United eller City?

Engelsk tabloid hevder det er duket for en drakamp mellom Manchester United og Manchester City om underskriften til Wesley Sneijder.

Publisert Sist oppdatert

Sunday Mirror skriver at nederlenderen har reist til California for å diskutere framtida med sin kone Yolanthe, som er på modelloppdrag i Los Angeles. Klubbene skal ha fått beskjed om at Inter krever £30 millioner for playmakeren.

Men det er ikke bare overgangssummen som vil koste. Sneijder har fortalt begge klubber at han krever minimum £200.000 i uka for at han skal vurdere en overgang. Det kan sette en stopper for United, selv om de viste finansielle muskler ved å gi Wayne Rooney en enda mer lukrativ avtale i fjor høst. For City vil ikke penger være noe problem, selv om de må være forsiktige med tanke på UEFAs nye Financial Fair Play-regler.

Søren Lerby, Sneijders danske agent, skal ha møtt Sir Alex Ferguson på Uniteds laghotell før De røde djevlene møtte West Ham i London i mars. United ser på Sneijder som den ultimate arvtakeren til Paul Scholes, som offentliggjorde at han la støvlene på hylla mandag. Skulle City klare å lokke 26-åringen til den lyseblå delen av byen, ryktes det at Fergie også er ivrig etter å sikre seg Luka Modrics tjenester.

Powered by Labrador CMS