Klubben vil se t
Klubben vil se t

Sjekk Uniteds unge supertalent

VIDEO Kanskje har du ikke hørt om ham før, men legg navnet på minnet: Angel Gomes.

Publisert Sist oppdatert

Han er bare 14 år gammel og han har vært i Manchester United siden han var 7. Han er også fetter (søskenbarn) av den ikke helt ukjente Luís Nani, som på Twitter og Instagram allerede har omtalt ham som «Man Utds neste store stjerne».

Unge Gomes har allerede gjort seg bemerket og regnes som et av de største talentene United har hatt i sine rekker. I forrige uke ble han utropt til turneringens beste under den årlige Manchester United Premier Cup, World Finals for U15-lag. På bildet over har han nettopp mottatt det gjeve troféet av Uniteds gamle stopperkjempe, Gary Pallister.

Debuterte for U18

Sin unge alder til tross debuterte Angel Gomes for klubbens U18-lag da han den 10. mai ble sendt inn fra benken i vårens siste ligakamp.

Torsdag skrev han selv på Twitter at han er med Uniteds U18-lag til London, hvor de i helgen er gjester i en turnering som arrangeres av Tottenham.

– London i morgen med U18, het det i tweeten.

Og bare så det er sagt – det ikke hverdagskost at en 14-åring spiller for Uniteds U18-lag.

Landslagsspiller

Nå har han også blitt kalt inn i troppen til Englands U16-landslag som skal møte USA til dobbeltoppgjør på nasjonalanlegget St. George’s Park i august. Fra før har han tre kamper for det engelske U15-landslaget.

Fakta om Angel Gomes

Fullt navn: Angel Almeida Gomes
Alder: 14
Født: 31. aug. 2000
Nasjonalitet: England/Portugal
Posisjon: Off. midtbane/spiss

I tillegg til å være Nanis fetter, er Angel Gomes ifølge football-wonderkids.co.uk sønn av Nélson Gil de Almeida Gomes, kjent som Gil, og vinner av U20-VM for Portugal i 1991. Gil flyttet senere til England hvor han blant annet spilte amatørfotball for Salford City.

Powered by Labrador CMS