nett

Stor «Uno»-debatt: Hvem bør bli Uniteds nye stjernespiss?

Publisert Sist oppdatert

Hvem bør Manchester United signere som klubbens neste superspiss?

Må de gå for tryggheten til målgarantist Harry Kane, eller energien og råskapen til Victor Osihmen?

Eller kan det finnes gull på listen over «outsidere» med navn som Randal Kolo Muani, Goncalo Ramos og Rasmus Højlund?

«Uno»-panelet gir deg en grundig gjennomgang av alle alternativene i podkastens spiss-spesial!

NRK-kommentator Christian Nilssen er på besøk hos Eivind og Fredrik i studio, mens eksperter som Jan Åge Fjørtoft og Eivind Bisgaard Sundet kommer med sine innspill på veien.

Kane vs. Osimhen

Store deler av episoden dreier seg rundt debatten om Kane og Osimhen, som virker å være de to tungvekterne det står mellom.

– Hvis de har muligheten til å hente Kane, er det vanskelig å si nei. Fordi man vet hva man får. Man får en fotballspiller som har utviklet seg til å bli en veldig god allrounder, en ledestjerne og målscorer som også kan legge opp til andre, sier Nilssen.

– Men så er det noen store hindringer på veien. Daniel Levy er ikke enkel å forholde seg til. Og så lurer jeg på om han er tøff nok til å kutte alle båndene han har til Tottenham.

Kane skal ifølge rapportene stå øverst på ønskelisten til Ten Hag, men onsdag kunne united.no melde at Tottenham-spissen heller mot å bli værende i London ut kontraktstiden.

Ligamester Osimhen kjemper om å bli toppscorer i Serie A, og skal være på radaren til flere toppklubber enn bare United i sommer.

– Osimhen er et veldig spennende valg. Han er en målscorer, og med de kombinasjonsmulighetene vi har med Bruno Fernandes som sjanseskaper, så trenger vi en målsnik som kan sette ballen i mål, sier Nilssen.

– Jeg er sikker på at han hadde pøst inn mange mål for United. Usikkerhetsmomentet er det mentale. Kommer han til å lykkes på denne scenen? 

radar

En ny Haaland?

En avstemning på Instagram viste at 51 prosent av fansen ønsker seg Kane, mens 37 prosent vil ha Osimhen.

Av de øvrige alternativene diskuteres det hvem som kan være fotballens neste Erling Braut Haaland.

Rasmus Højlund får glødende rapporter fra norsk Serie A-ekspert, mens Viaplay-kommentator Eivind Bisgaard Sundet sier han er usikker på om Randal Kolo Muani har kapasiteten som trengs for å være Uniteds spydspiss.

Powered by Labrador CMS