Tror Sneijder blir United-spiller

Arjen Robben tror Wesley Sneijder kan være Paul Scholes’ erstatter.

Publisert Sist oppdatert

Robben og Sneijder spiller i kveld VM-finale, men det de fleste United-supportere tenker på er om vi får sett Sneijder i United-drakt neste sesong. Robben tror det kan skje:

– Personlig tror jeg det er veldig stor sjanse for at han drar til Manchester United. Jeg er en stor beundrer av Paul Scholes, han er en av sin generasjons beste spillere, og jeg tror hælt ærlig Sneijder er den ene spilleren som kan erstatte han, sier Robben til Daily Star, ifølge fifa.com.

Robben, som scoret det avgjørende målet da Bayern München gikk videre i Champions League på bekostning av United, mener også at det vil være smart av United å kjøpe sin landsmann.

– For meg har Sneijder vært verdens beste spiller de siste 12 månedene. Lionel Messi er naturligvis et fantastisk talent, men det er nesten for enkelt å si at han er den beste.

PS: Ifølge Daily Star skal visstnok en slektning av Sneijder ha sagt at han veldig gjerne vil spille for United, på tross av hva nederlenderen selv har blitt sitert på i media. Midtbanespilleren skal også ha blitt veldig skuffet da United ikke kjøpte han forrige sommer.

Powered by Labrador CMS