Sneijders United-flørt

– Umulig å takke nei hvis de banker på døren, sier 26-åringen.

Publisert Sist oppdatert

Playmakeren var koblet til Old Trafford i sommer, men da var både Sir Alex Ferguson og spillerens agent, Soren Lorby, raske med å avfeie alle spekulasjoner.

Spillerens uttalelser i et intervju med tabloidavisen Daily Star blåser imidlertid nytt liv til de som drømmer om å se midtbanespilleren iført United-drakt.

– Det er umulig å si nei om noen spør om jeg vil spille for Manchester United. Hvordan kan man takke nei om man får muligheten til å spille for en av verdens største klubber, spør nederlenderen.

I intervjuet, som er gjengitt av blant andre Sky Sports og Sporting Life, forteller han at han er fornøyd med tingenes tilstand i sin nåværende klubb. Men skulle United en dag banke på døren vil han være lutter øre.

– Jeg kan ikke si hva som skjer i fremtiden, men om Manchester United ville forsøkt seg i sommer – såklart jeg hadde vurdert det, røper han.

Playmakeren forteller også om en iver etter å spille i den engelske ligaen. Men forutsetningen er at klubben heter Manchester United.

– Det ville vært fint å avslutte karrieren og si at jeg har spilt for toppklubber i både Spania, Italia og England. Det er det nemlig ikke så veldig mange som kan skryte av.

– Men skulle det skje med meg, ville det bare vært med United, avslutter han.

Powered by Labrador CMS