det var Inter som ønsket å selge – og ikke at det var han som ville gå.

– Jeg tenkte aldri på å forlate klubben. Da jeg var på ferie ringte klubben min agent og sa de trengte penger, så de ønsket å sellge meg, sier Sneijder.

– Det er den eneste grunnen til at jeg snakket med Manchester United, noe alle vet jeg gjorde. Så ble Samuel Eto’o solgt til Anzhi, og da ble det ikke noe av. Jeg vet ingenting om interessen fra City.

– Jeg håper jeg får bli, for jeg elsker Milano, folket her og italiensk fotball. Jeg ville ha elsket å bli her ut kontraktstiden til 2015, men det avhenger ikke av meg.

Sneijder forteller også til den italienske avisen at José Mourinho ba han om å fortsette i Inter.

Og ja, United.no ber dere – fortsatt – ta overgangsrykter med en god klype salt.

Powered by Labrador CMS