rooney190322

Wayne Rooney ny manager for D.C. United

Wayne Rooney ble tirsdag kveld bekreftet som ny manager for MLS-klubben D.C. United og returnerer med det til klubben han spilte for i USA fra 2018-2020.

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere United-spilleren har signert en toårs-kontrakt med hovedstadsklubben og returnerer med det til manageryrket kort tid etter han sa opp jobben i Derby County.

Styreformennene Jason Levien og Steve Kaplan sier de nå har fått tak i en mann som har god forståelse av ligaen og det som kreves for å lykkes i MLS.

– Han har en forståelse av ligaen vår og vet hva som kreves for å lykkes i Major League Soccer takket være hans to år lange opphold hos oss som spiller. Lidenskapen han viste mens han hadde på seg svart-og-rødt elektrifiserte byen  og klubben vår, og vi er så glade for å ønske ham velkommen tilbake som hovedtrener.

Han beskrives også som en av de mest spennende managerne i fotballen.

– Wayne er en fotballegende og en av de mest spennende og dynamiske managerne i fotballen. Han har allerede bevist i sin korte trenerkarriere at han vet hvordan han skal lede en gruppe gjennom motgang.

Presidenten i klubben, Dave Kasper, er også svært glad for å sikre seg 36-åringens signatur.

– Wayne er en vinner. Hans arbeidsmoral og det han krever av seg selv og spillerne sine er uten sidestykke. Waynes tilnærming til spillet og fotballfilosofien han ønsker å skape passer inn i vår filosofi, og vi tror han er den rette personen til å lede klubben vår fremover.

Rooney kommer til å starte i jobben så fort arbeidsvisumet hans går i orden, resten av trenerteamet vil bli offentliggjort ved et senere tidspunkt.

Vi ønsker Wayne Rooney lykke til i ny jobb!

 

 

Powered by Labrador CMS