Nå skal United-kvinnene spille på Old Trafford for første gang

Publisert Sist oppdatert

Manchester United bekrefter at kvinnelaget for første gang skal spille på Old Trafford.

Kampen det gjelder er neste ukes ligakamp hjemme mot West Ham. Kampstart er 12.30 (skandinavisk tid), lørdag 27. mars.

Det blir selvsagt uten fans til stede denne gangen, men trolig kommer det nye sjanser til slike anledninger med tilskuere også senere.

– Å spille på Old Trafford kommer selvsagt til å være et spesielt øyeblikk i dette lagets historie, og det er en fantastisk mulighet til å vise frem kvinnefotballen, som har hatt en stor vekst de siste årene, sier United-manager Casey Stoney.

Hun skulle selvsagt gjerne ha sett at «Barmy Army» og andre supportere ville hatt muligheten til å være til stede på denne historiske begivenheten.

– Vi kommer, selvsagt, til å savne fansen vår. De er en så viktig del av denne klubben, og vi har følt på fansens utrolige støtte på avstand gjennom hele sesongen. Vi er ivrige etter å få dem tilbake på tribunen så snart det er mulig, og håper at det kommer til å bli mange flere muligheter til å spille på Old Trafford i fremtiden.

UNITED-MANAGER: Casey Stoney.

Collette Roche, som har stillingstittelen «Chief Operating Officer» i Manchester United, har også uttalt seg:

– Vi er begeistret over å være vertskap for kvinnelaget vårt på Old Trafford. Landslagspausen denne måneden skapte en luke i denne sesongens nådeløse program på Old Trafford, og vi var alle enige om at dette var det riktige tidspunktet til å ønske Casey og stallen hennes velkommen til Old Trafford. Vi ville ha elsket det om fansen var der for å være vitne til dette øyeblikket, men den tiden kommer.

Før denne kampen skal United kommende fredag spille borte mot Arsenal, i det som trolig er kvinnelagets aller viktigste kamp siden oppstarten i 2018. Det å ta poeng der kan fort være helt avgjørende for om det blir Champions League-spill neste sesong – og United har hittil aldri klart å unngå tap i bortekamper mot noen av de aller beste lagene.

Powered by Labrador CMS